Verjaardag, jubileum, re√ľnie of iets anders te vieren

Uw feest op een sfeervolle locatie

Bij speciale gelegenheden zoekt u een geschikte locatie om dit samen met uw gasten te vieren. Met plezier maken we er voor u een onvergetelijke dag van en kunt u gerust het werk uit handen geven. Tijdens een vrijblijvende afspraak stellen we aan de hand van uw wensen samen een geschikt programma op. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u in alle opzichten adviseren om er een geslaagde en unieke dag van te maken.

Dit varieert van een diner tot een swingende avond. Van de nog steeds overheerlijke bitterbal tot de luxe bittergarnituren. Van een belegd broodje tot eenvoudig of luxe dinerbuffet. Van pizza's uit een hout gestookte oven tot een culinaire walking diner. Van een fris glas water of een koud biertje tot een mooie wijnproeverij. Van achtergrondmuziek of pianist tot swingende D.J. of Live band. 

De Deel is volledig en sfeervol ingericht en vooral de verse bloemen zorgen voor een feestelijk accent. Uiteraard is uw eigen inbreng ook welkom.  

De Deel is goed bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Lees de reacties in het gastenboek en ervaar het enthousiasme van de gasten die De Deel bezochten. We kijken er met veel plezier naar uit om uw speciale dag te mogen verzorgen. 

Prijs berekenen?

Mogelijkheden bespreken?

Klik en bel, of laat hieronder een berichtje achter

velden met een * zijn verplicht