Trouwerij bij de deel,

Alles tot in de puntjes geregeld

Per juli 2021 is De Deel een officiële trouwlocatie

Om uw trouwdag "de dag van uw leven" te maken staan we u heel graag tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek te woord. Voor uw unieke dag kunt u contact opnemen: 035-5387628.

Wij kunnen uw (trouw)dag verzorgen vanaf de ontvangst met koffie en thee en met uw bijzondere bruidstaart en het ontkurken van een sprankelende fles Cava (of champagne), lunch, uitgebreid dinerbuffet tot aan een compleet verzorgde receptie en/of feestavond met D.J. of band. Ook op ons terras is er gelegenheid tot het nuttigen van consumpties. Ook is het mogelijk de huwelijksvoltrekking in De Deel te laten plaatsvinden. Tijdens een vrijblijvende afspraak stellen we aan de hand van uw wensen de invulling van uw huwelijksdag op. 

Onze tuin, de hooiberg met dieren en het polderlandschap lenen zich tevens uitstekend voor fotoreportages. Daarnaast is er ook voor de kinderen van alles te doen: een speelhoek met zitzakken, speelgoed, popcorn bakken en misschien is de ballonnenman een aanrader of is verstoppertje op het terrein al voldoende. En als uw gasten zelf een speech willen verzorgen: er is een beamer, scherm, Wifi, geluidsinstallatie met microfoons aanwezig.

Uw wensen

Wat wilt u doen op uw trouwerij? *

Servering van eten *

Drinken *

velden met een * zijn verplicht

Prijs berekenen?

Mogelijkheden bespreken?

Klik en bel, of laat hieronder een berichtje achter

velden met een * zijn verplicht