Alice Peters-Peek 09-06-2024

Wat een mooie feestdag…

Wat een mooie feestdag! Dankzij de Deel was mijn 70e verjaardag een heel gezellige dag! Al mijn gasten waren heel tevreden over de uitstekende bediening en de heerlijke catering. Wat een ruime keuze, ook voor kinderen of mensen met dieetwensen. Er is op de Deel veel mogelijk, mijn feest werd bijvoorbeeld opgevrolijkt door een pub-quiz.

Mirjam Spillekom 22-04-2024

Woensdag 17 April ons…

Woensdag 17 April ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd, vanaf het eerste gesprek voelde het al goed. Heel fijn dat wat je wensen ook zijn, het allemaal kan, ook voor de kleinkinderen was het goed verzorgd. We kwamen aan en daar stond van ijzer heel groot 50. Dat was een hele leuke binnenkomer. We hebben het er super gehad, leuke bediening, alles heel goed verzorgd, heerlijke hapjes. Heerlijke broodjes beenham en afsluiten met koffie met lekkers. Bedankt Carolien en medewerkers, we hebben een super feest bij jullie gehad. Groeten van Cees en Mirjam

Lydia Wolters 10-04-2024

Afgelopen zaterdag 6…

Afgelopen zaterdag 6 april mijn 60e verjaardag gevierd en wederom net als 10 jaar geleden was het een super geslaagd feest. Top locatie, top bediening die er voor zorgde dat niemand iets te kort kwam, heerlijke hapjes en heb ook van veel van mijn gasten te horen gekregen dat ze vonden dat het feest uitstekend verzorgd werd. Een echte aanrader???? echt waar!

Teun en Reiny Los 24-03-2024

Zaterdagavond 9 maart…

Zaterdagavond 9 maart vierde wij ons 40 jarig huwelijk. Carolien en Team wat hebben jullie ons blij verrast met het voortreffelijk buffet, aan alles van diëten tot onze wensen was gedacht. Onze gasten en wij hebben ontzettend genoten van alles wat we te eten en te drinken kregen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij kijken terug op een onvergetelijke avond. Onze dank daarvoor. Teun en Reiny Los

Caroline 27-02-2024

Zaterdag 20 januari was…

Zaterdag 20 januari was het dan eindelijk zover! Mijn 60ste Discoverjaardagsfeest! Je hebt er een bepaald beeld bij maar dit heeft echt mijn stoutste dromen overtroffen!! Alles was in kannen en kruiken. Zelfs de gasten met glutenintolerantie kwamen wat eten en drinken niets te kort. Ik krijg nog steeds hele positieve reacties van de gasten die zijn geweest, zelf kijk ik terug op een kei-mooi moment in mijn leven en zal dit niet snel vergeten. Dankjewel Carolien en andere dames die daar die avond de benen onder hun lijf vandaan hebben gelopen, alle lof komt jullie toe!!!! Lieve groetjes van Caroline!

Gea Struiksma 20-01-2024

13 januari hebben we…

13 januari hebben we ons 50 jarige trouwdag en mijn 70e verjaardag gevierd. Vanaf het 1e gesprek voelde het al goed. Goede adviezen, echt meedenken, waardoor het van begin tot het eind perfect was. Iedereen heeft genoten. We kregen veel complimenten over de locatie en de verzorging. Alles werd opgemerkt, de kleinkinderen wat rumoerig…. er werd gelijk wat mee gedaan. Een paar bellenblaas potjes en je had geen kind meer aan ze. Echt een aanrader. Bedankt Caroline en medewerkers. We hebben een geweldige middag gehad.

Jewel 08-01-2024

Onlangs voor het eerst…

Onlangs voor het eerst bij De Deel geweest op een verjaardagsfeest. Los van de heerlijke hapjes en gezellige locatie vooral mijn complimenten aan al het personeel! Ontzettend vriendelijk, meedenkend en attent op bijzondere verzoeken zoals alcoholvrije Cava en of de hapjes even apart konden op een schaaltje. Echt zo lief iedereen en bekwaam. Geweldig team!

Joke Laernoes 04-12-2023

Op 24 november vierde…

Op 24 november vierde ik mijn 80e verjaardag in de Deel. Het was een groot succes! Iedereen was erg enthousiast over de locatie. Blij ook met de bediening door Marion en Desiree! De hapjes en drankjes waren goed verzorgd. We hebben een fijne avond met elkaar gehad! Bedankt Carolien voor het prettige contact. We komen vast nog een keertje terug. Hartelijke groet, Joke Laernoes.

Joke Kuijper-Japin 29-11-2023

Op 14 november 2023 vierden…

Op 14 november 2023 vierden we van 15-18 uur mijn eerste pensioendag. Wat een mogelijkheden zijn er bij de Deel. De keuze viel uiteindelijk op ontvangst met koffie/thee en heerlijk gebak (ook aan lactose vrij was gedacht) met daarna lekkere hapjes en drankjes. Tot slot een broodje beenham. Alles is aanwezig bij de Deel: muziek, geluid, gezelligheid. Over de offerte moest ik eerst nadenken maar het was het dubbel en dwars waard. Carolien en haar team zijn experts en weten waar ze mee bezig zijn. Onbetaalbaar. Na afloop kregen we ook veel reacties van onze gasten over de goede verzorging. Aarzel niet: ga in gesprek met Carolien voor uw feest. Wij hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden. Leo en Joke Kuijper.

Cees Blauwendraat 12-10-2023

Zaterdag 23 september…

Zaterdag 23 september vierden wij ons 50 jarig huwelijksfeest in De Deel . Wij genoten van de gezellige en sfeervolle locatie. De bediening was prima en het eten erg lekker allemaal. We kunnen terugzien op een hele mooie avond, iedereen vond het geweldig. Hartelijk dank voor jullie inzet ! Cees en Nelie Blauwendraat .

Frank en Annelies 08-10-2023

Carolien en medewerkers…

Carolien en medewerkers, wat een superteam zijn jullie! Geweldige bediening, heerlijk eten en superleuke Oudhollandse spelletjes maakten het 3-voudig feestje (2 x 60 jaar + 35 jaar getrouwd) op de zonnige zaterdag 16 september een succesmiddag en-avond voor ons. We hoefden nergens op te letten, alleen maar te genieten. Ook onze genodigden vonden alles helemaal top. Dank jullie wel! Frank & Annelies

Familie van der Meer 26-09-2023

9 september 2023 Hebben…

9 september 2023 Hebben wij ons 50 jarig huwelijksfeest weer mogen vieren net als 10 jaar daarvoor ons 40 jarig huwelijksfeest. Het was weer heel goed verzorgd en het eten was ook weer heerlijk ook voor de mensen die een allergie hadden werd rekening mee gehouden. Ook de bediening was weer heel goed . Dus wij kunnen weer op een heel leuk feest terug kijken. Carolien en de bediening en de kok bedankt hiervoor.

Marja en Kees van den Berg - van Klooster 11-09-2023

26 augustus 2023 vierden…

26 augustus 2023 vierden wij ons 40-jarig huwelijksfeest. Wat was het af. Mooie locatie, attente bediening en voortreffelijk eten. Voor 1 persoon was er een glutenvrij dieet noodzakelijk. Ook dit was voortreffelijk geregeld. We ontvangen nog steeds bedankkaartjes met de vermelding dat men enorm heeft genoten en heerlijk heeft gegeten. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen. Carolien nogmaals onze hartelijke dank. Marja en Kees van den Berg - van Klooster

Wim en Ria de Gooijer 08-07-2023

Wij hebben een fijn en…

Wij hebben een fijn en gezellig 50 jarig huwelijksfeest gevierd. De bediening en gastvrijheid was erg fijn en goed. De aanbevolen catering was erg goed, wij kijken er met plezier op terug.

Puck en Lex de Ruiter 03-07-2023

Wat een fijne locatie…

Wat een fijne locatie om 24 juni j.l. ons 40jarig huwelijksfeest te vieren! Samen met Carolien hebben wij een programma samengesteld en er was meer mogelijk dan wij dachten. ☺️ Wij hebben een onvergetelijke avond gehad en vierden ons leven samen met iedereen die ons lief was!

Loes Jorna 28-06-2023

We hebben een onvergetelijke…

We hebben een onvergetelijke dag gehad op 24 juni. Een geweldige plek voor onze familiereünie. Een gastvrij onthaal door zeer vriendelijke mensen. Heerlijke hapjes, veel lekkers, en alles “klopte”. Carolien heeft niets te veel gezegd; iedereen ging blij en voldaan naar huis! Een absolute aanrader!

Jenny en Bert Wezenberg 21-06-2023

Zaterdag 10 juni 2023Wat…

Zaterdag 10 juni 2023 Wat een mooi feest hebben wij mogen beleven bij De Deel. De enige locatie in de hele regio waar zo’n feest als wij hebben gehad mogelijk is. Pakweg 60 gasten waren zonder uitzondering vol lof over wat zij voorgeschoteld kregen van Carolien en haar medewerk(st)ers. Wij prijzen ons gelukkig dat we op tijd hadden geboekt want er waren meer kapers op de kust voor onze datum. Logisch dat het er altijd druk is, want zo’n accommodatie met zoveel welgemeend enthousiasme vind je verder nergens. Carolien Dank je wel en heel graag tot een volgende keer Jenny en Bert Wezenberg

Jan Hofman 09-06-2023

3 juni 60 jaar!Wat een…

3 juni 60 jaar! Wat een prachtig verrassingsfeest hadden wij op 3 juni voor mijn vrouw bij De Deel. Leuke ontvangst met 60 jaar letters voor het terras, vlotte en attente bediening en heerlijke hapjes en drankjes. Leuk dat het buiten kon en leuk dat we ook een stuk binnen konden doen. Wij hebben genoten!

Marijke van der Hoeven 02-06-2023

20 mei vierde ik mijn…

20 mei vierde ik mijn 70ste verjaardag bij de Deel en daar heb ik geen spijt van. De voorbereiding was super, er was een fijn contact met Carolien. Ze denkt heel goed mee en het resultaat is dan ook dat het een heel gezellig feest was, met een fantastische bediening en en een heerlijk buffet!! Nogmaals dank hiervoor!

Aline van der Vuurst 15-05-2023

13 mei jl vierden wij…

13 mei jl vierden wij ons 60 jaar huwelijksfeest in" de Deel ". We hadden geen betere plek kunnen uitzoeken. Alles is mogelijk daar. Carolien denk reuze met je mee en is een super gastvrouw. Ook de mensen om haar heen zijn zó vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je direct helemaal thuis op deze locatie. Deze prachtige herinnering blijft voor altijd bij ons

Diny Patist 11-05-2023

Op 9 Mei 2023, heb ik…

Op 9 Mei 2023, heb ik bij “de Deel “ mijn 80 ste verjaardag gevierd. Het was een prachtige dag, zelfs het weer werkte mee, dus konden we heerlijk buiten zitten. Mede door het team van Carolien, is het een voor mij, onvergetelijke dag geworden. Van geen van mijn 55 gasten heb iets negatiefs gehoord, iedereen was zeer enthousiast, over locatie, bediening en het buffet. Dus: Carolien en team, heel hartelijk dank!! Voor dit prachtige feest.. Liefs, Diny Patist

Jacqueline Roelofs - Pronk 11-04-2023

Afgelopen 22 maart werd…

Afgelopen 22 maart werd ik 60 en dat heb ik 25 maart groots gevierd in De Deel. Net als vorig jaar, toen mijn man 60 werd en het ook in De Deel vierde, was het een daverend succes. We zijn gestart met de Oud Hollandse spelen. Iedereen was ontzettend fanatiek. Tussendoor hapjes en drankjes en een amusesoepje. Rond 18.00 uur de start van het buffet. Het eten was overheerlijk, de mensen bleven lopen naar het buffet. De bediening staat bij alles voor je klaar en zijn erg aardig. Kortom, een verjaardag om op terug te kijken! Carolien en medewerkers, ook nu weer een dikke pluim voor jullie, hartstikke bedankt voor de fantastische avond.

J.C.E.T. Bodewes 20-03-2023

Op vrijdag 17 Maart hebben…

Op vrijdag 17 Maart hebben wij de 90 verjaardag van Joop Hilhorst gevierd, alles was perfect georganiseerd, het dinerbuffet was super net als de bediening. We hebben allemaal genoten van de verzorgde avond. Marja en Johan

Bert van Aggelen 28-12-2022

Op 30 november heb mij…

Op 30 november heb ik mijn pensioen afscheidsfeestje gehouden bij de Deel. Ik had hiervoor o.a. een Stamppotbuffet bedacht omdat het toch al tegen december aan liep. Dat bleek een goede keuze te zijn en viel ook bij de gasten in de goede smaak. Het was allemaal prima verzorgt, ook de drankjes en het gebak en koffie bij ontvangst. Leuke en persoonlijke bediening, daar hou ik van. Wij komen graag zeker nog een keer terug wanneer wij wat te vieren hebben. Ik heb een aantal recensies gelezen en sluit mij daar volledig bij aan. Erg bedankt voor deze onvergetelijke dag

Aat en Anita Dijk 20-12-2022

Op 19 november vierden…

Op 19 november vierden wij ons 50 jarig trouwfeest. We hadden zo'n 60 mensen op ons feest, dat werd ontzettend goed verzorgd door Carolien en haar staff. Bij binnenkomst een stuk taart met koffie of thee en daar na een feestelijk bubbeltjes. We werden constant bijgeschreven, kregen allerlei hapjes en voor enkele spelletjes mensen waren er oud Hollandse spelletjes. Alles was zeer goed verzorgd, we moesten de complimenten doorgeven van een aantal bezoekers. Carolien en iedereen, heel hartelijk bedankt voor een zeer goed georganiseerde middag, we zullen er nog vaak aan terugdenken. Lieve groeten van Aat en Anita Dijk.

Hospice Kajan 19-12-2022

Medewerkers en vrijwilligers…

Medewerkers en vrijwilligers van Hospice Kajan hebben woensdag 14 december een hele gezellige Kerstborrel gehad in De Deel. Heerlijke hapjes en een heel vriendelijke medewerkers in de bediening. Vanaf het begin af aan goed contact met Carolien over de wensen. Ook fijn dat er parkeerwacht was. Carolien en team, heel hartelijk dank namens medewerkers/vrijwilligers van Kajan.

Timo Rigter 18-12-2022

Wij hebben 10 december…

Wij hebben 10 december 2022 ons 40 jarig huwelijksfeest met ruim 100 gasten gevierd bij De Deel. Het was een ouderwets fantastisch feest, mede door de uitmuntende verzorging van De Deel. Wij willen De Deel nogmaals bedanken voor hun goede zorgen. Timo en Astrid Rigter

Aad en Wendy van Wijngaarden 29-11-2022

We hebben ons 50 jarig…

We hebben ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd op 10 november met 30 personen. Het was voor ons een feestelijke dag. Een vriendelijk team dat op geruisloze wijze ervoor zorgde dat alles op rolletjes liep. Het lunchbuffet was heel lekker en goed verzorgd. De Deel is een echte aanrader.

Sanne 08-11-2022

Vorig weekend hebben…

Vorig weekend hebben wij een groot feest gegeven in de Deel. Het was een groot succes. De hapjes zijn heerlijk en worden continu aangevuld. Het personeel is super alert en je staat nooit zonder drinken. Verder is het een hele fijne locatie. Super bedankt voor de goede zorgen!

Zonnebloem afd. Eemnes 01-11-2022

Met onze Zonnebloemgasten…

Met onze Zonnebloemgasten hebben wij een ontzettend leuke Oud Hollandse spelletjesmiddag gehad bij De Deel. Alles was tot in de puntjes verzorgd en onze gasten genoten met volle teugen. Van tevoren konden we precies aangeven hoe en wat we graag wilden en hier werd volledig naar gehandeld. Onder het genot van een hapje en een drankje werden alle spelletjes gespeeld en voor de winnaars lag een leuk prijsje klaar. Daarna werd er nog gezellig nagepraat en leuke ervaringen gedeeld. Zeer geslaagd!

Ineke en Chris Werkhoven 28-10-2022

We mochten bij jullie…

We mochten bij jullie in De Deel ons feest vieren. Het werd een heerlijk feest! De ontvangst in jullie mooie boerderij was super en na het gezellige borrelen kregen we de heerlijke voorgerechten. De prettige muziek deed zijn werk, onze gasten, waarvan velen elkaar lang niet gezien hadden genoten enorm. Het diner-buffet, prachtig opgediend met heel veel keus van smakelijke gerechten en gesmeerd met een prettig drankje was overheerlijk. Daarna dansen en tot slot nog lang een plezierig samenzijn. Een prachtfeest!!! Maar……. Wat zou het geweest zijn als jullie zich niet zo plezierig en gastvrij ingezet zouden hebben. Onze dank, het was geweldig!!

Janet en Hans Arends 18-09-2022

Supriseparty op vrijdag…

Supriseparty op vrijdag 9 sept. Met Hans zgn een afspraak om met Carolien een datum te bespreken voor zijn uitgestelde 60e verjaardag. Via het kantoor en de keuken naar binnen geloodst en daar opgewacht door al onze familieleden en vrienden. Er volgde een zeer goed verzorgd knalfeest met geweldige bediening, zoals vanouds, en met muziek van dj Thije Koot. We hebben genoten en onze gasten ook. Heerlijk om zoals vanouds weer eens een gezellig feest te hebben gehad. Bedankt team voor alle gastvrijheid en zeer goede service. We komen graag terug. ♡

Familie Ab en An Hermsen-van Wijngaarden 18-09-2022

Op zaterdag 10 september…

Op zaterdag 10 september 2022 hebben wij ons 60 jarig huwelijksfeest gevierd. Het is een feest geworden, dat volledig aan onze verwachtingen heeft beantwoord. De voorbereidende besprekingen, de bediening, de kwaliteit van eten en drinken, de ruime parkeermogelijkheid en de warme gezelligheid van de zaal, waren optimaal. Wij kunnen dan ook op een zeer geslaagd feest terugzien. Ook van onze aanwezige gasten hebben wij na afloop vele fijne reacties ontvangen.

Tanja en Marc van der sluijs 17-09-2022

Zaterdag 18 juni 2022…

Zaterdag 18 juni 2022 onze gezamenlijke verjaardagen kunnen vieren, samen 120 jaar en wat een mooie zonnige vrolijke dag, heerlijk buiten op het terras en de geweldige verzorging van de mensen van de Deel!! Heel hartelijk bedankt voor alles!! Vr.gr Marc en Tanja

Marjan en Willem Jan 08-09-2022

25 Years of Wild West…

25 Years of Wild West Wedding Op zaterdag 3 september hebben wij ons 25-jarig huwelijk gevierd bij de Deel in Eemnes. Een prachtige landelijke locatie die gemakkelijk was om te toveren naar een westernsfeer. Carolien en haar crew ademen een hartelijke gastvrijheid in alles wat ze doen. De ontvangst van de gasten, de hapjes en drankjes uitserveren, het heerlijke buffet en dan ondertussen alles geruisloos regelen zodat het feest op rolletjes verloopt. We hebben de avond van ons leven gehad! Heel veel dank daarvoor.

Boudewijn en Natascha de Jong 07-09-2022

Afgelopen vrijdag 2 september…

Afgelopen vrijdag 2 september hebben wij met veel plezier onze trouwdag gevierd bij De Deel. Wat een onvergetelijke dag was het. Carolien en haar personeel hebben alles in werking gesteld om de bruiloft tot een succes te maken. Mede dankzij hun inzet en enthousiasme is onze bruiloft geworden zoals we vooraf hadden gehoopt. Drie verschillende setttings (de ceremonie, het diner en het feest) liepen vloeiend in elkaar over. Ondanks de grote groep mensen was de sfeer intiem te noemen. Niet alleen wij zelf maar ook onze familie en vrienden vonden de locatie heel sfeervol en de hapjes, het diner etc. erg smakelijk. Wij willen jou en het gehele team bedanken voor jullie inzet en de gastvrijheid. Voor toekomstige bruidsparen: als je zoekt naar een sfeervolle locatie voor een bruiloft op een locatie voor ca. 90 personen (ceremonie) en 120 personen (feest) : stop dan maar met zoeken ;-) Wij zeggen: doen!

Jan en Irene 19-07-2022

De één 60....de ander…

De één 60....de ander 50. Dat was een mooie reden voor een feestje bij De Deel. En wat voor feestje.....in één woord fantastisch!! We kwamen niets tekort. De hele avond voorzien van hapjes en drankjes dankzij het team van Carolien....wat een toppers!!! Dus....zoek je een mooie locatie waar alles bespreekbaar en fantastisch verzorgd is?? You just found it.... Super bedankt voor een geweldige avond!!!

joop en jennie 18-07-2022

Een dag om door een ringetje…

Een dag om door een ringetje te halen ! 24 juni hebben wij ons 50 jarig huwelijk gevierd; wat een mooie locatie en wat was alles goed geregeld, prima buffet, goede bediening en heerlijke hapjes en drankjes, een dag om nooit te vergeten. Joop en Jennie Feijen

Mw Berry van den Hoven 13-07-2022

'De mooiste jaren van…

'De mooiste jaren van je leven beginnen elk jaar opnieuw....' daarom vierde ik mijn uitgestelde 80ste verjaardag op 11 juni met familie en vrienden in de Deel. Dank zij de toewijding van Carolien en haar team, de goedverzorgde en heerlijke hapjes en drankjes, de gezellige locatie en het prachtige weer was het een dag om nooit te vergeten!

Marjo en Frank Schager 11-07-2022

28 juni hebben we een…

28 juni hebben we een fantastisch feest beleeft ter ere van ons 50 jarig huwelijk. Het was heel goed geregeld en het eten heerlijk. De bediening was geweldig. Hartelijk dank voor deze mooie herinnering.

Irene en René Perier 30-06-2022

Zaterdag 4 juni vierden…

Zaterdag 4 juni vierden wij ons 40 jarig huwelijksfeest bij De Deel! Het was een fantastisch feest! TOP geregeld, door Carolien en haar medewerkers. Ze regelen echt alles, je hoeft bijna nergens meer over na te denken. Tijdens het feest zelf, houden ze alles perfect in de gaten en je voelt je, als “bruid en bruidegom “, helemaal in de watten gelegd. Je hoeft alleen maar te genieten van alle gasten, muziek, de drankjes en het heerlijke buffet! We hebben genoten!!

Anton Henning 16-05-2022

Op 23 april gaf ik mijn…

Op 23 april gaf ik mijn 'pensioenfeestje' in De Deel. Het werd een groot succes omdat Carolien en haar team de verwachtingen meer dan waar maakten. Gastvrijheid kan hier met hoofdletters worden geschreven. De gasten hebben genoten van het heerlijke eten & drinken in een gezellige, ontspannen sfeer. Ook voor de kinderen was het een feest van genieten. Hier blijf ik dankbaar aan terugdenken...!

Katja Bunnik 22-04-2022

Pas geleden vierde ik…

Pas geleden vierde ik mijn 70ste verjaardag bij de Deel in combinatie met een arrangement op de dichtbijgelegen alpacaboerderij.Het was een geweldig leuk feest.Carolien denkt werkelijk over alles mee, ik werd volledig ontzorgd.Speelgoed voor de kleinkinderen, de muziekmachine, een microfoon, lekker eten en drinken, alles was er. Ik zou deze mooi gelegen lokatie zeker aanbevelen.

Jeffrey Engel 21-04-2022

Namens de Baco Angels…

Namens de Baco Angels ÉÉN woord, TOPPERS!!!!

Rian 21-04-2022

EEN KEI GEZELLIGE AVOND…

EEN KEI GEZELLIGE AVOND Wij houden van een feestje en Carolien en haar team weten hoe dit te verzorgen. Echt aan alles wordt gedacht. De verzorging was zoals we van ze gewend zijn echt TOP!! Wij en onze gasten hebben enorm genoten. Bedankt.

Toon Calis 01-03-2022

Proost op het leven.…

Proost op het leven....het allereerste feestje van het jaar gevierd op " de Deel ". En gezellig dat het was. Gezellige mensen en fantastische verzorging van de hapjes en de drankjes. Super bedankt Carolien en personeel ! Groeten Toon en Ageeth.

Jacqueline Roelofs - Pronk 03-02-2022

Surpriseparty.....ja…

Surpriseparty.....ja of nee???? Na maanden van onzekerheid of de surpriseparty van mijn man kon doorgaan, kwam 25 januari het verlossende woord, het kon doorgaan! Maar toen gooide de oorspronkelijke locatie eigenaar roet in het eten. Grote paniek bij mij en op zoek naar een andere geschikte locatie. We zijn in november 2011 getrouwd en hebben toen onze receptie en bruiloft in De Deel gevierd, dus ik dacht: ik probeer het gewoon. Het moest allemaal afgelopen zaterdag 29 januari plaats vinden. Dus heel kort dag, maar het is gelukt en hoe! Carolien heeft overal bij mee gedacht en suggesties gedaan. Alles moest in het geheim geregeld worden, mijn man mocht natuurlijk niets weten. Veel gemaild en ge-appt in het geniep. Afgelopen zaterdag was het dan zover, mijn man was bij binnenkomst totaal overdonderd. Hij vond het helemaal te gek. Zoveel mensen voor hem! Het eten was werkelijk fantastisch, aan alles was gedacht. De bediening was erg vriendelijk, niets was teveel. We krijgen nog steeds hele leuke reacties van mensen die er waren en ook zelf raken we er niet over uitgepraat. Carolien en medewerkers, hartstikke bedankt voor deze fantastische avond! Groetjes van, Rien en Jacqueline Roelofs

Jan en Anneke 16-12-2021

Op de valreep...Zo blij…

Op de valreep... Zo blij dat ons verjaardagsfeest op zaterdag 27 november 2021, toch nog (nieuwe corona maatregelen) allemaal door kon gaan. Iedereen heeft het geweldig naar zijn zin gehad en heerlijk gegeten. Nogmaals reuze bedankt Carolien en team voor de TOP service

PATRICK EN URSULA EWALS 29-11-2021

29 oktober 2021Met heerlijk…

29 oktober 2021 Met heerlijk zonnig weer brak onze trouwdag aan. Ons huwelijk is in "De Deel" voltrokken waarna we hebben geproost met een glaasje cava. Ons diner bereid door Jan Stalenhoef was heerlijk en goed verzorgd. Het feest daarna was ook super geregeld! Met dank aan Caroline en haar leuke medewerkers. We hebben een topdag gehad! Allemaal bedankt daarvoor

Maria Sikking/Bridgeclub Trefpunt 25-11-2021

"Op 3 november heeft…

"Op 3 november heeft onze bridgeclub een gezellig lustrumfeest gevierd op de Deel. Alles was uitstekend verzorgd, met gebak, koffie, drankjes en een prima tapas buffet. De bediening verdient een extra pluim voor hun geweldige flexibiliteit en vriendelijkheid. Allemaal heel erg bedankt. Bridgeclub Trefpunt"

Jenny en Theo 21-11-2021

Na een jaar uitstel,…

Na een jaar uitstel, konden wij ons 40 jarig huwelijksfeest vieren op 5 november 2021. Het is een traditie geworden, want ook ons 12,5 en 25 jaar getrouwd zijn hebben we hier gevierd. Dankzij de goede zorgen van Carolien en haar team weten we dat het altijd goed is. Geweldige bediening en heerlijke taart en hapjes, op de gezellige Deel!

Martine 25-10-2021

9 Oktober werd ik 50…

9 Oktober werd ik 50 jaar en met mijn motto vier het leven, heb ik dit feest die avond gevierd bij "De Deel". De voorbereidingen en gesprekken met Carolien liepen heel fijn. De avond zelf was top. Carolien en medewerkers nogmaals bedankt voor een heerlijke avond!

Leo & Thea Bosch 21-10-2021

8 OKTOBER 2021Wij zijn…

8 OKTOBER 2021 Wij zijn op 8 okt in Muiden getrouwd, maar de gehele dag de bruiloft op de Deel gevierd. In de ochtend werden alle gasten met koffie ontvangen, daarna zijn we met de bus vertrokken naar Muiden. Bij terugkomst stond daar de bruidstaart klaar met een lekker glaasje cava. Alles was perfect geregeld door Carolien. Het eten (bbq) was heerlijk en voldoende. Daarna het feest. Super gezellige sfeer met vriendelijk personeel die er voor zorgden dat de gasten niets te kort kwamen. We hebben genoten en kijken terug op een mooie geslaagde dag. Zeker een aanrader als je een gezellige sfeervolle locatie zoekt. Leo & Thea

Geurt Szabang 15-10-2021

Op 18 septemeber 2021…

Op 18 septemeber 2021 hebben wij met oud-medewerkers van de Amro-Bank District ‘t Gooi in de jaren 1975-1992 een reünie georganiseerd met 65 personen waarbij een luxe barbecue en de troubadour van Eemnes om de sfeer nog wat te verhogen. Via deze weg wil ik namens ons allen de complimenten overbrengen aan Carolien en haar team voor de uitstekende contacten en verzorging die wij op deze prachtige dag mochten ontvangen, een dikke pluim van ons voor een ieder en een goede reclame voor heel ‘t Gooi.

Gert-Jan Hartog 10-10-2021

Ik heb mijn verjaardag…

Ik heb mijn verjaardag op de Deel gevierd en dit was een geweldig succes, aangezien ik niet in de buurt woon (maar wel in Eemnes geboren en getogen ben) heb ik dit via email en telefoon geregeld en dankzij de perfecte ondersteuning van Carolien is dit perfect verlopen; het eten was top, de bediening was fantastisch en ze had ook nog wat extra decoratie geregeld voor dit feest met thema "Cowboys en Indianen". Ik kan iedereen aanraden een feest op de Deel te organiseren.

Ellen Swart 18-09-2021

Wat was het een feest…

Wat was het een feest op 26-08-2021! Het liefdespaar genoot zó van alle aandacht. En wat was deze middag en avond op een feestelijke manier door Caroline georganiseerd. Hulde voor haar en haar team. En iedere keer die uitstel vanwege corona. Gelukkig kon de vierde keer alles doorgaan. We hebben vaak telefonisch contact gehad met Caroline. Iedere keer was dat een prettig contact. De zorgvuldigheid waarmee deze dag gevierd kon worden zal ons lang bijblijven. Ellen.

Seddy en Jan van der Reijden 13-09-2021

Wij hebben het geweldig…

Wij hebben het geweldig gehad, prima bediening, lekkere hapjes en van het ijs werd er een feest gemaakt. Het was weer net zo gezellig als toen wij in De Deel ons 50 jarig huwelijk vierden. En natuurlijk hadden wij het prachtige weer mee, dat was mooi meegenomen. Het is een aanrader om bij De Deel je feest te vieren, groeten en hartelijk dank aan Carolien en haar medewerkers.

Rianne 28-03-2021

Een fijne plek om even…

Een fijne plek om even te landen in deze bizarre tijd. Complimenten. Rianne

Sanne 27-03-2021

Niet eerder heeft een…

Niet eerder heeft een “koffie/chocomel to go” zó goed gesmaakt. We waren verkleumd van het touren op de e-choppers. Wat fijn om dan onderweg zo’n leuke plek tegen te komen. Wat een welkom ontvangst, wat een leuke pitstop. We komen zeker een keer terug, hopelijk mogen jullie dan weer een terras opzetten!

Team De Deel 22-03-2021

Super bedankt!

Super bedankt, ondanks de Corona crisis zijn we nog niet gesloten geweest, dankzij uw enthousiaste gebruik van onze gastvrijheid. Vanaf november 2020 zijn we geopend met "koffie to go" met lekkernijen en fantastisch dat we nu al zoveel vaste gasten hebben, dankbare wandelaars (klompenpad Nesserpad), fietsers uit de hele regio en zelfs bezoekers uit het hele land die een ritje met de auto maken of mee doen aan een zelf georganiseerd auto puzzeltocht. Ook een succes is onze "puzzeltocht Eemnes", waarbij we met elkaar óók nog iets kunt betekenen voor de bewoners van twee woongroepen; 5,5 km lopend of fietsend door het centrum van Eemnes en de puzzeltocht is te downloaden op onze website. Al sinds 1968 is De Deel als sfeervolle locatie in gebruik en tot maart 2020 altijd goed bezet geweest met besloten partijen. Helaas waren door Covid-19 partijen vanaf dat moment niet meer haalbaar. Vanaf juni 2020 werd De Deel een succesvol restaurant met groot terras en buitenkeuken, in september/oktober 2020 waren, tot blijdschap van bruidsparen en jarigen, besloten partijen op een aangepaste manier weer even mogelijk en vanaf november werd De Deel een gezellige "koffie to go". Het uitje van 2020/2021; wie had dat ooit gedacht. Ondanks de Corona crisis zijn we nog niet gesloten geweest, dankzij uw enthousiaste gebruik van onze gastvrijheid. Bedankt! Welkom, gezellig en graag tot snel, Team De Deel

Vestingkoor Naarden 16-10-2020

Vestingkoor Naarden nam…

Vestingkoor Naarden nam afscheid van dirigent en koorleden op 4 oktober. Ook waren er 2 koorleden jubilaris. De één was 55 jaar bij het koor en de andere 50 jaar. We hadden een fantastische middag in de Deel met hapjes, drankjes en toespraken. Dank aan Carolien en dochter.

Henny en Jaap van den Tol 24-09-2020

Vijftig jarig huwelijksfeestMet…

Vijftig jarig huwelijksfeest Met het mooiste weer hebben wij d.d. 21 augustus 2020 ons huwelijksfeest mogen vieren bij De Deel. De onzekerheden rondom de corona maakten het nodig om nog op de laatste dag wijzigingen in het programma te moeten aanbrengen. Chapeau voor Carolien en haar team, die de aanpassingen met een glimlach op het gezicht zo laat nog moesten doorvoeren. We konden met 75 gasten tot laat in de avond op het terras blijven zitten. De sfeer was uitstekend, de opstelling van het terras met gebruik van de 1,5 meter afstand prima. Hulde voor het heerlijke eten, de vriendelijke bediening en de prachtige locatie. Henny en Jaap van den Tol

Sander Daatselaar 20-06-2020

Heerlijk buiten gezeten…

Heerlijk buiten gezeten, ruim opgezet, prima bediening. Leuk dat jullie nu dit pop up restaurant tijdelijk hebben opgezet #veerkracht! Lekker gegeten; vis van de haak echt een aanrader! Tot snel weer!

Roy 14-06-2020

Vanavond top gegeten…

Vanavond top gegeten, op een leuke locatie! We komen nog eens terug!!

Berend en Miranda 04-05-2020

Wij hebben onze verjaardagen…

Wij hebben onze verjaardagen op 7 maart 2020 mogen vieren op de deel in Eemnes. Nu in mei hebben vrienden en famillie het er nog over. Wat was het een prachtig goed georganiseerde en gezellig feest, dank je medewerkers.... En Lucasen Yvonne bedankt voor de muziek, de gezelligheid zat er goed in.....Doe het maar even! Met zo veel verschillende leeftijden in de zaal. Een feest wat ik had gehoopt. En wat hadden wij een geluk: nog geen week later moest alles op slot ivm de corona... Had er niet aan moeten denken als het een week eerder was gebeurt, waar moet je beginnen met afzeggen. Maar ook nu beseffen we dat het misschien wel het laatste feest is geweest voor dit jaar . Zou het zo bij jullie over willen doen. Eerst weer even sparen hahaha. Lieve groet Berend en Miranda uit blaricum

Stichting J.H. Donnerschool Jan Hofman 03-04-2020

De stakeholdersbijeenkomst…

De stakeholdersbijeenkomst van de J.H. Donnerschool op 13 maart 2020 was erg succesvol mede dankzij de keurige en prettige verzorging in De Deel. De techniek was perfect. Het eten en de accommodatie heel goed verzorgd. Ook hele prettige bediening. Wij komen vast terug! Jan Hofman

Familie v Bolhuis 27-02-2020

Wij bedanken jullie voor…

Wij bedanken jullie voor eigenlijk alles, gezellige zaal, goeie bediening, super eten, die je zelf kan kiezen. Jullie krijgen van ons een dikke 10.

John en Trudy Tol 12-01-2020

Nog aan t nagenieten…

Nog aan t nagenieten van onze verjaardagen die wij gisteren bij De DEEL hebben gevierd. Wat n prachtige locatie en geweldige bediening!Wij willen Caroline en haar team ontzettend bedanken voor hun inzet om het voor ons onvergetelijk te maken!

Ab & Tineke Teters. 08-01-2020

50 jarig Huwelijksfeest…

50 jarig Huwelijksfeest. Evenals 10 jaar terug, waren wij weer in "De Deel" en vonden het weer voortreffelijk georganiseerd. Ook voor een kleiner gezelschap, weet je de boel warm gezellig aan te kleden. Het warme buffet was heerlijk en bediening enorm goed, ja, het was weer een feest om bij "De Deel" ons huwelijksfeest te vieren. Dank je wel en een dikke pluim voor, Carolien en Team. Tot ziens, Ab & Tineke Teters.

Jacqueline Woudenberg 23-12-2019

Personeelsfeest foute…

Personeelsfeest foute kerst We hebben op 14 dec onze kerstborrel hier gevierd en dit was een voortreffelijke locatie en bediening. De hele tijd werd er rond gelopen, een glas was nooit lang leeg. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. We hebben deze locatie al weer geboekt voor onze kerstborrel in 2020.

Hans en Tilly Niessen 06-12-2019

Ons 50-jarig huwelijksfeest…

Ons 50-jarig huwelijksfeest gevierd op 22 november 2019. We zien terug op een geslaagd feest. Het is een sfeervolle locatie, vriendelijk personeel en we hadden een goed contact met Carolien, de beheerster. Het eten was perfect en heerlijk. Alle gasten waren vol lof. Hartelijk dank voor de gastvrijheid. H. gr. Hans en Tilly Niessen.

Nel Helweg 18-11-2019

Nooit gewetenWat een…

Nooit geweten Wat een ontzettende gezellige, sfeervolle Feestzaal is De Deel! Onlangs mijn 60e verjaardagsfeest hier gevierd, vooraf heel fijn met Carolien besproken wat mogelijk is,(en dat is heel veel!), zelf een D.J geregeld, alles kan, Carolien heeft verder alles perfect georganiseerd, de drankjes, en vele heerlijke hapjes waren perfect, super bediening, zelfs de auto's worden geholpen met het goed parkeren, echt aan alles is gedacht, ik kan heel erg tevreden terugkijken op mijn super -geslaagde Feest!, Carolien en Team, nogmaals heel veel dank, Nel.

Ria Schlebaum-van Duinkerken 14-11-2019

Wat een heerlijke locatie…

Wat een heerlijke locatie. Op 2 november jl. heb ik mijn verjaardag gevierd in De Deel. Wat was dat top! De locatie, de versiering binnen en buiten, de gezelligheid, de bediening, het eten, alles was super. De vriendelijke gastvrijheid, het drankje bij binnenkomst, de koffie met gebak, het tapasbuffet. Heerlijk. Ik heb alleen maar lovende reacties gehad. Carolien, je kok en je team: hartelijk dank voor deze perfecte avond! Ik heb er weer een prachtige herinnering bijgekregen. Nogmaals dank! Ria Schlebaum

Marieke 10-10-2019

De deel is de ideale…

De deel is de ideale locatie voor een een feest om met een grotere groep te vieren.Wij hebben er mijn 60e verjaardag gevierd. Voor een optimale invulling van de avond wordt bij het voorbereidende gesprek goed geluisterd naar je wensen en meegedacht. De gasten waren verrast door de leuke locatie, de heerlijke hapjes en vriendelijke bediening. Kortom het was precies het feest dat we in gedachten hadden. Een aanrader!

Sipke de Jong 09-10-2019

De Deel is een prima…

De Deel is een prima en sfeervolle locatie om iets te vieren en vooral laagdrempelig. De eerste keer was toen ik 60 werd. Nu, vijf jaar later, op 28 september 2019, opnieuw een feestavond in De Deel. Ideaal om zo een groot gezelschap te kunnen ontvangen. Alles is goed verzorgd. Carolien is een vakvrouw en werkt samen met een hecht team. Allemaal even betrokken, vriendelijk en behulpzaam. Daardoor loopt zo'n avond op rolletjes. Wat mij persoonlijk aanspreekt is dat je gewoon je eigen gang kunt gaan. Wij hebben eigen muziek bij ons en pluggen in op de huisinstallatie van De Deel. Geen probleem. Beamer nodig? Staat klaar. Verder nog wensen? Het is geregeld. Top allemaal. Graag tot een volgende keer in De deel!

Gerda Jellema 24-09-2019

Op 18 september hebben…

Op 18 september hebben wij in De Deel het pensioneringsfeestje gevierd. We werden met een drankje welkom geheten en de hele avond hoefden we nergens naar om te kijken, heerlijk ontspannen en genieten van je feestje. Alles liep gesmeerd, het team is flexibel, vriendelijk en niets is hen teveel. De locatie is geweldig. Carolien is een op en top gastvrouw en houdt alles professioneel goed in de gaten. Ook bij de voorbespreking denkt ze mee en eigenlijk is alles mogelijk bij De Deel, nogmaals onze dank. Jack en Gerda

Marc en Puck Hogenboom 16-09-2019

We hebben op 7 september…

We hebben op 7 september ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd met 75 gasten. Zowel de organisatie als de verzorging in De Deel was fantastisch. Wij hebben erg genoten en onze gasten maakten veel complimenten over de vriendelijke bediening, het heerlijke eten en de ontspannen sfeer. We kijken met veel plezier op het feest terug !! Dankjewel Carolien en Team !!

Henk ter Haar 02-08-2019

wij hebben op zaterdag…

Wij hebben op zaterdag 12 januari 2019 ons 40-jarig huwelijksfeest hier gehouden. Het was in een woord: Fantastisch en goed georganiseerd vanaf het begin tot dat de laatste gast wegging door Carolien en haar team. Wij hebben nog nooit mee gemaakt dat al mijn gasten vol lof waren over de locatie en deze avond was alles tot in de perfectie geregeld. Niets was teveel, ze dachten overal aan en regelden alles tot in de perfectie. De bediening was super, zeer vriendelijk en behulpzaam met alles, ook voor de kleinkinderen, niets was teveel voor ze om te doen. Carolien, jou en je team willen we nogmaals hartelijk bedanken voor deze perfecte avond . Jullie zijn uniek . Henk & Maria

Cocky en Cor de Veen 19-07-2019

Zaterdagavond 13 juli…

Zaterdagavond 13 juli 2019 hebben we met 85 familieleden en vrienden ons 60-jarig huwelijksjubileum gevierd. Wat een heerlijk onvergetelijk feest is het geworden, mede door de fijne relaxte begeleiding van Carolien en de geweldige bediening, behulpzaam en vriendelijk. Iedereen was vol lof over zowel de locatie als het verrukkelijke buffet en de perfecte verzorging. Carolien en je team en de kok: hartelijk bedankt!

Willem en Marja Hamelink 22-06-2019

Op 1 juni hebben wij…

Op 1 juni hebben wij ons 40-jarig huwelijksfeest gevierd bij de Deel. Een zeer geslaagde middag/avond. Alles zag er tip top uit. Mooi aangekleed en allemaal even vriendelijk. De barbecue was heerlijk. Het vlees, vis en salades waren voortreffelijk bereid. De ijskar vonden de kleintjes prachtig. Wij hebben veel mooie reacties en complimenten gekregen. Iedereen vond het tot in de puntjes geregeld. Carolien en haar team bedankt dat jullie onze dag tot een feest hebben gemaakt. Wij kunnen terugdenken aan een heerlijke dag.

John en Ida 17-06-2019

Vrijdagavond 14 juni…

Vrijdagavond 14 juni ons 40-jarig huwelijksjubileum gevierd met 50 gasten. In één woord fantastisch. Alles was prima: locatie met mooie bloemen op de tafels, personeel, super behulpzaam en vriendelijk, het eten voortreffelijk en de ijskar, die door onze kleinkinderen werd binnengereden was voor hen het toppunt van de avond. Van onze gasten alleen maar complimenten gekregen. Ons volgende feest zal zeker weer bij Carolien in de Deel plaats vinden. Bij deze, Carolien en team, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. John en Ida

Daan Heineke en Marian van de Putte 16-06-2019

Fantastisch verjaardagsfeest…

Fantastisch verjaardagsfeest 60 jaar. Op 15 juni vierden we samen ons verjaardagsfeest op De Deel. Vanaf 17.00 uur tot 23.00 uur. Voor 80 gasten. De Deel, onder leiding van Carolien, heeft op een geweldige wijze het feest 'begeleid'. Alles was goed: 1. De voorbereiding. In een goed gesprek kwam Carolien er al snel achter wat we wilden. Ze adviseerde ons uitstekend. Alles was mogelijk. 2. Locatie is top. Gezellig, overzichtelijk, bereikbaarheid. 3. Bediening en communicatie tijdens het feest heel prettig. 4. Heerlijk en uitgebreid eten. Een echte aanrader!

Hans en Trudi Walter 29-05-2019

Op 25 Mei 2019 hebben…

Op 25 Mei 2019 hebben wij ons 25-jarige huwelijksfeest in De Deel mogen vieren met 50 familieleden en vrienden. Alles was geweldig ge-organiseerd door de zeer ervaren Caroline, inclusief het samenstellen en de uitstalling van het uitgebreide en zeer smakelijke buffetdiner. Met welverdiende complimenten ook aan de kok van alle aanwezigen. Het personeel was uiterst behulpzaam, gastvrij en vriendelijk, waardoor het voor ons allen een groot succes is geworden, om nooit meer te vergeten. Een echte aanrader voor feesten van allerlei soorten en maten in een prachtige dorpse omgeving. Hans en Trudi

Steven & Ramona 21-05-2019

TrouwfeestBegin mei hebben…

Trouwfeest Begin mei hebben wij ons trouwfeest bij de Deel gevierd. Na diverse gesprekken tot een mooie dagindeling gekomen samen met Carolien die ons flink op weg geholpen heeft met leuke ideeën. Wat hebben wij genoten van deze dag, van voor tot achter tot in de puntjes verzorgd. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, niks was te gek. Het eten was erg lekker en de drankjes vlot bediend. Mogelijkheid tot versieren was ook geen probleem. De zaal zag er erg mooi uit tot aan de bloemen op tafel aan toe. Verschillende faciliteiten voor de kinderen en ook werden deze betrokken bij de dag. Kortom een hele fijne dag om nooit te vergeten.

Raoul en ingrid 17-05-2019

Ons 12,5 huwelijk gevierd…

Ons 12,5 huwelijk gevierd, mooie locatie, supervriendelijk, behulpzame bediening, Alles is bespreekbaar, er wordt meegedacht. Genoeg parkeerruimte. Hapjes heerlijk! Kortom perfect. Thanks allemaal, tot volgende keer!

Amber & Silvan Poort 16-05-2019

Hallo allemaal!Wij willen…

Hallo allemaal! Wij willen jullie graag ontzettend bedanken voor het realiseren van ons mooie bruiloftsfeest! Het was allemaal erg goed geregeld en we hebben erg genoten! Groeten, Amber en Silvan

Fam. Meijers 29-04-2019

Beste Carolien en team…

Beste Carolien en team, heel, heel hartelijk bedankt dat jullie door de zeer goede verzorging ons feest tot een waar feest gemaakt hebben! Onze gasten bellen ons: "wat een gezellige locatie, wat een aardige en perfecte verzorging, en zulk heerlijk eten, wat heb ik lekker gegeten". Jullie krijgen een pluim van ons en onze gasten !

Karel Bobeldijk 25-04-2019

Op 30/3 onze 50e trouwdag…

Op 30/3 onze 50e trouwdag en 70e verjaardag van mijn echtgenote gevierd met onze familie en vrienden. Een waar succes dankzij de uitstekende verzorging en begeleiding. Alhoewel ons gezelschap redelijk divers was, zowel achtergrond als leeftijd, heeft iedereen zich uitstekend vermaakt, was er bij iedereen veel lof voor het voortreffelijke eten en de warme uitstraling van de Deel en haar medewerkers. Veel dank!!!

Jan Bierlaagh 21-04-2019

Op 13 april mijn 60e…

Op 13 april mijn 60e verjaardag gevierd bij de Deel in Eemnes. Carolien en haar team hebben deze avond alles tot in de puntjes verzorgd. Gezellige borrel vooraf en een heerlijk buffet. Mede hierdoor kunnen de genodigde en ik terugkijken op een geslaagde feestavond. Nogmaals hartelijk dank! Wilt u een feest geven dan beveel ik u de Deel in Eemnes van harte aan. Jan Bierlaagh

Hennie van Twillert 21-03-2019

16 maart hebben we ons…

16 Maart hebben we ons 40 jarig huwelijks feest gevierd in de Deel. Alles tot in de puntjes goed verzorgd. Het buffet en de koude hapjes waren heerlijk. En dan de ijscokar met de kleinkinderen. Oh zo leuk. Heel vriendelijk personeel. We hebben veel goede reacties gehad van onze gasten. Ode aan Carolien. Klaas en Hennie van Twillert

Marc Keijzer 11-02-2019

Feest op 19-01-19 voor…

Feest op 19-01-19 voor mijn vader die 80 was geworden. Opvallend was de flexibiliteit en het enthousiasme van het personeel en leiding. Alles is mogelijk; meegedacht over versiering taart; mooie 80 van draadstaal als je aankomt; lachen met de ijskar-show; alle ruimte voor de live muziek etc. Zo gastvrij dat het voor De Deel haast een eer is dat je je feest daar doet. Carolien heeft alles in de gaten en doet zelf uit de losse pols een aankondiging als je het even niet weet. We kijken terug op een buitengewoon geslaagd feest !!

Sandra en Ron Burger 09-02-2019

Op 19 januari waren wij…

Op 19 januari waren wij 35 jaar getrouwd en hebben dit bij De Deel gevierd. Ook onze verjaardagen hadden wij hieraan gekoppeld.Vanaf 12.00 uur werd iedereen welkom geheten met een glaasje en wat lekkers en daarna hadden wij een buffet geregeld met als klapstuk de ijskar die door onze kleinkinderen en de andere kinderen die er waren werd binnengereden. Wat ontzettend leuk was dat. Wij hebben genoten van ons feest en alle gasten ook. De bediening en het contact met Carolien was super, zeker voor herhaling vatbaar.

A. van de Vooren 23-12-2018

Op 1 december hebben…

Op 1 december hebben wij ons 40 jarig huwelijk gevierd in De Deel. Het was niet ons eerste feest op deze locatie en zal als het aan ons ligt ook niet de laatste zijn. Wederom was het door Carolien en haar bemanning weer perfect voor elkaar en ook de bediening tijdens het feest was perfect. De hapjes en het tapas buffet waren geweldig. Nogmaals, Carolien en bediening, hartelijk dank voor deze voor ons perfecte avond.

Cees en Mies de Bree 23-12-2018

Op zaterdag 15 december…

Op zaterdag 15 december hebben wij bij de Deel ons 50 jarig huwelijk gevierd. De middag en avond is fantastisch verlopen, wij willen dan Carolien en de bediening onze complimenten geven. Van onze bezoekers kregen wij allemaal positieve reacties en dat is altijd leuk. Heel erg Bedankt! Cees en Mies

KringloopCentrum Eemnes 19-12-2018

Op 14 december hebben…

Op 14 december hebben we met de beide vestigingen van kringloopCentrum Eemnes Huizen genoten van een heerlijk Kerstdiner. Het personeel deed alle moeite om het gezellig en leuk te maken. We hebben een heerlijke avond gehad.

Aad en Corrie 07-11-2018

Op 27 oktober 2018 vierden…

Op 27 oktober 2018 vierden wij hier ons 50 jarig huwelijksfeest. Wij hebben genoten van de ambiance en de gastvrijheid van Carolien en haar team. Alles was tot in de puntjes verzorgd.Het buffet oogde fantastisch en was van hoge kwaliteit. Onze 110 gasten waren zonder uitzondering vol lof. Top.

Lissa 06-11-2018

Wij hebben op 30 oktober…

Wij hebben op 30 oktober 2018 ons huwelijksfeest gehouden in De Deel - wat een fantastische plek is dit! Carolien had alles tot in de puntjes geregeld, ging regelmatig met ons in gesprek over wat wij wilden, gaf ons tips for de aankleding (alhoewel er niet veel nodig was omdat het er al fantastisch uitziet), het eten was heerlijk, de verlichting zeer sfeervol, en... zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alleen maar lof!! Zeker een plek om te onthouden voor een volgend feest...

John Kappers 01-11-2018

Wij hebben op "De Deel…

Wij hebben op "De Deel" een familie-reünie gehouden. Prettig en ontspannen contact in de voorbereiding, een geweldige gastvrouw en bediening. We hebben van een uitstekend verzorgd buffet genoten in een aangename, gezellige sfeer en entourage! Van harte aanbevolen!

Mark & Luciënne 28-10-2018

Afgelopen 15 September…

Afgelopen 15 September zijn wij getrouwd in Blaricum en de receptie en een feestavond vonden hier in De Deel plaats. Dat was wat ons betreft een groot succes. De ontvangst met bruidstaart en Cava in de buitenlucht en aansluitende receptie waren bijzonder goed voorbereid. Ook het diner en de feestavond erna waren tot in de puntjes verzorgd. Complimenten van onze gasten over het bijzonder goede buffet. Wij kijken tevreden terug op een hele mooie dag mede door Caroline en haar team.

Jan en José 12-10-2018

40 en 70 zijn wij geworden…

40 en 70 zijn wij geworden en dat gaf een mooie reden voor een feestje! De locatie is prachtig, alles is keurig verzorgd en schoon, de bediening is perfect, we gaven alles uit handen om te kunnen genieten en dat is volop gelukt! Nog genieten wij na van een heel relaxt en gezellig feest! Carolien en medewerkers, super bedankt!

Trees Ishak-de Jong 27-09-2018

14 september jl. heb…

14 september jl. heb ik mijn 60ste verjaardag in de Deel gevierd. In een woord fantastisch. De entourage, de bediening, het eten, de verzorging. Dit is echt een avond geworden om nooit te vergeten. Alle lof voor Carolien en alle medewerkers.

Ronald en Corrie Groenendaal 23-09-2018

24 augustus 2018 hebben…

24 augustus 2018 hebben wij ons 40-jarig huwelijksfeest bij De Deel gevierd.. We hebben er van genoten. Heerlijk diner en 's avonds een. geweldige feestavond gehad. Alles heel goed verzorgd . Carolien en je team bedankt voor de goede verzorging en jullie vriendelijkheid .

Esther Schipper en Piet Drop 06-08-2018

Op 28 juli 2018 vierden…

Op 28 juli 2018 vierden we ons bruiloftsfeest bij De Deel. Dat begon 's middags al met taart, gemaakt volgens ontwerp van ons en bubbels, daarna dinerbuffet Thais en Nederlands en 's avonds het feest. Allemaal heel goed verzorgd door Caroline en je team. Pluspunt: parkeer regelaar. Geweldige locatie. Onze gasten en wij hebben enorm genoten en we zijn vol lof over jullie. Professioneel en zeer vriendelijk.

Roel en Denise Hogervorst 23-07-2018

Geweldige bruiloft gehad…

Geweldige bruiloft gehad. Carolien nam echt de tijd om goed helder te maken wat onze wensen waren en dacht vervolgens mee in wat er mogelijk was. Alles was nog beter geregeld dan wij gedacht hadden. zelfs met een foutje van onze banketbakker één dag voor de bruiloft kon zij ons uit de brand helpen. ook hield ze goed rekening met ons budget en zijn we zelfs onder het afgesproken bedrag gebleven. geweldige locatie en ontzettend leuk, lief personeel! Een absolute aanrader!

Fam. Jansen 07-07-2018

Wij hebben op 16 juni…

Wij hebben op 16 juni 2018 onze 40 jarige bruiloft in de Deel in Eemnes gevierd.Het was in een woord geweldig en echt een aanrader voor iedereen zeer goed en betaalbaar.De eigenaresse Carolien en haar geweldige team zo vriendelijk en gastvrij en al die heerlijke hapjes en het krentenbrood aan het einde fantastisch.Onze gasten waren vol lof over jullie.Wij willen jullie nogmaals bedanken en ons volgende feest is zeker weer in de Deel.

Peter van Wissen 06-07-2018

In "De Deel" mijn pensioe

In "De Deel" mijn pensioenreceptie gehouden. Prima catering, locatie, sfeer en bediening. Geen spijt dat ik hier mijn afscheidsreceptie heb gehouden. E.e.a. was voor mij een onvergetelijke dag.

Jaap & Margriet Larooij 26-05-2018

9 Mei jl. ons 50 jarig…

9 Mei jl. ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd in De Deel met 53 gasten. Een prachtige locatie, heerlijke hapjes en een super buffet. Carolien en crew spontaan en gastvrij. Onze gasten waren enthousiast en ook wij zien terug naar een geweldige feestelijke dag.

M.J. Meuser 04-05-2018

Het 30 jarig jubileumfeest…

Het 30 jarig jubileumfeest van bridgeclub Sans Doute op 20 april was een geweldig succes. Als organisator van het feest heb ik veel complimenten ontvangen over een in alle opzichten zeer geslaagde dag. De samenwerking met Carolien en haar keukenbrigade was voorbeeldig. Nogmaals hartelijk dank voor alles. Matt Meuser

Marielle en Hanneke de Veen 02-05-2018

Wij hebben een heerlijk…

Wij hebben een heerlijk feest gehad op de Deel en krijgen nog steeds erg leuke reacties. De hapjes waren lekker en de bediening erg vriendelijk. Veel complimenten gekregen over de hapjes. In overleg was alles mogelijk en konden we ontspannen genieten van ons feest. Carolien is een geweldige gastvrouw. Mooie locatie en goed geregeld allemaal. Veel dank voor de organisatie.

Bep en Jacques 28-04-2018

Zaterdag 21 april 2018 Wil…

Zaterdag 21 april 2018 Wil je een feestje vieren met groot succes Ga dan naar "de Deel" in Eemnes Nergens heb je zoveel plezier als daar Bij Carolien en haar leuke mensen is het dik voor elkaar Wij genieten nu nog steeds Van ons geweldige familiefeest 90 mensen groot en klein Dat moet toch geen makkie zijn.

Peter en Ineke Frederiks 24-04-2018

Wij hebben op 17 maart…

Wij hebben op 17 maart 2018 ons 40-jarig huwelijksfeest gevierd en zijn zeer enthousiast over het gehele verloop. Ook onze familie en vrienden waren heel blij met ons feest. De organisatie is geweldig en de trucjes om bijvoorbeeld onze gasten aan het dansen te krijgen zijn geweldig. Lekker eten en heerlijke toetjes. We zullen dit niet vergeten.

Margo Geldof 24-03-2018

Voor mijn 40e. een knalfeest…

Voor mijn 40e. een knalfeest gehad in De Deel. Het was tot in de puntjes verzorgd en de bediening was top. Al mijn bezoekers waren super enthousiast en ik in het bijzonder.

Anja Randeraad 23-02-2018

Op 10-2 een mooi feest…

Op 10-2 een mooi feest mogen vieren voor mijn 50e verjaardag. Warm, gastvrij en gezellig. Alsof je thuis een feestje geeft ,maar dan met al het werk uit handen genomen door Carolien en haar team. Super: heerlijk gegeten , lekker gedronken , gezellig muziekje ,fijne mensen , helemaal top.

Ingrid Wilman 31-12-2017

28 dec.2017 mijn 65ste…

28 dec.2017 mijn 65ste verjaardag gevierd in De Deel. Ik heb er een super avond gehad. Wat heeft Carolien dit goed georganiseerd samen met een top bediening allemaal even vriendelijk. En wat een heerlijke hapjes. Echt een aanrader voor een feestje.

Johan en Lena Klein 11-12-2017

Op 24 november hebben…

Op 24 november hebben wij ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd in de Deel met ongeveer 75 gasten. We hebben genoten van een heerlijk koud/warm buffet en daarna van een luxe dessert buffet. Wat zag ook dat laatste er feestelijk uit. Alles was goed georganiseerd en de bediening prima. Alles was bespreekbaar met Carolien . Onze gasten waren vol lof over deze fantastische avond. Hartelijk dank Carolien en team !!

HLBOUWMAN 08-12-2017

20 November hebben wij…

20 November hebben wij Henk en Frieda met onze kinderen kleinkinderen familie en vrienden ons 60-jarig huwelijk gevierd in de Deel. Heerlijk eten en het was heel goed georganiseerd Carolien en haar team hebben het fantastisch gedaan. Iedereen was vol lof. Geweldig Gr van Henk en Frieda.

Marcel & Joyce 04-12-2017

Afgelopen 2 december…

Afgelopen 2 december mijn 50e verjaardag, 5 jarige huwelijk en 5 jarig stabiele ziektebeeld gevierd in ‘De Deel’. Keuze om het in ‘De Deel’ te vieren was eigenlijk weer snel gemaakt omdat we daar ook ons huwelijksfeest hadden gegeven en zeer goed was bevallen. Ook nu was het weer een superfeest en mede dankzij Carolien en haar super goede team. Gezellige bediening en alles tiptop verzorgd met als afsluiter de warme beenham aangesneden door de kok. Ook de muziek door DJ the Goesmaster was erg geslaagd. Na het feest alleen maar positieve reacties gekregen van familie en vrienden. Carolien en team....nogmaals bedankt. Groetjes Marcel, Joyce & Mitchel

Johan en Elly Jansen 23-11-2017

Op 3 november 2017 hebben…

Op 3 november 2017 hebben wij, Johan en Elly, met onze (klein)kinderen, broers en zussen in De Deel ons 50-jarig huwelijk gevierd. Alles was die dag tiptop geregeld. Het begon met de bruidstaart. 50 jaar geleden was dat nog niet zo de gewoonte. Iedereen was vol lof over het lunchbuffet. Eén van de zussen dacht van tevoren: wat gaan we de hele dag doen. Maar toen gingen we de Oud Hollandse spelletjes doen; daar heeft ze erg van genoten. Dat de jongste kleinkinderen met glunderende gezichten de ijskar binnenbrachten was een mooie afsluiting van de dag. Bovendien was er nog voldoende keus uit andere desserts. Al met al iedereen en met name Carolien bedankt voor deze geslaagde dag. Zeker een aanrader om hier een feest te geven. Groetjes, Johan en Elly Jansen.

Corien Michael en Tjeerdt Oldenburger 15-11-2017

6 oktober zijn wij, Corien…

6 oktober zijn wij, Corien en Tjeerdt, in aanwezigheid van 90 vrienden en familie, getrouwd. Wat zijn wij blij dat onze keuze op De Deel was gevallen. Alles was tip-top geregeld, werkelijk alles liep op rolletjes. Het eten was super. Iedereen dacht dat we een traiteur hadden geregeld. Hulde aan de kok. Wat een mooie ploeg werkt daar. En vanaf het eerste gesprek gaf Caroline ons het gevoel dat wij de belangrijkste mensen waren en ze heeft er alles aan gedaan om dat gevoel te behouden. Super bedankt dat jullie met z'n allen ons de mooiste dag van ons leven hebben bezorgd. Groetjes Corien Michael en Tjeerdt Oldenburger

Mary van Haren 26-10-2017

Op 30 september hebben…

Op 30 september hebben mijn ouders hun 60 jarig huwelijk gevierd in De Deel Top locatie Super bediening, Heerlijk eten goed georganiseerd en een Fantastische Gastvrouw. Namens mijn ouders, iedereen en met name Carolien bedankt voor deze geslaagde middag / avond. Zeker een aanrader om hier een feest te geven.

Irith Luijben 13-10-2017

Op 9 september hebben…

Op 9 september hebben we voor mijn 50e verjaardag een "fout" feestje in De Deel gevierd! Het was een super leuke avond! Carolien heeft er alles aan gedaan om het helemaal naar onze zin in te vullen. Het personeel was heel vriendelijk, de hapjes en drankjes waren heerlijk! Iedereen heeft genoten en het is voor ons een onvergetelijke avond geworden waar we met heel veel plezier op terug kijken!

GGz Centraal 08-10-2017

Op 21 september hadden…

Op 21 september hadden wij ons personeelsfeest van GGz Centraal in de Deel, met ongeveer 100 collega's. Wat een feest was dat. Top locatie, top catering, top buffet, top bediening en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom voor ons een reden om zeker weer terug te komen! Carolien en medewerkers: hartelijk bedankt voor dit leuke feest en de mooie entourage.

Miriam Rybier 04-10-2017

Op 23 september hebben…

Op 23 september hebben we een reünie gehouden met oud collega’s van VBK-E. Een kleinere groep als vooraf gepland, maar De Deel was uitermate behulpzaam en alles was tot in de puntjes verzorgd, waardoor we met z’n allen een topreunie hadden.

henk en annemarie van de mheen 02-10-2017

op 28 sept 2017 hebben…

op 28 sept 2017 hebben wij ons 40 jarig huwelijk gevierd in de deel, we hebben een TOP feest gehad ,het was een geweldige avond. Carolien en je team het was TOP hartelijk dank hiervoor.

Hans en Truus Erbe 08-09-2017

Op 25 augustus hebben…

Op 25 augustus hebben wij een feest gegeven in De Deel, waar wij een super feest hebben gehad met geweldige gastvrouw en super bediening, geweldig georganiseerd. Wij hebben 12 1/2 jaar geleden ook onze bruiloft hier gevierd en vonden het geweldig mooi, daarom hebben we weer voor De Deel gekozen. Het is echt voor iedereen een aanbeveling om hier je feest te geven. GEWELDIG, bedankt allemaal voor de goede zorgen.

Fam. Hansler 27-08-2017

Wij zochten een locatie…

Wij zochten een locatie waar we op 30 juni 2017 een feest konden geven voor om en nabij 70 personen. We waren 40 jaar officieel getrouwd en hadden ook een respectabel leeftijd te vieren. De keuze waar we dat wilde doen viel op DE DEEL in Eemnes. Een beter keuze hadden we niet kunnen maken, we hebben het ervaren alsof alles mogelijk was. Een fantastische gastvrouw en een buitengewoon vriendelijke bediening en dat alles in een zeer ontspannen en sfeervolle locatie. Het Dinerbuffet incl. Luxe dessertbuffet was op een zeer hoog culinair niveau, ook voor de vegetariër - zoutloze en Spaanse gasten. Wij willen Carolien en haar Team dan ook via dit gastenboek hartelijk danken voor deze onvergetelijke middag en avond en komen zeker bij een toekomstige viering weer bij jullie terug.

Esther en Tjerry Broer 24-07-2017

Op 7 juli 2017 hebben…

Op 7 juli 2017 hebben wij ons diner en trouwfeest gehouden op de Deel. We hebben genoten van het heerlijke eten en de fantastische verzorging! Aan alles was gedacht en tot in de puntjes verzorgd. De sfeer was ontzettend goed. Het bedienend personeel was uitmuntend. Iedereen heeft ontzettend genoten dankzij jullie topservice!! Bedankt!!

Mitch van Voorst 16-07-2017

Op 23 juni een prachtige…

Op 23 juni een prachtige bruiloft gevierd! Wat een ontzettend top feest! Carolien is absoluut een geweldige gastvrouw. Alles kan en mag, zolang er goed overleg is. Carolien heeft ons ontzettend geholpen met het opzetten van een mooi feest. Ze geeft je de ruimte om na te denken en je mag altijd langskomen om zaken te bespreken. Het personeel van de Deel is super; professioneel en zeer vriendelijk. Ik zou iedereen aanraden om bij de Deel een feest te organiseren. Het bruidspaar heeft al aangegeven om in de toekomst de jubileums ook hier te willen vieren!! Ik (ceremoniemeester) had mij geen betere locatie kunnen wensen. Op alle punten scoort de Deel een dikke 10!! Nogmaals wil ik Carolien en het team van de Deel bedanken voor een zeer geslaagde dag en hopelijk tot snel!!

W. Schipaanboord 07-07-2017

Belangrijk bij het succes…

Belangrijk bij het succes van de Deel is de entourage, de Deel zelf. Ieder jaar weer worden wij op een ontspannen, hartelijke manier ontvangen. Alles loopt soepel en niets is te veel.

Roosmarijn en Marcel de Wit 06-06-2017

We hebben bij De Deel…

We hebben bij De Deel een fanatastische bruiloft gehad. Van de ceremonie tot en met het feest, alles was top verzorgd. Ook het diner was heerlijk. De zorg waarmee je omringt werd was zo bijzonder, dat wij een zorgeloze dag hadden!! Super bedankt voor alles!!

Ronald Kool 17-04-2017

Geweldige High Tea Party…

Geweldige High Tea Party beleefd, t.g.v. de 60e verjaardag van mijn echtgenote. In korte tijd goede voorbereid door Carolien. Hartelijke en goede ontvangst door het personeel op de deel. Heerlijk gevarieerde dis met louter goede producten. Op de Deel krijgt ieder zijn deel! Ronald Kool

Fam. van Dijk 06-03-2017

Voorbereiding met Carolien…

Voorbereiding met Carolien in hele ontspannen sfeer en ook de avond zelf was goed verzorgd en samen met geweldige bediening, lekker tapasbuffet en DJ/Zanger hebben we er een geslaagde avond van gemaakt!

Fam Tasseron 28-02-2017

Feest gevierd met ca…

Feest gevierd met ca 70 personen met tapas buffet ijscokar, popcorn voor de kinderen. Super gezellig super bediening gezellige aankleding en heerlijk gedanst Een top locatie voor een feestje. Carolien succes met de volgende feesten

Ans en Hans van der Torre 28-02-2017

Op dinsdag 7 februari…

Op dinsdag 7 februari hebben wij ons 50 jarig huwelijk gevierd. Wij hebben 10 jaar geleden ook hier een feest gegeven.Op deze bijzondere dag konden wij dan ook het feest met een gerust hart aan Carolien en haar team overlaten.Heel veel leuke reacties op het doen van de oud-Hollandse spelletjes en het eten werd door iedereen heel erg lekker gevonden.Ook de ijscokar met een ijsbuffet was een succes.Vooral de kids vonden het geweldig. Het is iedereen opgevallen, dat alles zo gedisciplineerd en zo rustig werd gedaan door Carolien en haar team. Complimenten voor jullie van alle mensen om ons heen. Super was het.Dank Dank Dank.

H.W.M. Gillis 20-02-2017

Graag wil ik mevrouw…

Graag wil ik mevrouw Carolien van der Wardt en haar team bedanken voor de geweldig verzorgde Nieuwjaarsbijeenkomst op 12 Januari 2017 Voor gepensioneerde van Paleis Soestdijk en Paleis Amsterdam.Geweldige sfeer en bediening en voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet. Harry Gillis

Gemma Anink-Bakker 16-02-2017

Medewerkers van de DEEL…

Medewerkers van de DEEL. Via dit bericht wil ik graag iedereen bedanken voor de prettige bediening en het heerlijke eten op zaterdag 28 januari, van alle gasten heb ik alleen maar lovende reacties gekregen over de ruimte en het HEERLIJKE eten. Mijn dank uiteraard ook voor alles. Groeten van Gemma Anink Bakker

Erna Kuiper 04-02-2017

Ik heb mijn 50e verjaardagsfeestje

Ik heb mijn 50e verjaardagsfeestje gevierd op De Deel met alle familie en vrienden die mij lief zijn erbij. We hebben een DJ ingehuurd en ik heb gewoon een fantastische verjaardag gehad met als klap op de vuurpijl een huwelijksaanzoek. Mijn avond kon niet meer stuk en het team van Carolien heeft mij en mijn gasten een topavond bezorgd. Groetjes van Erna

Ans haarman 04-02-2017

20 januari 2017 heb ik…

20 januari 2017 heb ik mijn 65ste verjaardag op de Deel gevierd. Met veel genoegen kijk ik hierop terug. Gezellige locatie met kaarsjes, bloemetjes en een pracht ontvangst met een grote 65 buiten. de bediening super aardig en het tapasbuffet fantastisch. heel veel positieve reacties, zeker de volgende keer daar weer een feestje. Caroline en haar team super bedankt.

Willy Hompert-Post 21-01-2017

Lieve Carolien en medewerksters…

Lieve Carolien en medewerksters, MIjn zus Erna haar 50ste verjaardagsfeest is mede door jullie goede verzorging een super feest geworden. Ongeveer 65 gasten hadden we in eerste instantie ingepland maar het werden er bijna het dubbele. We hebben gemerkt dat dat voor jullie geen probleem is. Erna heeft genoten van "haar feest" en zal er zeer zeker heel lang van nagenieten. Dank je wel.

Joke van den Brakel 30-11-2016

Afgelopen vrijdag met…

Afgelopen vrijdag met collega's e vrienden het afscheid gevierd van mijn werkzame leven (tot nu toe) Heel blij dat ik voor locatie "de Deel" heb gekozen: het is er heel gezellig, met prachtige bloemen, kaarsen en er valt veel te zien op "het hilt". Gekozen voor een mooi en erg lekker Tapasbuffet. Lof voor de aardige en kundige mensen van de bediening. En Carolien van der Wardt heb ik als een competente en zeer vriendelijke gastvrouw ervaren. Heel veel dank aan het hele team.

Magda de Koning en Theo Allessie 02-11-2016

Wij kijken terug op een…

Wij kijken terug op een geslaagd feest, waar jij en je medewerkers een grote bijdrage aan geleverd hebben. Alles was goed verzorgd en met een goed humeur hebben jullie het ons naar de zin gemaakt. Fijn dat er met onze keus rekening werd gehouden en er ook veel mogelijk was. Ook van je vader met zijn viskar hebben we genoten. Dat blijft een geslaagd onderdeel in het geheel. Wij bedanken je heel hartelijk en zijn heel blij, dat we deze keus hebben gemaakt om ons feest in de Deel te geven. Groet van Theo Allessie en Magda de Koning

Marcel en Cora 30-10-2016

Carolien en medewerkers…

Carolien en medewerkers / sters bedankt voor jullie geweldige inzet op onze trouwerij en bruiloftsfeest afgelopen vrijdag 28 oktober 2016. Wij en onze gasten hebben het geweldig naar ons zin gehad bij jullie. Alles was top geregeld ! Dank jullie wel allemaal !!!! Groetjes van Marcel en Cora

Caspar en Shirin 09-10-2016

Lieve mensen van De Deel…

Lieve mensen van De Deel, Wij kijken met onze gasten terug op een fantastisch feest. Iedereen was enthousiast over het lekkere eten en de sfeervolle locatie. Heel hartelijk bedankt voor de uitstekende verzorging, gezelligheid, en het meedenken vooraf. Het was een bijzonder geslaagde avond. hartelijke groeten van Caspar, Shirin, Roel en Luuk

Walter en Hans 21-09-2016

Beste Carolien en team…

Beste Carolien en team, Wij hebben op 2 september een superfeest gehad ter gelegenheid van ons 12,5 jarig huwelijk en een 50e verjaardag. We waren ook letterlijk ‘terug’ na 12,5 jaar, want ons trouwfeest hebben we destijds ook bij jullie gevierd. Jullie hebben er echt plezier in om een feest tot in de details te verzorgen en dat heeft iedereen gemerkt. We hebben hele goede reacties gehad op de locatie en de bediening. Hartelijk dank! Walter en Hans

Frans en Marja de Boer 20-09-2016

Hallo Carolien Wij willen…

Hallo Carolien Wij willen je even bedanken voor de gezellige avond die wij gehad hebben t.g.v. ons 40 jarig huwelijk.Ook de bediening was weer helemaal top. Ook de viskar was een groot succes en je vader weet nog steeds de mensen weer te amuseren. Bedankt dat je ook de muziek voor je rekening nam toen het met onze d.j. mis ging. Wij kijken terug op een mooi feest . Dus dank jullie wel. groetjes Frans en Marja

Nan van Dijk - Manschot 20-09-2016

Beste Carolien en Team…

Beste Carolien en Team, Het was voor ons en onze gasten een wel heel prettige ervaring om op 3 september '16 jullie geweldige fijne gastvrijheid en service te kunnen genieten. Kunnen en zullen we iedereen aanbevelen. Nan en Pieter van Dijk

J.H. Donnerschool, dienst ambulante begeleiding 24-08-2016

De afsluiting van ons…

De afsluiting van ons schooljaar 2015-2016 was super geslaagd mede door de perfecte locatie, de sfeer en het lekkere eten! Bedankt en wie weet tot een ander keer. hartelijke groet, Astrid

Heleen Heusdens 12-07-2016

Beste Carolien en team…

Beste Carolien en team. Dank je wel voor een fantastische middag en avond. Alles was super geregeld, je team is zeer vriendelijk en klantgericht. Het eten was voortreffelijk en het meedenken om mijn verjaardag tot een echt feest te maken was super. Bedankt voor alles en wij komen zeker nog een keer terug om weer een fantastisch feestje te vieren. Henk en Heleen

Piet van de Kuinder 11-07-2016

Lieve Carolien, Wat…

Lieve Carolien, Wat hebben wij een top avond gehad! Alles was zo goed geregeld ,en wij hebben alleen maar goede reactie,s gehad.Ook de bediening was top petje af . Dat allemaal heeft ons feest super gemaakt. Dank jullie wel!!!!!!

Michiel en Linda 04-07-2016

We hebben een superleuke…

We hebben een superleuke en goed verzorgde avond bij jullie gehad ihkv ons 12,5 jarig jubileum. Bedankt en tot een volgende keer! Groetjes, Michiel en Linda

Carola Landolt 07-06-2016

19 Mei zijn mijn man…

19 Mei zijn mijn man en ik getrouwd en dit hebben we bij jullie gevierd. Het was echt super geregeld en er werd ook goed meegedacht. De bediening was super en erg vriendelijke. We hebben allemaal goede reacties van vrienden en familie gehad.

Fam. de Jongh 24-04-2016

Hallo Carolien en team…

Hallo Carolien en team De Deel, 16 april jl. was een dag om nooit meer te vergeten. Bij jullie in de Deel een Country-Western feest gegeven ter ere van de verjaardagen van mijn dochter (16) en mijzelf (50). Na een gesprek ter plaatse en diverse mailtjes zijn wij tot overeenstemming gekomen over hoe het feest er uit zou moeten zien. Carolien, fantastisch zoals je meedenkt om alles tot in perfectie geregeld te krijgen. Team De Deel, jullie zijn reuze gezellig en alles liep geruisloos en op rolletjes. Het was, mede dank zij jullie inzet een geweldig feest en dat hebben onze gasten naderhand ook nog eens laten weten! Enorm bedankt namens de Jongh-ones.

Mariza en Etienne Ruijter 13-04-2016

Zaterdag 2 april hebben…

Zaterdag 2 april hebben wij een reünie georganiseerd voor onze ooms, tantes, neven en nichten. In totaal waren wij met 74 personen. Het was een gezellige avond, mede door het enthousiasme en perfecte teamwork van de crew. Alles was zoals wij besproken hadden en eigenlijk hadden wij geen omkijken naar iets. Wij konden hierdoor ook zelf genieten van de avond. Het eten, de sfeer, alles was perfect! Complimenten ook zeker naar de kok! Nogmaals bedankt en zeker tot ziens!

Joke en John Renders 22-03-2016

Afgelopen zaterdag onze…

Afgelopen zaterdag onze 40 jarige bruiloft gevierd, we hebben genoten van het heerlijke eten en de perfecte invulling voor onze (grotendeels Brabantse) gasten. Ook veel positieve reacties van hen, een mooie locatie, goed eten en drinken en dat allemaal verzorgd door een fantastisch team. Kei bedankt daarvoor.

Jolanda Suuring 20-03-2016

Mijn ouders hebben bij…

Mijn ouders hebben bij jullie hun 60 jarig huwelijk gevierd. Wat was het allemaal goed geregeld heel fijn en vriendelijk personeel en geweldig goed verzorgd. Het eten was heerlijk. Wij hebben mede dank zei jullie genoten van deze avond.hartelijk dank hier voor.

jan de waal transport 15-02-2016

hoi Carolien en crew…

hoi Carolien en crew. we hebben een fantastische feestavond gehad bij jullie. Het tapasbuffet was heerlijk en divers; complimenten voor de kok ook !! de bediening was gezellig en enthousiast. iedereen heeft een top-avond gehad. Carolien, bedankt voor je inzet en meedenken. Jan de Waal transport Rico Ligthart Schenk/Rob van Dommelen

Marina en Camiel Kruiswijk 04-01-2016

We hebben enorm genoten…

We hebben enorm genoten van ons huwelijksfeest bij jullie! In de gesprekken vooraf werd ons al duidelijk dat de mogelijkheden voor hapjes, drankjes en aankleding eindeloos waren. De avond zelf verliep vlekkeloos. We hebben er zelf enorm van genoten, maar ook van onze gasten krijgen we heel veel positieve reacties over De Deel! Bedankt voor de goede service! Groetjes Marina en Camiel Kruiswijk

Barth en Martijn 19-12-2015

Samen met onze 70 gasten…

Samen met onze 70 gasten hebben we een van de mooiste dagen van onze leven beleefd!! De ontspannen voorbereiding, het heerlijke eten en de mogelijkheid om een persoonlijke touch aan het geheel te kunnen geven. In een woord: Geweldig!!!

Arnold en Nel v.d. Vooren 13-12-2015

Mede door de goede voorbereiding…

Mede door de goede voorbereiding en organisatie door Carolien en haar bemanning was ons feest er (weer) een om niet te vergeten. De reacties van onze genodigden waren dan ook positief. Volgende feestje vieren wij gegarandeerd wederom in De Deel Met vriendelijke groet, Arnold en Nel van de Vooren

Jos & Irene 25-10-2015

Beste Carolien en medewerkers…

Beste Carolien en medewerkers van de Deel, Ons 25-jarig huwelijksfeest op 9 oktober jl. was mede een enorm geslaagd en gezellig feest dankzij jullie goede zorgen, attente aandacht en de lekkere hapjes en drankjes! We kijken er met veel plezier op terug.....net als al onze gasten die ook erg lovend waren over jullie locatie en bediening! Bij een volgend jubileum komen we dan ook graag (voor de derde keer dus :-) !) terug..... Groetjes, Jos & Irene

Mario Peters 28-09-2015

Beste mensen van De Deel…

Beste mensen van De Deel, Zaterdag 19 september 2015 was ik met mijn vrouw en twee dochters bij jullie te gast op de bruiloft van Lucia en Henk. Ik wil jullie met dit bericht hartelijk danken voor jullie buitengewone fantastische inzet en organisatie om deze voor Lucia en Henk zo belangrijke dag geslaagd te maken. De entourage en verzorging was uitstekend. Wij hebben er van genoten. Dank jullie wel. Met vriendelijke groet, Mario Peters

Gea Arends 13-09-2015

Carolien en Medewerkers Samen…

Carolien en Medewerkers Samen 50 jaar worden is wel een feestje waard,en dat hebben wij bij jullie gevierd. Een mooie leuke zaal,super goede bediening,lekker gebak,heerlijke hapjes warm en koud.Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Was een super gezellig feest. nogmaals bedankt Groetjes Wim en Gea

Jan & Jacqueline Hagen 12-07-2015

Beste Carolien en medewerkers…

Beste Carolien en medewerkers. Hartelijk dank voor de heerlijke BBQ op 11/7/2015 ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksfeest. Wij en iedereen om ons heen, hebben genoten. Ook een pluim voor de bediening. Het was TOP.

Rene Velzeboer 02-07-2015

Beste Carolien en medewerkers…

Beste Carolien en medewerkers, Wat hebben jullie er met zijn allen voor gezorgd dat onze ouders een onvergetelijk 60 jarig huwelijksfeest hebben kunnen vieren. En niet alleen het bruidspaar maar ook alle genodigden hebben fantastisch genoten van jullie service. Gebak, hapjes, drankjes, het diner en uiteraard de warmte die De Deel uitstraalt heeft het feest tot een enorm succes gemaakt. Wij danken jullie nogmaals voor alles en zullen jullie bij een ieder adviseren. Met vriendelijke groet, Fam. Velzeboer Hilversum

fam.Dozy 25-06-2015

wij hebben ons huwelijksfeest…

wij hebben ons huwelijksfeest in de Deel gevierd, schitterende locatie, eten was prima personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. kortom toplocatie! heel erg bedankt. Eduard en Corine

Greet Emmelkamp 22-06-2015

Op 30 mei 65 jaar gevierd…

Op 30 mei 65 jaar gevierd, eten prima, bediening erg vriendelijk en behulpzaam. De Deel heeft het tot een bijzondere dag gemaakt. Bedankt, Greet

Fam. Schaapherder 26-05-2015

Wij hebben van de gasten…

Wij hebben van de gasten op onze receptie alleen maar positieve reacties ontvangen: leuke locatie - goed verzorgd - heerlijke hapjes - leuk die ijskar. En wij hebben het ook heel leuk gehad, en lekker! groetjes Co en Agnes

Jos Sevink 21-05-2015

Afgelopen zaterdag feest…

Afgelopen zaterdag feest bij u gehad als gast. Wat een prachtige locatie en dank voor al die aandacht, heerlijke happen en vriendelijkheid. Heel bijzonder! Dank Jos Sevink

Eline Vos - de Jong 08-05-2015

Op 17 april hebben wij…

Op 17 april hebben wij ons trouwfeest bij De Deel gevierd. Wat een heerlijke dag was het en wat heeft De Deel deze dag tot een succes gemaakt. Het eten was heerlijk, de bediening erg fijn en vol zorg voor onze gasten. Heel erg bedankt voor jullie inzet en enthousiasme. Ralph en Eline

E Albers 25-04-2015

Op 11 April hebben wij…

Op 11 April hebben wij ons 50-jarig huwelijk gevierd in de Deel. Dat is ons en onze gasten prima bevallen. Door de "oud Hollandse" spelletjes werd het niet een "receptie", maar een actieve bezigheid waar iedereen aan meedeed. Ook de bedieningen was voortreffelijk evenals het menu! Een onvergetelijke middag.

Familie Simon 29-03-2015

Op 7 maart hebben we…

Op 7 maart hebben we de 92ste verjaardag gevierd van Opa Simon. We hebben een zeer gezellige dag/avond gehad. De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook naar de kleintjes toe. Het buffet was ook heel goed verzorgd. Voor Opa is het zéker voor herhaling vatbaar. Hij is al aan het sparen voor volgend jaar ;-)

Jan en Corrie Schaaf 13-02-2015

Door de gezellige entourage…

Door de gezellige entourage ,de attente bediening en het voortreffelijke buffetdiner is ons 50-jarig huwelijksfeest een onvergetelijke dag geworden. Bedankt Carolien voor je adviezen en meedenken bij de voorbereiding. Alle feestgangers waren vol lof over de kwaliteit van het gebodene en de leuke locatie

Riny 03-02-2015

Op 17 januari hebben…

Op 17 januari hebben we de 80 jarige verjaardag van mijn vader op de Deel gevierd. Het was SUPER!!.Naast de hapjes en drankjes een geweldig buffet! De bediening was grandioos. Veel leuke reacties van de genodigden gehad, iedereen heeft genoten.Dank Carolien en team voor de geweldige avond en de heerlijke sfeer!

wout en jannie 08-12-2014

het was een top dag op…

het was een top dag op een top locatie. 28 november hebben wij ons 40 jarig huwelijks feest mogen vieren,het was top alles goed geregeld door carolien en haar team.de aanwezige gasten waren vol lof.en ook de haring kar was top . carolien -pa en medewerkers bedankt. gr jannie enwout.

Dirk en Ineke 01-12-2014

Het was een grandioos…

Het was een grandioos feest. De bediening, de locatie, alles was GEWELDIG

José 05-11-2014

Op vrijdag 17 oktober…

Op vrijdag 17 oktober was er door mijn gezin een verrassingsfeest voor mij georganiseerd in De Deel. De ontvangst door Carolien en haar personeel was bijzonder gastvrij en hartverwarmend. De hapjes en drankjes waren zeer goed verzorgd. Ik heb enorm genoten!

familie spek 25-10-2014

Wij hebben genoten van…

Wij hebben genoten van ons 40 jarig huwelijks feest op 18 oktober bij Carolien in De Deel. Het was allemaal zo goed verzorgd, dat het voor ons een onvergetelijk feest is geworden. Nogmaals hartelijk bedankt.

Familie Ferwerda 20-10-2014

Op 4 oktober 2014 hadden…

Op 4 oktober 2014 hadden we een Ferwerda familie reünie. De samenwerking vooraf, het overleg over het geheel. Alles verliep heel plezierig met Carolien. We hebben een fijne middag met elkaar beleefd mede dankzij de uitstekende verzorging en bediening. Inclusief de Hollandse Spelletjes. En de zon werkte als cadeau ook goed mee! Jolande Ferwerda en Annemariek Friele

Ad van der Star 07-10-2014

27 September de verjaardag…

27 September de verjaardag van mijn vrouw gevierd, we hadden van vrienden al vernomen dat het een prima locatie was nou dat klopt !. We hebben een geweldig feest gehad waarbij de locatie - de bediening - de verzorging uitstekend was geregeld. Wij weten al waar het volgende feest gehouden wordt dus bij "De Deel" Nogmaals dank aan Carolien en haar fantastische team medewerkers. Het was een topavond. Groetjes Tineke en Ad.

Sip de jong 02-10-2014

Op 26 september jl. vierde…

Op 26 september jl. vierde ik mijn 60ste verjaardag in De Deel. Ik heb deze locatie gekozen omdat hij bij mij in de smaak viel: informeel, gezellig, sfeervol en goed bereikbaar. Ik was onder de indruk van de gastvrijheid van Carolien en haar personeel. Alle gasten waren ook zeer tevreden. Ik zou het zo weer over doen. Carolien, ik dank jou en jouw team voor alle inzet en wellicht tot een volgende keer.

Fam. van Eeden 30-09-2014

Geweldig feest en prima…

Geweldig feest en prima verzorgt .

Mirjam Schweppe 12-09-2014

We hebben bij jullie…

We hebben bij jullie mogen vieren dat onze directeur 25 jaar in het onderwijs zit. Wat een leuke locatie, vriendelijke ontvangst en grappige spelletjes. We hebben ook genoten van een heerlijk buffet en het mooie weer. Kortom een superleuke dag waar we met plezier op terugkijken dankzij jullie inzet! Bedankt namens beide teams!

John en José 23-07-2014

Wij waren op zoek naar…

Wij waren op zoek naar een locatie centraal in Nederland en kwamen via deze site op De Deel. Er kan absoluut worden gezegd dat Carolien en haar personeel ons positief hebben verrast met de kwaliteit van alles wat ons werd aangeboden. Carolien en personeel ontzettend bedankt voor ons uitstekende feestje waar jullie een grote bijdragen aan hebben gegeven. Iedereen die er was sprak lovende woorden. Hou dit vol !!

Claudia en Patrick 30-06-2014

Wij hebben een ontzettend…

Wij hebben een ontzettend leuk en gezellig feest gehouden op de deel. We kregen alleen maar positieve reacties! Voor wie op zoek is naar een leuke en warme locatie waar alles tot in de puntjes is geregeld, ben je hier zeker aan het juiste adres! Nogmaals willen we het team en Carolien onzettend bedanken voor alle goede zorgen! Het was een fantastisch feest/avond

Guido en Anne-Marie 16-06-2014

Op zaterdag 14 juni vierden…

Op zaterdag 14 juni vierden wij met onze familieleden, vrienden, vriendinnen en collega’s onze 50e verjaardagen (samen 100). Wat zag alles er gezellig uit toen we aankwamen! Alles was tot in de puntjes geregeld. Heel prettige en vlotte bediening, heerlijk eten (tapas buffet is echt een aanrader) en ook aan de kinderen was volop gedacht. Van veel gasten kregen wij complimenten hierover. Wij willen Carolien en haar team graag hartelijk bedanken. Jullie hebben bijgedragen aan een onvergetelijk feest!

Ellen Nanning / Kunst Centraal 06-06-2014

Afgelopen week hebben…

Afgelopen week hebben wij in de mooie zaal van Boerderij de Deel een boerenbruiloft nagespeeld met de kinderen van de groepen 5-6 uit Eemnes. De bijeenkomsten werden geleid door een acteur en dansdocente, het 'bruidspaar'. Alle klassen hadden met hun juf of meester een boeren bruiloftsdans ingestuurd die ze ter plekke aan elkaar lieten zien. In de prachtige locatie werden wij zeer vriendelijk ontvangen en als je niet beter zou weten zou je gedacht hebben dat er een echte bruiloft aan de gang was. Hartelijk dank!

Nelly Brand en Wim Keizer 04-06-2014

Op 31 mei vierden wij…

Op 31 mei vierden wij met een tapa’s-buffet onze verjaardagen (samen 130) in De Deel. Van onze gasten kregen wij terecht complimenten voor Carolien en haar medewerkers: vriendelijk personeel, leuke ambiance, voortreffelijk eten. Een heel geslaagd feest dus, waar wij met veel plezier op terugkijken. Graag brengen wij de complimenten ook hier over. Tevens veel waardering voor het meedenken door Carolien bij de voorbereidingen!

Marijke Raven 04-06-2014

Op 17 mei 2014 heb ik…

Op 17 mei 2014 heb ik mijn 65e verjaardag bij jullie gevierd. Het was weer als vanouds fantastisch en het is daarom al ons vaste stekkie geworden, al voor de vijfde keer hebben wij bij jullie feest gevierd. De taart met foto was prachtig, de grote 65 buiten, de hapjes, de viskar, de ijskar, het personeel, het krentenbrood en noem maar op alles was geweldig. Laat alles maar aan Carolien over en het komt allemaal perfect in orde. Ik heb weer enorm genoten en kan er nog lang van nagenieten. Bedankt voor weer een mooi feest. Groetjes Marijke Raven

Fam. Post 06-05-2014

Op 15 maart 2014 hebben…

Op 15 maart 2014 hebben wij ons 45 jarig huwelijk gevierd, wij hebben een goede herinnering aan deze dag. Alles was perfekt verzorgd, de zaal zag er gezellig uit, het buffet smaakte heerlijk en de ijscokar was een succes, in het bijzonder voor de kleinkinderen. Carolien, je bent prettig in de omgang en een hele goede gastvrouw en niet te vergeten stond de bediening voor ons klaar! Onze hartelijke dank voor deze mooie dag. Antoon en Willy Post

Lydia Wolters 30-04-2014

Hoi Carolien, Super…

Hoi Carolien, Super bedankt nog voor mijn geweldig goed verzorgde 50e verjaardag! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik heb ook van al mijn gasten complimentjes ontvangen wat betreft bediening/hapjes/welkomst drankje/locatie. Jullie speelden heel goed in op de situatie. Ook het grote getal 50 buiten bij de deur was erg leuk. Ik heb dankzij jullie een ontzettend leuke verjaardag gehad. Ik ben al druk bezig jullie locatie aan te bevelen bij anderen. Ook vond ik je zo heerlijk relaxed tijdens de voorbespreking en avond. Nogmaals heel erg bedankt. Lydia

Hein Schimmel 14-04-2014

Hallo Carolien, graag…

Hallo Carolien, graag wil ik jou en het personeel hartelijk danken voor de perfecte verzorging van mijn verjaardag en bedrijfsfeest. Ook heb ik erg leuke reacties ontvangen voor de bijzonder leuke locatie en aankleding. Gr Hein

Arie en Wil Bouwman 26-03-2014

Op 8 maart hebben wij…

Op 8 maart hebben wij ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd, mede dank zij Carolien en medewerkers is dit voor ons een geweldig fijn feest geworden. De prachtig verzorgde gelegenheid, het mooie welkom, de prima bediening van drankjes en het heerlijke buffet de ijskar en dessert, de kleinkinderen vonden het zo leuk zij werden er erg leuk bij betrokken. De oud hollandse spelen waren erg gezellig, zelfs nog buiten kunnen genieten met de spelen van de leuke plekjes. Onze gasten waren dan ook vol lof over ons prachtige feest bij jullie. Carolien heeft een pluim verdiend, wij zijn er erg blij mee, dank je wel voor alles.

Arie en Wil Bouwman 21-03-2014

Op 8 maart zijn wij bij…

Op 8 maart zijn wij bij Carolien in De Deel geweest om ons 40 jarig huwelijksfeest te vieren, Ons 25 jarig feest hadden wij daar ook gevierd, was bij vader ook heel fijn. Mede dank zij Carolien en medewerkers is dit voor ons een geweldig feest geworden. De prachtig verzorgde gelegenheid,mooie welkom,prima bediening,heerlijk eten,ijskar en dessert, het inspelen met onze kleinkinderen, geweldig, de oud hollandse spelen erg gezellig,door het prachtige weer nog buiten kunnen genieten. Carolien heeft een pluim verdiend, wij zijn er erg blij mee. Dank je wel voor alles!

Jurry Visser 17-02-2014

Al na de eerste, heel…

Al na de eerste, heel plezierige ontmoeting met Carolien van der Wardt wisten we het: Ik wilde mijn vijfenzestigste verjaardag in De Deel in Eemnes vieren. Op zaterdag 15 februari zijn onze toch al hoge verwachtingen alleen maar overtroffen! We hebben een topfeest gehad en al onze gasten (volwassenen en kinderen) hebben het zeer naar de zin gehad. De bediening en het eten en drinken waren uitstekend en ook de spelletjes waren leuk voor jong en oud. Klap op de vuurpijl was de ijscokar, die aan het einde van de middag naar binnen werd gereden. Al met al een onvergetelijke middag!

Alice en Albert Lettink 21-01-2014

Op 17 december mochten…

Op 17 december mochten we onze 50e trouwdag vieren. Bij de reservering stond Carolien klaar om onze wensen te noteren, en op de dag zelf bleek het allemaal perfect te lopen. De bediening was prima, de sfeer gezellig en het eten heel goed verzorgd en smakelijk. Carolien en je team: onze hartelijke dank hiervoor. Alice en Albert Lettink

Gerda en Gerard Heuvel 18-11-2013

Op 16 november heb ik…

Op 16 november heb ik mijn 60e verjaardag gevierd met familie en vrienden. We hebben genoten van het overheerlijke tapas lunchbuffet! Alles was tot in de puntjes geregeld dankzij Carolien en haar team! Het was een onvergetelijke middag en ik geniet nog steeds na, ook van de positieve reacties van de familie en vrienden. Nogmaals hartelijk dank. Gerda Heuvel

Familie Klein 04-11-2013

Zaterdag 2 november mochten…

Zaterdag 2 november mochten wij de 50e verjaardag van onze broer en zwager vieren in De Deel en we hebben een fantastische middag en avond gehad. Alles was perfect geregeld, het eten was fantastisch en er was volop ruimte voor onze eigen wensen en ideeën. Dank aan Carolien en haar team.

Fam. Beukhof 28-10-2013

We hebben met het feest…

We hebben met het feest voor ons 60 jarig huwelijk een fijne middag gehad. De planning was perfect, het eten smaakte prima en de bediening was ook uitstekend. Bedankt!

Ria en Henk 09-10-2013

Carolien en Team nogmaals…

Carolien en Team nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke avond van mijn verjaardag op 20 september, De bediening was uitstekend,Het eten heerlijk en de sfeer was supergezellig!!

Guillermo y Angela Salcedo 06-10-2013

Our birthday party on…

Our birthday party on September 14th was great! De Deel is a beautiful place and the service you offer is very professional.

Henk en Bep 04-10-2013

We hebben nog lang nagenoten…

We hebben nog lang nagenoten en heel veel enthousiaste reacties ontvangen op ons feest van 21 sept. Er hangt een warme, vriendelijke sfeer in deze gezellige feestzaal. Aan alles was gedacht en tot in detail verzorgd. Grote complimenten voor Carolien en haar team. Nogmaals Hartelijk Bedankt.

Fam Schaap 23-09-2013

Een fantastische feestavond…

Een fantastische feestavond, zowel voor de prive als zakelijke gasten. 50 jarig huwelijk van de DGA's en 5 jarig bestaan van Ginixs Automation BV. Op naar het volgende jubileum en we weten jullie te vinden! Dank je wel Carolien en de rest van het aanwezige personeel.

piet en marian van der mee 13-09-2013

Wat een geweldig feest…

Wat een geweldig feest hebben wij 31 augustus gehad. Alles was tot de puntjes goed verzorgd en de vis en ijskar was geweldig. carolien en personeel bedankt voor de goede zorgen. groetjes piet en marian

Ron en Grieje van Sonsbek 24-07-2013

We hebben bij jullie…

We hebben bij jullie ons 40 jarige trouwdag gevierd en kijken terug op een prachtige dag dankzij jullie allemaal! Alles was bespreekbaar en ideeën van jullie kant waren een welkome aanvulling. Jullie hielden alles nauwkeurig volgens programma in de gaten. Personeel was allervriendelijkst. Alles was tot in de perfectie verzorgd. Zelf hadden we nergens geen omkijken naar. Zelfs de kleine kinderen hebben zich kostelijk vermaakt. Ook onze eigen muzikante werd met alle zorg ontvangen en geholpen. Veel dank alsnog en ons volgende feest weer bij jullie. Chappoo allemaal!

Ria en Wim de Gooijer 14-07-2013

Ons 40 jarig huwelijksfeest…

Ons 40 jarig huwelijksfeest op 14 juni was een gezellig feest mede door Carolien en haar team nogmaals ons hartelijk dank.

Fons en Babs Joe 17-06-2013

Een dag met een gouden…

Een dag met een gouden randje dankzij het geweldige leuke feest dat wij in de deel hebben gevierd.De sfeer de fijne bediening de aandacht ook voor de kleine kinderen was in één woord geweldig.Carolien heel erg bedankt je bent een topper!!!!!!!!!!!!

Jenny & Cees van der Meer 03-06-2013

Ons feest ( 45 jaar getrouwd…

Ons feest ( 45 jaar getrouwd en samen 140 jaar)was een geweldig succes. Door Carolien en haar medewerkers is het een leuke happening geworden. Al onze gasten hebben heel enthousiast gereageerd en waren zeer te spreken over de attente bediening. Compliment!

Jessica 01-06-2013

Super leuke bruiloft…

Super leuke bruiloft gehad gisteren! Het weer zat natuurlijk erg mee, maar de BBQ was geweldig, de ijskar voor de kids een doorslaand succes en het feest goed geregeld! Bedankt voor de goede zorgen, jullie hebben het super gedaan! Compliment voor de bediening: wanneer van de kinderen iets wilde drinken wat niet op het dienblad stond, werd dat eerst gehaald voordat er verder werd rondgegaan met het dienblad, super!!

Fam. Wiggerts 26-05-2013

zaterdag 11 mei 2013…

zaterdag 11 mei 2013 waren onze ouders Hannes en Riek Wiggerts 50 jaar getrouwd en vierde dat in de Deel te Eemnes. Het was van het begin tot het eind fantastisch door de geweldige verzorging van Carolien en haar team. Onze hartelijke dank daarvoor. Een echte aanrader!

Arnolda en Alex Schut 13-05-2013

Op 27 april vierden wij…

Op 27 april vierden wij ons 25 jarige bruiloft in De Deel in Eemnes. De locatie was heel mooi en de ontvangst door Carolien en haar team was allerhartelijks.DE gasten waren blij verras dat er zo iets leuk was in de buurt waar zij woonde.Wij hebben met de gasten oudhollandse spelletjes gedaan. Dit was een groot succes. Iedereen kon er aan meedoen.Naar de oudhollandse spelletjes kregen wij een prachtig tapas buffet en een luxe Dessertbuffet met een kaasplankje. Dit was zeer goed verzorgd en de bediening zorgde dat het op rolletjes liep.Wij en de gasten hebben genoten en wij danken Carolien en haar team voor deze prachtige dag. Onze hartelijke groeten, Arnolda en Alex Schut

Patrick & Veronique 18-04-2013

Onze verjaardagen (55…

Onze verjaardagen (55 & 60) hebben wij uitbundig in De Deel gevierd op zat. 23 maart 2013 van 15.00 tot 18.00 uur met familie en vrienden (66 pers.). Het werd een onvergetelijke middag! De bijzonder sfeervolle locatie was voor iedereen een aangename verrassing. Alles was perfect geregeld, goed gepresenteerd, erg lekker en dat alles met een grote glimlach. De viskar in klederdracht was een groot succes! De Deel is een toplocatie voor een geslaagd en betaalbaar feest. Wij raden het iedereen aan. Heel veel dank aan Carolien, haar vader en haar gouden team voor en achter de schermen! Fantastisch! Hartelijke groet, Patrick & Veronique

Remco & Githa Doting 21-02-2013

Wij hebben ons huwelijksfeest…

Wij hebben ons huwelijksfeest gevierd in de Deel. Carolien en haar medewerkers verdienen een pluim. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Erg goed buffet en de zaal was ook super! Een echte aanrader!!

Fam.Wets. 17-02-2013

Zaterdag 2 Febr.j.l.…

Zaterdag 2 Febr.j.l. hebben wij ons 50 jarig huwelijksfeest bij U gevierd. Wij danken U en uw personeel voor de zeer geslaagde, goed verzorgde middag.Het buffet was heerlijk en de ijskar was een succes bij jong en oud.Hartelijke groeten Fam. Wets.

Rein en Desiree 05-02-2013

Op zaterdag 19 januari…

Op zaterdag 19 januari hebben wij een dansfeest gegeven. Geluidsinstallatie van prima kwaliteit. Goed verzorgd. De gasten waren zeer enthousiast over de bediening en het tapasbuffet.Heel leuke avond gehad.

Hans ,Renate en Els van der Mooren 04-02-2013

Wij hebben de verjaardag…

Wij hebben de verjaardag van mijn Man en dochter bij de deel op een feestelijke manier kunnen vieren , mede dankzij de goede zorg van het personeel van de Deel.

Werner en Margareth Brouwer 27-01-2013

Zaterdag 26 januari hebben…

Zaterdag 26 januari hebben wij ons samen 100 jaar gevierd. We hebben een superavond gehad. Met dank aan het personeel, DJ Marco en een gezellige groep mensen om ons heen. En niet te vergeten de parkeerwachters.

Fam. van Breemen 09-01-2013

Op 22 december hebben…

Op 22 december hebben wij een feestje gevierd in de "Deel"omdat Pieter 60 jaar was geworden, het was geweldig. Heb alleen maar positieve reacties mogen ontvangen, geweldige bediening, lekker hapjes, gezellige locatie, Carolien en jouw team bedankt voor de fijne avond.

Richard en Natascha Van Rennes 24-12-2012

Op 8 December 2012 hebben…

Op 8 December 2012 hebben wij ons 12,5 jaar huwelijksfeest gevierd. Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad! Ook hebben wij zeer positieve reacties gehad van alle gasten. De locatie en de verzorging in de Deel is fantastisch. Dank jullie wel! Richard en Natascha van Rennes

Marcel & Joyce van Leeuwen 18-12-2012

Op 15 december jl. ons…

Op 15 december jl. ons huwelijksfeest gevierd in de "Deel". Hebben echt een superfeest gehad. Mede namens de goede zorgen van Carolien en haar team en de sfeermakende zanger Bob van Veen met DJ Jimmy. Wij willen bij deze iedereen heel erg bedanken voor ons geslaagde feest! Vriendelijke groeten, Marcel, Joyce & Mitchel van Leeuwen

Marlies en Ruud Willemstein 16-12-2012

Bij deze willen wij onze…

Bij deze willen wij onze grote waardering uitspreken aan Carolien en het hele team van de Deel voor de uitstekende verzorging van ons feest van 24 november 2012 ter gelegenheid van ons beider 60e verjaardag. Een dag om nooit te vergeten, mede dankzij de gezellige atmosfeer, met voortreffelijke bediening en een uitstekend tapasbuffet (met hulde aan de catering). Hierbij nogmaals onze dank, mede namens onze gasten van wie wij ook vele positieve reakties hierover kregen. Marlies en Ruud Willemstein

Anja Ridder-Vlaming 14-12-2012

Op 24 november hebben…

Op 24 november hebben wij ons 33 jarig huwelijksfeest geviert in de Deel. Het was een groot succes mede namens de hulp tijdens de voorbereidingen en op de avond zelf. Het was fantastisch! Ook onze gasten hebben een geweldige avond gehad!! Dank aan Carolien en het team van de Deel!!

Bruidspaar Ligthart-Jonkhart 22-11-2012

Op 9 November hadden…

Op 9 November hadden wij met ons gezin een buffet bij de Deel dit ter ere van ons 50 jarig huwelijk. Toen wij aankwamen werden wij buiten al verwelkomt met een groot vijftig ornament en een welkom op een bord welke tegen de gevel stond, heel hartverwarmend. Eenmaal binnen begon de gastvrijheid en werden alle gasten goed verzorgd. Het buffet was super lekker en volgens afspraak. De knaller voor de kleinkinderen was de ijscowagen die ze zelf mochten besturen en zo de zaal inkwamen. Bedankt voor de geslaagde avond, het is een echte aanrader.

De Deel 18-11-2012

Is Eemnes (en De Deel)…

Is Eemnes (en De Deel) goed bereikbaar? Kijk op www.nu.nl en toets bij "zoek nieuws" het volgende in: Bereikbaarheid in Nederland...........................

Karin en Ed te Kloese 08-11-2012

Op 19 september j.l.…

Op 19 september j.l. hebben wij ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd. En het heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Een gezellige locatie, prettige bediening, goed eten, drinken en en fantastische sfeer ! We hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals onze hartelijke dank aan Carolien en haar team !

Milko 02-11-2012

Carolien en jouw team…

Carolien en jouw team hebben mijn 50-ste. jaar viering op 'De Deel' onvergetelijk gemaakt. Het lekkere eten, de vrolijke bediening en de mogelijkheid om een superfeest te geven in een omgetoverde accommodatie met als thema sprookjes/comics. Bedankt Milko

hans en janet arends 24-10-2012

Op vrijdag2 okt hebben…

Op vrijdag2 okt hebben wij ons5 jarig huwelijksfeest gevierd. Het was eigenlijk gepland op1 aug, maar door ziekte moesten we het die middag afblazen. Carolien gebeld en uitgelegd, binnen minuten was alles geregeld en konden wij beginnen met iedereen af te bellen.TOP!!! Onze herkansing was op vrijdag2 okt, mede dankzij carolien en haar uitstekende, gezellige bediening, het broodje beenham van Jan, de muziek van dj Marcel en onze gasten werd het een mega feest van0.00 uur tot1.00 uur. Bedankt hiervoor! Hans en Janet

Teeuwissen 10-10-2012

Dag Carolien, 27 september…

Dag Carolien, 27 september mochten wij ons5 huwelijksfeest bij jou vieren. We hebben met onze gasten heerlijk genoten van de lekkere hapjes en drankjes en de gastvrijheid. Vooral de Beenham was in trek en ging nagenoeg op. De verzorging van de avond was helemaal top. De aankleding van de zaal was prachtig verzorgd, verse bloemen op tafel. Carolien en medewerkers bedankt voor de fijne avond.

Wim en Eek Nagtegaal 27-09-2012

Op2 september012 hebben…

Op2 september012 hebben wij ons0 jarig huwelijksjubileum bij De Deel gevierd. Het was een lange dag van0.00 uur tot1.30 uur en toch geen moment verveeld, ook onze kleinkinderen niet. Alles verliep perfect op tijd zonder enige druk. Het eten en drinken was van hoge kwaliteit en werd en wordt door familie, vrienden en kennissen geprezen. Voor velen was De Deel onbekend maar zullen zeker als ze een feestje hebben de Deel willen gebruien om het te vieren. De locatie is ook heel apart en zeker een ruime parkeergelegenheid. Carolien nogmaal hartelijk bedankt voor alles en de fijne en vrolijke bediening.

Jan en Gerda van der Wardt 24-09-2012

Hallo Carolien, Op…

Hallo Carolien, Op zaterdag september012 heb ik mijn5e verjaardag op "De Deel" bij jou gevierd. Voorafgaand hieraan hebben wij met jou alles mondeling besproken. Dit alles heb jij via de mail perfect aan ons terug gekoppeld. Aan het eind van de feestavond hebben wij jou al gecomplimenteerd met de heel gezellige avond. Later hebben wij niet alleen van onze familie en vrienden uit omgeving Eemnes, maar ook van vrienden uit België, Uden, Dordrecht en Hillegom ongevraagd heel veel fijne reactie gehad over de gezellige en zeer gemoedelijke accomodatie, de uitstekende bediening door de zeer vriendelijke serveersters (top!!) en de voortreffelijke catering. Iedereen heeft het fantastisch naar zijn zin gehad. Gerda en ik willen jou, Carolien, daarom heel hartelijk bedanken voor deze fantastische avond en de wijze waarop jij dit alles hebt georganiseerd. Grote klasse. m.vr.gr. Jan en Gerda van der Wardt Scholekster0 3755 EC Eemnes

Henk en Joke van Garderen 06-09-2012

Wij hebben zaterdag september…

Wij hebben zaterdag september onze5jarige bruiloft geviert in de Deel. De gastvrouw en personeel zijn erg gedreven in het verzorgen van de gasten. Wij hebben ook alleen maar positieve reacties van onze gasten gehad. Wij bevelen vrienden en kennissen ook De Deel aan als zij een feestje te vieren hebben.Bedankt voor de zeer gezellige en perfecte avond. Groetjes Henk en Joke

Joke en Kees Plaat 03-09-2012

ZaterdagSeptember012…

ZaterdagSeptember012. 50 Jaar getrouwd en dit s'middags met familie en vrienden gevierd bij 'de Deel'. Een geweldig fijne en zeer goed verzorgde middag,met dank aan de medewerkers van de Deel. Ook goed geluisterd bij de resevering naar de adviesen van Carolien. Alle 'Deellers' bedankt voor jullie bijdrage aan deze voor ons zeer geslaagde middag en nog veel succes gewenst. Joke en Kees Plaat

jan en joke 04-08-2012

21 juni0 jaar getrouwd…

21 juni0 jaar getrouwd. juli het gevierd met5 mensen. Geweldig, geen muziek nodig, bediening fantastisch en het eten ( tapasbuffet ) heerlijk. Afspraken en ideeën goed nagekomen, kortom een heerlijke dag. m.vr.gr. Jan

Jos en Mieke.Verver 30-07-2012

Wij hebben op2Juli ons0jarig…

Wij hebben op2Juli ons0jarig huwelijk geviert bij Carolien op de Deel.Het was geweldig prima verzorgt en het eten heerlijk!Alles was na wens. Het is een echte aanrader. Dank je wel Carolien voor de goede zorgen!

J.Verver 30-07-2012

Wij hebben ons0.jarig…

Wij hebben ons0.jarig huwelijk geviert bij Carolien op De Deel. Het was echt geweldig,heel goed verzorgt en alles was na wens. Het is een echte aanraader!

Alfred en Ans 18-07-2012

De Deel prachtige locatie prettig

De Deel prachtige locatie prettige ontvangst "alles is mogelijk" goed gevoel! Het feest: hartelijke ontvangst door het team van De Deel alles loopt op rolletjes koffie met heerlijk gebak, de glazen vol voortreffelijke hapjes een heerlijke band (www.desfeermakers.info) en tot slot de verrukkelijke beenham Kortom ons zilveren huwelijksfeest op9 juni012 was onvergetelijk. Een pluim voor de mensen van De Deel Alfred en Ans

René en Esther Klein 10-07-2012

Wij zijn op8 mei012 getrouwd…

Wij zijn op8 mei012 getrouwd in Huizen en hebben bij De Deel in Eemnes onze trouwdag gevierd. Vanaf het begin dat wij in contact kwamen met Carolien voelde wij ons thuis in de Deel. En op de8e hebben we dan ook een fantastische dag mogen vieren. De receptie was uitstekend geregeld, het diner was van super kwaliteit, echt heerlijk eten!! en het feest 's avonds was grandioos. De service en het contact met de deel was super. Wij hebben van alles genoten! Carolien nog veel succes met alles en wie weet tot over2,5 jaar! groetjes, René en Esther Klein

Christa en Jos Koot 05-07-2012

Op6 juni hebben wij een…

Op6 juni hebben wij een geweldige0 jarige bruiloft gevierd met onze kinderen, kleinkinderen en familie en vrienden. Alles was perfect geregeld door Carolien en haar team. Wij kunnen terug zien op een prachtige dag met bijzonder goed eten in een nog betere locatie.

W. Schipaanboord 05-07-2012

30 juni j.l. was het…

30 juni j.l. was het voor de tiende keer dat wij onzer beide verjaardagen tegelijk daar vierden met familie en vrienden. Wat wij zo fijn vinden is het schijnbare gemak waarmee alles geregeld wordt. Nooit zijn er problemen. Alles kan altijd. En de keuken is voortreffelijk, dus komen we volgend jaar weer als het ons gegeven is.

M. van Roessel 25-06-2012

Met het bedrijf hebben…

Met het bedrijf hebben we op5 juni een zeer geslaagde afdelingsmiddag gehad. Het doel van deze middag was gedeeltelijk formeel en gedeeltelijk informeel. De Deel is voor beide doeleinden zeer geschikt. We waren ook goed voorzien van hapjes en drankjes. Het team van De Deel heeft echt goed haar best gedaan om voor ons een geslaagde middag te verzorgen. Een aanrader!

T. de Groot 18-06-2012

Wij vierden onze zilveren…

Wij vierden onze zilveren bruiloft in de Deel op9 mei van012 en vonden het geweldig. Het is natuurlijk een geweldige locatie met eigen parkeer gelegenheid die ook nog lekker centraal gelegen is. Carlien is een geweldige gastvrouw en samen met de overige medewerkers van de Deel hebben zij bijgedragen aan een geweldig feest waar mijn vrouw(Marjan) en ik en onze zonen minstens de komende5 jaar (grapje) als een fijne herinnering op terug kunnen kijken. Ook de verdere gang van zaken rondom ons feest verliep heel prettig en in een ongedwongen sfeer waarbij Carolien constructief meedacht en ook op de feestavond zelf de gang van zaken perfect heeft begeleidt. Kortom Carolien en alle medewerkers van de Deel bedankt het was geweldig. Groetjes Tim & Marjan de Groot

Familie Wolzak 30-05-2012

Het was super leuk! Een…

Het was super leuk! Een echte verrassing voor de jarige job, die0 werd op2 april! Een heerlijke BBQ in een gezellige sfeer met super bediening op een zonnige dag! Het verjaardagsfeestje was perfect! Namens de gasten, feestcommissie en de jarige job nogmaals hartelijk dank aan Carolien en haar team!

Tamara & Paul Jan Baerends 22-05-2012

Op1 mei jl. zijn wij…

Op1 mei jl. zijn wij getrouwd en ons feest hebben we bij De Deel gevierd. Het eten, taart, drinken alles was heel goed verzorgd, helemaal top. Carolien en bediening bedankt voor de onvergetelijke middag/avond.

Fam. Smeekes 18-05-2012

Het0 jarig trouwdagjubileum…

Het0 jarig trouwdagjubileum hebben we bij De Deel gevierd met heel veel plezier. De bediening was heel goed. Compliment voor de kok , de schnitzel was heerlijk ! Dit was voor ons dee keer dat we een feest bij jullie hebben mogen vieren. Het was geweldig.

sonja en jos horssius 15-05-2012

wij hebben echt een onvergetelijk…

wij hebben echt een onvergetelijk dag en avond bij de Deel in Eemnes gehad. Personeel heel erg vriendelijk. Het was echt een ongedwongen sfeer. Top trouwdag. Wij zullen de deel ook aan anderen aanbevelen. Nogmaals Carolien en personeel bedankt voor alles

fam ploegstra 05-05-2012

Op1 april hebben wij…

Op1 april hebben wij ons0 jarig huwelijk gevierd in DE Deel. We hebben het heel fijn gehad, heel gezellig en prima verzorgd. Onze kleinkinderen van en0 jaar vonden het een0 waard,vooral de ijs kar was een succes.

Woudenberg van h 22-03-2012

Wij zijn al voor dee…

Wij zijn al voor dee hier geweest maar werd weer overtroffen.Ook aan de kinderen wordt goed gedacht.De bediening perfect.ijskar en viskar waren zo leeg zo lekker dus en onze gasten zeer tevreden en daar gaat het ook om.Niets is teveel Een woord geweldig.Op naar volgend feest daar

Hp motoren 09-02-2012

Beste Deel en alle medewerkers…

Beste Deel en alle medewerkers ons bedrijfsuitje met ski thema was door jullie super geregeld en ik vond jullie medewerkers ook super leuk zie foto denk dat het genoeg zegt volgende keer zeker weer zo'n feest bedankt hier voor en zeker tot de volgende keer groetjes Thorsten en het hp motoren team

Leo en Irene van Middelaar 27-12-2011

Beste Carolien, Op december011…

Beste Carolien, Op december011 hebben we onze trouwdag op De Deel gevierd. We hebben een geweldige dag gehad. Alles was prima verzorgd en we hebben veel complimenten gekregen over zowel de locatie als over het buffet. Al met al was het erg geslaagd.

Rien en Jacqueline Roelofs 29-11-2011

Hallo Carolien en medewerkers…

Hallo Carolien en medewerkers, Onze trouwdag is dankzij jullie een zeer groot succes geworden. Het eten was uitmuntend en ondanks de drukte bleven jullie gastvrij. Iedereen die we spreken zijn lovend over alles. Een heel groot compliment voor jullie en zeker tot ziens.

Sandra en Marko van Egdom 27-11-2011

Hey Caroline en medewerkers…

Hey Caroline en medewerkers, Bedankt voor een geweldig feest. Zowel wij als onze gasten hebben een heerlijke en goed verzorgde avond gehad. Ik hoop ons volgende jubileum weer bij jullie te vieren!

Fam.Snel 06-11-2011

Beste Carolein en collega…

Beste Carolein en collega's Hierbij een berichtje van Fam. Snel uit Weesp. Wij willen jullie hartelijk danken voor de goede ontvangst die wij en onze gasten hebben gehad voor ons0 jarig huwelijkfeest op oktober011. De locatie zag er gezellig en leuk uit. Het gebak was heerlijk vers en het eten; de viskar, de beenham, het warm- en koud buffet en het dessert menu waren geweldig lekker. Zelfs om de mensen met speciale dieetwensen was gedacht. Chapeau voor iedereen. Veel dank voor de gezelligheid en de perfecte bediening. Wij en onze gasten hebben een heerlijke avond gehad. Co en Ellij Snel

Hans en Joyce 30-10-2011

Carolien, Patricia en…

Carolien, Patricia en Mike (en de pa van Carolien) hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd. De verzorging was top. De aankleding was super. Iedereen heeft genoten. Hartelijk dank. Hans en Joyce.

Roy & Digna van Herwaarden 21-10-2011

Wat een feest! Wij zijn0…

Wat een feest! Wij zijn0 september jongstleden getrouwd en hebben de middag/avond bij de Deel gehouden. Bij aankomst was alles precies zoals wij het wilden en zijn we met een groep van rond de0 personen lekker gaan eten, kan niet anders zeggen dat het helemaal top was! We hebben ook zeer veel complimenten gehad van onze daggasten:-) Het feest was de knaller, wij hadden gekozen voor een DJ, die heeft lekker lopen knallen. We waren nog even bang voor de begrenser qua geluid maar ten onrechte, ik geef het een dikke! Personeel en service, alles klopte. Onze dank voor het mede mogelijk maken van een geweldige dag!

Bonneveld 18-10-2011

Goedemiddag Carolien…

Goedemiddag Carolien en overige medewerkers van "de Deel". wij willen jullie op deze manier bedanken voor een geweldig personeels-feest. helemaal top geregeld. en ook de percussie workshop van Percament, in een woord geweldig.noot geweten dat wij met ze allen zulke goede muziek kunnen maken, Jostie band, jullie hebben concurentie... medewerkers, E Bonneveld BV

Janneke Mulder 13-10-2011

Hallo Caroline, op zaterdag…

Hallo Caroline, op zaterdag oktober hebben wij een geweldig feest gevierd voor onze0-ste verjaardagen. We hebben hele goede reacties van kennissen en familie gehad over het zeer rijkelijke assortiment aan heerlijkheden en drankjes die geserveerd werden. Ik heb een heerlijke avond beleefd. Mijn en Tanja haar dank voor de goede zorgen.

Paul en Pé te Kloese 05-10-2011

Op4 september j.l. hebben…

Op4 september j.l. hebben wij ons5-jarig huwelijksfeest gevierd. En het heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Een gezellige locatie, prettige bediening, goed eten, drinken en en fantastische sfeer ! We hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals onze hartelijke dank aan Carolien en haar team !

Helga en Hans Wolfsen 05-10-2011

Beste Carolien, ons…

Beste Carolien, ons feest op3 september jl was in een woord GEWELDIG geslaagd.De bediening was zeer attent en erg vriendelijk.Het eten erg lekker en onze gasten voelden zich heelemaal thuis.Ook de aankleding van de DEEL maakte het gezellig.Nogmaals bedankt. groeten Helga en Hans wolfsen.

Fam Hesseling 02-10-2011

Beste Carolien,Wat een…

Beste Carolien,Wat een geweldig trouwfeest hebben wij gehad op2-09-11. Alles was echt perfect geregeld. De taart, het buffet, de hapjes `s avonds.. van alle kanten hebben wij hele positieve reacties gehad. De bediening was goed, alles was lekker! Hele goede communicatie en voorbereiding vooraf, alles klopte !! BEDANKT !!

W.Visscher 19-09-2011

Geweldige entourage,…

Geweldige entourage, goede service, prettig en goed geregeld. Het is een fijn en gezellig partygebouw om een familiefeest te geven. Er zijn diverse mogelijkheden, zowel voor de catering als voor de verzorging van het hele feest. Goede bedrijfsvoering en gezellige gastvrouw. Ons familiefeest was gezellig en zeer goed verzorgd.Prima locatie

J.van Vliet 28-07-2011

Beste Carolien, Wij zijn…

Beste Carolien, Wij zijn ZEER tevreden over het verloop van het feest, t.g.v. onze verjaardagen op juli011, Vooral het idee van de oudhollandse spelen was een sukses, weer eens wat anders als een avondje met een stukje muziek (bandje) o.i.d. Het is bij iedereen goed in de smaak gevallen, vatbaar voor herhaling !! Mede namens mijn vrouw Gilia, nogmaals onze dank, Jan van Vliet Hilversum

Marleen Stevens 26-07-2011

Beste Carolien en personeel…

Beste Carolien en personeel.Bedankt drukt niet uit wat een geweldige dag ik heb gehad.Het was perfect verzorgd en vooral de oud hollandse spelletjes vielen in de smaak.Ondanks de regen was de barbeque een groot succes.Het is zeker een aanrader om op deze locatie een feest te geven.

Jan en Maria Kastelein-Schram 20-07-2011

Ons trouwfeest4juni'11…

Ons trouwfeest4juni'11 op De Deel was GEWELDIG! Vanaf1.00 t/m4.00 uur was alles perfect georganiseerd door Carolien en haar team! De sfeer, de gemoedelijkheid, de prachtige omgeving, de perfect georganiseerde broodmaaltijd, bruidstaart, receptie, het buffet en feestavond....De vriendelijkheid en efficientie van het personeel....ik kan nog wel even doorgaan..Fantastisch! Carolien, familie en team: Allemaal heel erg bedankt, en graag tot ziens! Jan en Maria

hanny 18-07-2011

Goedemorgen Carolien…

Goedemorgen Carolien en collegas, Nogmaals hartelijk dank voor perfecte organisatie, is voor herhaling vatbaar. Alle complimenten en lof ook voor het (overdadige)eten. Fijn weekend Groet, Hanny Webmaster/Medewerker Communicatie BEL Combinatie

Mark en Nathalie Bodewes 14-07-2011

Hoera, we zijn getrouwd…

Hoera, we zijn getrouwd. En wat een goede keuze qua lokatie om dit te vieren. Carolien en alle anderen; super bedankt dat jullie het zo goed voor ons geregeld hebben. De kinderen genoten van de popcorn, patatjes, ijskar, chocoladefontein en konden heerlijk binnen en buiten spelen. Het tapasbuffet smaakte super lekker. De sfeer was heel ongedwongen en wij hebben het als erg gezellig ervaren. Nogmaals dank jullie wel voor de bijdrage aan deze, voor ons zo speciale, dag. Een hartelijke groet,ook namens Iris en Luuk.

Johan en Danielle van Pijkeren 12-07-2011

We hebben op7 juni onze…

We hebben op7 juni onze verjaardagen gevierd en het was een top avond. Caroline en de rest van de bediening, ontzettend bedankt!!!!

Fam Rietvelt 29-06-2011

20 juni hebben wij onze…

20 juni hebben wij onze trouwdag in de deel gevierd. Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Carolien en de rest van de bediening heel erg bedankt voor alles.

fam.Brink 02-06-2011

Op1 mei011 hebben wij…

Op1 mei011 hebben wij ons5-jarig huwelijksfeest gevierd. We hebben een geweldige avond gehad. Heerlijk buffet, uitstekende bediening, helemaal top!! Familie Brink.

fam. Stoter 01-06-2011

Op4 mei hebben we ons0-jarig…

Op4 mei hebben we ons0-jarig huwelijksfeest in "De Deel" gevierd. Het was één groot feest. Vooral door de oud-hollandse spelletjes heerste er een heel gezellige en ongedwongen sfeer.Het buffet dat daarna volgde, was prima verzorgd.We kregen van de gasten veel lovende woorden over de locatie en de prima verzorging. Echt een aanrader!

Fam.van der Reijden 31-05-2011

1 mei011 waren wij0 jaar…

1 mei011 waren wij0 jaar getrouwd. We vierden dit zaterdag op8 Mei in "De Deel". Carolien en bedienend personeel alle hulde, het was heel fijn allemaal, prima verzorgd en het buffet was heerlijk! We kregen veel positieve reacties. Jan en Seddy v.d. Reijden

Familie Van den Hoek 11-05-2011

Op vrijdag5 april011…

Op vrijdag5 april011 hebben wij ons5-jarig huwelijksjubileum feestelijk gevierd op De Deel in Eemnes. Wij hebben een geweldige avond gehad en Carolien en haar medewerkers hebben daar zeker een grote bijdrage aan geleverd. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het parkeren, de bediening en de zorgvuldige aandacht voor alles en iedereen hebben dit feest voor ons onvergetelijk gemaakt. Bedankt en heel graag tot ziens!

Marry van de Lugt 05-04-2011

Beste Carolien Nog heel…

Beste Carolien Nog heel erg bedankt voor de goede zorg Wij hebbenallemaal heel erg genoten van het mooie en goed verzorgde feest. Het was allemaal super, de bediening , de lokatie, het goed door komen van de drank en alles er om heen. Het buffet was ook zeer goed. Alleen maar goede berichte en wij zullen het zeker aan bevelen. Nog bedankt voor alles. Groet Marry van de Lugt

Iwan en Martine van der Horst 24-03-2011

Beste Carolien, en al…

Beste Carolien, en al het andere personeel van Boerderij De Deel. Ook langs deze weg willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de goede zorgen op ons2,5 jarig huwelijksjubileum op maart011. het was een hele fijne gezellige avond, waar we heel goed op terug kunnen kijken. we hebben ervan genoten, en dat geldt voor een ieder die aanwezig was. De bediening was super, de bruidstaart was erg lekker, de viskar een verhaal apart, met aansluitend het warm buffet wat erg lekker was. maar ´t mooiste voor ons was toch wel de ijskar. onze kinderen kregen een taak, maar ook erg leuk dat de andere kinderen ook mee mochten doen, geweldig. En dan niet te vergeten nog één meter krentenbrood met koffie als afsluiting. Ook bedankt voor de fijne samenwerking voorafgaand aan ons feest, ook dat was erg goed, en wie weet ooit voor herhaling vatbaar. Namens ons allemaal wensen wij jullie het allerbeste toe, voor nu en voor in de toekomst. Hartelijke groet uit Nijkerkerveen van Iwan Martine, Jannieke, Herwan, Andries van der Horst.

Willem en Maartje Sluys 09-03-2011

We hebben enkele weken…

We hebben enkele weken geleden ons0-jarig huwelijksfeest gevierd op De Deel. Een geweldige lokatie met een prima sfeer en zeer goede verzorging. Alle complimenten voor Carolien en haar staf.!!

Familie Resing 05-03-2011

Hoi Carolien en medewerkers…

Hoi Carolien en medewerkers. Ons moeder werd5 jaar en dat mocht gevierd worden.....Waar kan je dat beter doen dan op de Deel. Het was top van begin tot eind! Dank jullie wel voor de goede verzorging. groet Helma, Ester, Julie-Ann Rsing

Nouwens 21-02-2011

Hoi Carolien en Personeel…

Hoi Carolien en Personeel..... Wij hebben1.2.2011 onze bruiloft bij jullie gevierd en iedereen (alle gasten) vonden het een top feest, alles was uitstekend verzorgd, van begin tot het eind...wij hebben een superdag gehad en jullie zijn een top locatie voor feesten en partijen...echt alles was perfect verzorgd.......

Arjan en Femmy de Vries 20-02-2011

Beste Carolien en medewerkers…

Beste Carolien en medewerkers, 5 Februari011 hebben wij bij jullie ons5-jarig huwelijksfeest gevierd. Het was in één woord geweldig !! Prachtige locatie, goede bediening en HEERLIJK eten! Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben dit zo ervaren. Nogmaals onze hartelijke dank. Arjan en Femmy de Vries

Jeffrey Engel 17-02-2011

Vrijdag februari jl.…

Vrijdag februari jl. heb ik er een feest mogen geven, Carolien en de mensen van de bediening, in één woord "TOPPIE"

Cees en Tineke van der Weerd 16-02-2011

Ons huwelijksfeest hebben…

Ons huwelijksfeest hebben wij5 jaar geleden ook hier gehouden en op2 januari nog eens dunnetjes overgedaan. Carolien en team bedankt voor deze onvergetelijke avond voor ons en onze gasten. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd.

Marga Hilhorst 14-02-2011

Beste Caroline en medewerkers…

Beste Caroline en medewerkers, Ik ben zonder kleerscheuren0 jaar geworden, mede dankzij jullie inzet! Het was fantastisch! Iedereen heeft zeer genoten!!

Fam. Van Wijck 09-02-2011

Op9 januari vierden we…

Op9 januari vierden we ons0-jarig huwelijksfeest.De Deel is een gezellige ruimte; alles was prima verzorgd. Kortom: een geslaagde dag, waar we met veel genoegen op terugkijken.

Marga van Kleinwee 29-01-2011

Na een jaar van knokken…

Na een jaar van knokken tegen de kanker kon ik gelukkig toch nog, al was het later dan gepland, mijn0e verjaardag, maar vooral het leven vieren. Mede dankzij de fantastische inzet van Caroline en haar team is het een geweldige avond geworden! Het tapas-hapjesbuffet was heerlijk: een aanrader!

Imka van der Vegte 22-01-2011

Op5 januari011 vierden…

Op5 januari011 vierden wij de5e verjaardag van mijn moeder mevrouw MJM de Wit-Hendrikse. Wij hebben die avond op De Deel erg genoten. De bediening was uiterst vriendelijk en professioneel het eten was heerlijk (zo vond ook een chefkok in ons midden) en de sfeer was prima. Het was weer een ouderwets gezellig feest, zo kregen wij te horen van de gasten. Een volgende keer zullen wij zeker weer aan De Deel denken, bedankt voor de goede zorgen!

margo van den eshof 22-01-2011

op januari j.l. heb ik…

op januari j.l. heb ik mijn0ste verjaardag gevierd in De Deel. Ik wil hierbij het hele team bedanken voor de geweldige avond die jullie verzorgd hebben. Echt voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt en groetjes van Margo van den Eshof

KNIJN 10-01-2011

Carolien en medewerkers…

Carolien en medewerkers bedankt voor jullie uitmuntende inzet en organisatievermogen. Een feest bij jullie voelt als een warm bad. KNIJN is blij dat zij haar dertigjarig bestaan bij jullie op De Deel heeft mogen be-eindigen met een waardig en waardevol feest. Een lieve groet van ons allen voor jullie allen namens KNIJN Gerard Wortel

Bart en Truus de Jong 30-12-2010

Bart en Truus de Jong0…

Bart en Truus de Jong0 jaar getrouwd1-12-2010. We hebben heel fijne herinneringen overgehouden aan deze dag. De Deel als locatie was een bewuste keuze: het is er gezellig en ongedwongen. De bediening, in een woord: voortreffelijk. Een aanrader dus. Bedankt!

Sanne Boersma, Uitgeverij Scala 07-12-2010

Al een aantal jaar organiseren…

Al een aantal jaar organiseren wij jaarlijks de uitreiking van onze Digital Movie Awards bij De Deel. Ook dit jaar was het weer een groot succes bij alle gasten die vanuit het hele land moeten komen. De centrale ligging aan de snelweg is dan ook super. Bedankt voor de goede verzorging en tot volgend jaar!

Advisie 07-12-2010

Net als alle voorgaande…

Net als alle voorgaande jaren ( keer) was ons Sinterklaasfeest weer helemaal top! Carolien en personeel, heel hartelijk bedankt voor de goede verzorging en wij kijken al weer uit naar volgend jaar!

Fam. Luijer 05-12-2010

Het was weer een heel…

Het was weer een heel geslaagd feest. Bedankt voor alle goede zorgen.

Peter en Atie van Twillert 02-12-2010

Beste Carolien,familie…

Beste Carolien,familie en medewerkers! Mede dankzij jullie hebben wij op9 nov. een topavond gehad.Alles was super geregeld. Oud en jong hebben genoten. Groetjes Peter en Atie.

Henk Vink 30-11-2010

Ik heb voor het eerst…

Ik heb voor het eerst mogen optreden in de Deel, ik wil jullie bedanken voor de gastvrijheid en de medewerking. ik wens een ieder fijne feestdagen. Henk Vink

Henk en Gré de Gooijer 29-10-2010

29 September vierden…

29 September vierden wij ons0-jarig huwelijk in De Deel.Alles was super: de parkeergelegenheid, de ontvangst, de bediening, de drankjes, de hapjes,het warm en koud buffet, de ijscokar etc. Iedereen was laaiend enthousiast.Klasse!! Hartelijk dank voor jullie inzet. Succes voor de toekomst Caroline!

Jan, Carolien, Pauline en Susan 25-10-2010

Hallo medewerkers en…

Hallo medewerkers en Carolien. Wij hebben bij jullie een leuk en goed feest gehad op oktober010. De hapjes waren lekker en de deel was bij aankomst gezellig versierd. Zeker een aanrader. Tot ziens en bedankt.

gerard en eef ipenburg 24-10-2010

Hallo carolien . Wij…

Hallo carolien . Wij willen jou en je team bedanken voor alle goede zorg en gezelligheid tijdens ons0 jarig huwelijk.Het was precies wat wij er van hadden verwacht,in woord geweldig. Tot de volgende gelegenheid. Vele groeten van gerard en eef

Chris en Marieke de Graaf-Koops 14-10-2010

Geweldig, Fantastisch…

Geweldig, Fantastisch, Verzorgd en Gezellig. Flexibel hoort er helemaal nog bij!! Carolien, bedankt voor de verzorging van ons trouwfeest op De Deel. Je was een geweldige gastvrouw, een betere konden we niet treffen!!!

Hans en Joke Calis 10-10-2010

Beste Carolien en medewerkers…

Beste Carolien en medewerkers. Bedankt voor alles het was allemaal perfect verzorgd.Het is precies gegaan zoals we het voor ogen hadden.Iedereen was zeer te spreken over het buffet en vooral het dessertbuffet was zeer goed.Als we nog eens feest hebben komen we zeker weer bij jullie.Groetjes van ons en succes verder.

Rina en Marten de Nood 21-09-2010

Beste Carolien en medewerkers…

Beste Carolien en medewerkers, wij hebben op8 augustus010 mede dank zij jullie een geweldig feest gehad. Alles wat wij wilden was mogelijk, niets was te veel, de bediening en het eten was voortreffelijk. Veel van onze gasten waren ook verrast door de prachtige locatie en enthousiast over de sfeervolle inrichting. Ook was er ruimte en aandacht voor de kleine kinderen. Wij kunnen "De Deel" aan iedereen aanbevelen!

Fam. Terpstra 04-08-2010

Ons bruiloftsfeest op…

Ons bruiloftsfeest op juli was echt fantastisch. Goed geregeld en heel erg gezellig. Wij (en anderen) vonden het heel leuk, en we zijn blij dat we het in de Deel hebben gehouden.

W. Schipaanboord 20-07-2010

Ons feest op juli was…

Ons feest op juli was perfect tot in de puntjes verzorgd, zoals ook de acht voorgaande. Het gaat er allemaal zo ongedwongen toe. Het lijkt wel of niets een probleem is. Het is ons opgevallen dat het gebak, de barberque en nagerechten van nog betere kwaliteit waren. Bedankt en tot volgend jaar.

Andre en Vera Hagen 16-07-2010

Lieve Mensen, Zaterdag6…

Lieve Mensen, Zaterdag6 juni010 is een dag om niet snel te vergeten: mooi weer, leuke locatie, goede bediening, lekker eten en de band was top, kortom alle ingrediënten voor een superfeest. Bedankt Carolien!!!!

Dianne Luykx 07-07-2010

Lieve Carolien, familie…

Lieve Carolien, familie en medewerkers! Mede dankzij jullie hebben we een topavond gehad. Heerlijke happen en drankjes! In de perfectie verzorgd. En alles met een lach en niets was te gek of te veel moeite! Dit feest zal ons allen bij blijven en ik denk dat jullie in de toekomst nog vele mensen blij gaan maken!Nogmaals veel dank!! P.s. super dat jullie een airco hebben. Dus ook met5 graden swingen geblazen!

P.Roolfs 04-07-2010

Ons feest op8 mei was…

Ons feest op8 mei was perfect tot in de puntjes verzorgd. Een groot compliment voor Caroline en haar staf voor het uitstekend verlopen feest.

Melanie, Yvonne en Rob Amse 24-06-2010

Beste mensen, Hartelijk…

Beste mensen, Hartelijk dank, mede namens onze gasten, voor de geweldige, snelle en vlotte bediening. Alle hapjes perfect. Mede met de ongeevenaarde entertainers Rob en John was dit een overgetelijke avond.

Mark en Ruby de Boer 11-06-2010

Hallo Carolien en team…

Hallo Carolien en team, Bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan ons trouwfeest op1 mei010! De dag van onze dromen was mede dankzij jullie een GROOT succes! Alles was top geregeld, zelfs het weer. Het was een stralende dag. Onze dank hiervoor. Liefs, Mark & Ruby

Fam. IJsseldijk 07-06-2010

Beste Carolien en team…

Beste Carolien en team, 20 mei010 hebben wij onze bruiloft bij jullie gevierd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De bruidstaart viel goed in de smaak. Het buffet was heerlijk. De avond was ontzettend gezellig en iedereen was voorzien van drankjes en hapjes. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie dag!

schimmel 20-05-2010

Op3 april010 hebben wij…

Op3 april010 hebben wij een feest gegeven in De Deel. Wij hebben het er super naar ons zin gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Alle mensen zijn met een goed gevoel de deur uit gegaan, genoeg gegeten en gedronken, dankzij de super bediening die er was zaten wij niet met een leeg glas. Wij danken jullie voor alle goede zorgen van deze avond. Over jaar zijn wij0 jaar getrouwd en dan doen we het zeker weer hier. Groetjes Arnold en Nel Schimmel

Arnold en Sija Martin 13-05-2010

Beste Carolien en medewerkers…

Beste Carolien en medewerkers, mede dankzij jullie hebben wij4 april een fantastisch feest gehad!! Nogmaals onze hartelijke dank. Ook onze gasten hebben genoten!! Het was TOP!!!!

puijk/prins 24-04-2010

Beste Carolien, Onze…

Beste Carolien, Onze feestavond opapril010 met familie en vrienden is dankzij jou, de bediening en de D.J Marco voor ons een onvergetelijke avond geworden. Ook kregen wij goede reacties op het tapas buffet en de muziek. Wij willen jullie hiervoor hartelijk danken. Jos Puijk en Marianne Prins

Rianne en Gerben Wennink - Legters 20-04-2010

Hallo Carolien en medewerkers…

Hallo Carolien en medewerkers, we willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige avond tijdens ons 'Sara is8,5 jaar getrouwd' feest vorig weekend. Met de fantastische muzikale omlijsting door 'De Flageolettes' en het overheerlijke Tappas-buffet is het een onvergetelijke avond geworden. Ook van onze gasten hebben we heel veel positieve reacties gehad op de locatie en de service. Helemaal top! Bedankt, Rianne en Gerben.

Rob en Fina 13-04-2010

Afgelopen zaterdag avond…

Afgelopen zaterdag avond hebben wij het heel gezellig gehad wij vonden het een zeer geslaagde avond de bruidegom en bruid zagen er heel mooi uit toppie de bediening was erg goed en de muziek was voor elk wat wils ook lekker gedanst en het was een mooie locatie zeker voor herhaling vatbaar...bedankt en misschien tot ziens rob en fina.

Hazes 12-04-2010

Zaterdag0 April vierde…

Zaterdag0 April vierde mijn zoon en schoondochter hun bruiloft in DE DEEl. Het was in een woord geweldig Super bediening en het eten was geweldig.<<Toppertje>>

Fam Schipper 29-03-2010

Op vrijdagavond Maart…

Op vrijdagavond Maart hebben wij als Sarah en Abraham samen met onze familie en vrienden genoten van een super gezellige en goed verzorgde avond. Onze dank gaat zeker uit naar de bediening en natuurlijk naar Caroline voor het perfect organiseren van de voor ons zo speciale gelegenheid. We komen zeker nog eens terug!

Familie Bakker 27-03-2010

Onze complimenten voor…

Onze complimenten voor de goed verzorgde middag die wij bij jullie mee mochten maken bij de vijfennegentigjarige verjaardag van Piet Bakker. Wat zijn jullie perfekt omgegaan met het gegeven dat er in plaats van0 mensen,30 mensen waren om hem te feliciteren. Geweldig was dat. namens de familie Peter Bakker

Volkert Smeekes 20-02-2010

Beste Caroline, We hebben8…

Beste Caroline, We hebben8 feb een bijzonder gezellige avond gehad.De oud hollandse spelen vielen in de smaak.Dank jullie wel voor de goede bediening en de gezelligheid !

Sacha Conielje 06-02-2010

Beste Caroline, We…

Beste Caroline, We hebben genoten van jullie knusse Deel! Heerlijk gegeten en fantastisch dat we de hele ruimte tot onze beschikking hadden. Dank je wel allemaal groetjes Sacha Cornielje uit Bilthoven

Annie en Naud 17-12-2009

lieve Carolien en medewerkers…

lieve Carolien en medewerkers van De Deel. 20 november009 hebben wij ons zilveren huwelijksfeest bij jullie geviert, Wij zelf waren bij ons eerste bezoek al erg enthousiast over de locatie en de warme ontvangst. Maar wat helemaal super was dat vrienden en familie ons na het feest belden dat alles zo goed verzorgt was. Het tapasbuffet is een aanrader en voor mensen met een dieet wordt zeer goed gezorgt, alle eer voor jullie!!! Nogmaals veel dank en een warme groet van Naud en Annie Schiks uit Huizen.

Henk en Bep Rijnaard 17-12-2009

Carolien, Wij hebben…

Carolien, Wij hebben bij jullie ons0 jarig huwelijk gevierd,het is een geweldig feest geworden,we hebben uit onze familie en vriendenkring hele fijne reactie`s gehad.Ook het eten was geweldig en de bediening,mede daarvoor onze dank aan jullie. Vooral de ijskar met onze kleinkinderen was een groot succes. Groeten Henk en Bep.

Martin Seelen en Karin Otto 30-11-2009

Hallo Carolien, Wij…

Hallo Carolien, Wij willen je bedanken voor de fantastische avond op zaterdag november. Wij, en onze gasten, waren heel erg enthousiast over jullie warme gastvrijheid, de gezellige sfeer en de heerlijke hapjes. Het was super! Groetjes, Martin en Karin

Frank en Marianne 14-11-2009

Beste Carolien en medewerkers…

Beste Carolien en medewerkers van De Deel: namens onze kinderen en al onze gasten willen wij jullie bedanken voor de geweldige tijd die wij op1-10-2009 bij jullie mochten doorbrengen. De verzorging en de sfeer tijdens de receptie en het feest hebben op ons en onze gasten een onuitwisbare indruk gemaakt. Mede hierdoor is ons5-jarig huwelijksfeest tot een onvergetelijke dag geworden.

familie Pronk 20-10-2009

Even delen op het wereldwijde…

Even delen op het wereldwijde web dat ‘De Deel’ een geweldige locatie is voor een feest. De verjaardag van onze moeder en oma hebben we gevierd met de kinderen, klein en achterkleinkinderen. Voor allemaal, van weken tot6 jaar oud, was het echt genieten: De Oudhollandse spelen, het lekkere eten (ook voor de vegetariërs), de vis- en ijscokar en, niet te vergeten, de goede verzorging, bediening en het meedenken vooraf.

chantal en antoon peters 23-09-2009

5 september zijn we getrouwd…

5 september zijn we getrouwd en het feest bij jullie in de deel gegeven het was echt helemaal geweldig en de bediening was ook helemaal top

Familie Storm 16-09-2009

We hebben met onze familie…

We hebben met onze familie een heel leuk feest gehad op "de Deel". We waren0 jaar getrouwd en op deze dag was de vader en oom en vriend van allen0 jaar! Alle buren weten nu waar "de Deel" is. Hartelijk dank voor de goede verzorging van ons feest! Familie F. Storm

Henry & Reiny de Harder 28-08-2009

Beste Carolien, Het…

Beste Carolien, Het was een super en goed verzorgd feestje. Het heeft ons5-jarig jubileum tot een onvergetelijke dag gemaakt. Wij en onze gasten vonden het een fantastische avond. Tot over5 jaar. Groetjes Henry en Reiny en de kids

Philip en Tamara 15-07-2009

Beste Carolien en collega…

Beste Carolien en collega's, 25 juni zijn wij getrouwd in de theetuin en hebben wij de rest van de dag op De Deel doorgebracht. Eerst bij jullie de ontvangst van de daggasten en later op de dag het heerlijke tappas buffet. Wij zijn ontzettend blij dat met elk dieet van onze gasten rekening is gehouden, wat ook zij zeer gewaardeerd hebben. De bediening heeft er alles aan gedaan om (samen met de muziek) er een super feest van te maken. Bedankt!

Tom en Rosalie de Ligt 14-07-2009

Wij hebben een fantastische…

Wij hebben een fantastische huwelijksdag gehad in De Deel op6-06-2009. Van de taart tot het buffet en het feest, alles was tot in de puntjes geregeld. Wij willen Carolien en de andere medewerkers van De Deel dan ook bedanken dat jullie deze dag voor ons onvergetelijk hebben gemaakt. Het was geweldig! Groeten, Tom en Rosalie de Ligt

Arjen en Sita Roos 06-07-2009

Onze trouwdag van2 juni…

Onze trouwdag van2 juni j.l. was een fantastishce dag, mede door het feit dat we die dag voor een groot gedeelte vierden in "De Deel" te Eemnes. Vanaf het eerste kontakt tot en met het einde van de festiviteiten was de bijdrage van Carolien en de overige medewerkers geweldig. Goed verzorgd, alle afspraken perfect nagekomen; in een woord: vak-werk !! Bedankt voor jullie bijdrage. Arjen en Sita Roos-van den Bergh.

Maurice en Mandy Klozing 29-06-2009

Wij hebben een top feest…

Wij hebben een top feest bij jullie gehad! Alles was tot in de puntjes geregeld. Het diner was heerlijk, bediening was super! We hebben daar nog erg veel positieve reacties over gehad van onze gasten. Wij zullen jullie zeker aanraden voor een geslaagd feest! Bedankt! Gr. Maurice en Mandy

Wynfrith en Tineke Janssen 17-06-2009

Wij hebben met familie…

Wij hebben met familie en vrienden een hele leuke en gezellige avond gehad op0 mei jl. In onze familie is De Deel een vast feestadres waar het altijd gezellig is, de hapjes en drankjes goed verzorgd zijn en de bediening ervoor zorgt dat alles goed verloopt. Nogmaal dank aan iedereen en tot een volgende keer.

Jan en Wil de With 14-06-2009

Op2 mei009 hebben wij…

Op2 mei009 hebben wij ons0-jarig huwelijksfeest in de Deel gevierd. Het is een geweldig feest geweest waar we met heel veel plezier aan terug denken. Ook onze gasten vonden het een top lokatie. Wij willen Carolien, haar vader en het personeel bedanken voor de geweldige feestdag. BEDANKT! Groetjes Jan en Wil

fam. Arens 11-06-2009

hallo Carolien en medewerkers; Onz

hallo Carolien en medewerkers; Onze hartelijke dank voor het verzorgen van ons5 jarig huwelijksfeest op juni jl. Het was een gezellig leuk feest met als hoogtepunt "de viskar". "De Deel" is een echte aanrader!

Jan en Mieke Straatman 11-06-2009

Hallo Carolien en medewerkers…

Hallo Carolien en medewerkers, een heel geslaagde middag gehad. Het eten en drinken was goed verzorgd en van alles was er voldoende. Heel veel leuke reakties gehad van onze gasten, waarvan er enkele de lokatie in gedachten zullen houden voor hun eigen feesten en partijen. Al met al een gezellige middag ivm met de0ste verjaardag van onze Sarah. Heel leuk waren de Oud-Hollandse spelletjes waardoor groepsvorming werd voorkomen en de gasten snel andere kontakten opdeden. Jan en Mieke Straatman te Baarn

Marijke Raven 03-06-2009

Hallo Carolien, Het…

Hallo Carolien, Het was alweer ons vierde feest dat we bij jullie gevierd hebben. Alles was weer van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. De taart, de hapjes, het buffet, de ijskar en de viskar en het krentenbrood waren weer zeer voortreffelijk. Familie en vrienden waren allemaal zeer enthousiast. Nogmaals hartelijk dank voor het meedenken wat jullie deden en voor weer een geweldig feest. Groetjes Jolanda Peters0 en Marijke Raven-Peters0

d.bannenberg 24-05-2009

Hallo Carolien, Hierbij…

Hallo Carolien, Hierbij wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige verzorging van mijn0e verjaardag. Ook de mensen van de bediening bedankt, dat liep allemaal voortreffelijk. Ook al mijn gasten waren heel enthousiast. Ik kan deze lokatie aan iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet, Dolly Bannenberg

Computer Reparatie Eemnes 09-05-2009

wat een fantastische…

wat een fantastische locatie hebben jullie toch daar zo aan de dijk! hoi

Vincent en Evelien Koekkoek 04-03-2009

Op vrijdag Februari009…

Op vrijdag Februari009 hebben wij ons huwelijksfeest in De Deel gevierd. Het was de avond van ons leven, alles was tot in de puntjes perfect geregeld. Het buffet, de sfeer, de hapjes, en natuurlijk het personeel was top. Wij willen Carolien en het personeel vriendelijk bedanken voor hun gastvrijheid, en het slagen van een perfect feest. De Deel is echt een aanrader voor je feesten, etc Bedankt Vincent en Evelien

Ingrid en Dennis Timmer 26-02-2009

Op februari hebben wij…

Op februari hebben wij in de Deel ons2,5 jarige huwelijk gevierd. Onze gasten werden keurig verwelkomt met een glas Cava, s'avonds heerlijk gegeten van een perfect verzorgd buffet en een fantastische bediening. Tijdens deze dag is alles precies verlopen zoals wij hadden afgesproken en vooral voor de kinderen was het goed geregeld. Onze gasten en uiteraard wij zelf zijn vol lof over deze geweldige lokatie en het zeer vriendelijke personeel.

auke en marsha de harder 23-12-2008

Het was helemaal fantastisch…

Het was helemaal fantastisch...bedankt voor de prettige avond. Groetjes auke de harder

Fam. van de Bunt 11-12-2008

namens de hele Familie…

namens de hele Familie hartelijk dank voor de goede verzorging van ons0 jarig huwelijksfeest-buffet-bediening het was allemaal SUPER- Carolien en alle medewerkers bedankt . fam.v.d.Bunt

Fam Verschueren 11-12-2008

Op dec hebben we een…

Op dec hebben we een heel mooi sara feest gevierd.Carolien en al het andere personeel,HARTELIJKE DANK voor de mooie avond die jullie hebben verzorgd.Het was allemaal super

Mark & Rosanna Remers 01-12-2008

Op oktober hebben wij…

Op oktober hebben wij hier het diner, de receptie en het feest voor ons huwelijk gegeven. Ondanks het strakke schema en de wisselende settings, is dit alles door de behulpzaamheid en inzet van het personeel, zonder merkbare onderbrekingen verlopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze locatie en zijn Carolien dankbaar voor haar hulp tijdens de voorbereidingen en de dag zelf.

Karen en Matthijs 03-11-2008

Wat een fantastische…

Wat een fantastische dag en wat geweldige locatie. In overleg was alles mogelijk en hebben wij samen met Carolien er echt onze dag van kunnen maken. Een aanrader!!

van Maurik 03-11-2008

Deze zomer mochten we…

Deze zomer mochten we met onze kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden ons0 jarig huwelijk vieren. Mede door de inzet van onze kinderen, en de zeer goede verzorging van Carolien en haar medewerkers is het voor ons een feest geworden waar we met heel veel plezier op terug kijken. We kunnen De Deel dan ook een ieder warm aan bevelen. Wim en Thea

Roger & Mandy Slot 27-10-2008

Op vrijdag2 September008…

Op vrijdag2 September008 hebben wij onze bruiloft gevierd in De Deel. Het was vanaf de ontvangst in de middag tot in de late uurtjes in één woord FANTASTISCH! Wij hebben echt enorm van deze dag genoten en wij krijgen ook allemaal leuke reacties van de mensen die erbij waren. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!! Roger & Mandy Slot

Wim en Ilse 19-10-2008

19 september hebben wij…

19 september hebben wij hier onze bruiloft gevierd. savonds heerlijk gegeten. Perfect verzorgd buffet, en een fantastische bediening. Wij hebben niets dan lof voor deze geweldige lokatie. Wij hebben alleen maar goede reactie's gekregen van onze gasten.

Nora en Mike 09-10-2008

Lieve mensen, we hebben…

Lieve mensen, we hebben een fantastische dag gehad. Mooi weer, lekker eten en leuke spellen. De bediening was geweldig. Hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke dag. Nora en Mike

Martin en Ramona Verheyen 05-10-2008

Op september hebben wij…

Op september hebben wij onze bruiloft gevierd in de deel. Superbediening, heerlijk eten en een geweldig feest. Niets anders dan lof voor de mensen van de deel. super locatie

Jacqueline en Marcel Woudenberg 29-09-2008

Wij hebben op3 sept ons0…

Wij hebben op3 sept ons0 jarig huwelijks feest gegeven in de Deel.Zelden zulke goede en attente bediening gezien. Niets was te veel. Ook aan de kinderen was gedacht, terras was afgezet voor de kleintjes en er was voldoende speelgoed. Het was een ontzettend leuk feest en ik weet zeker dat er een aantal gasten het adres hebben opgeschreven voor als hun een feest willen geven. Carolien en alle andere nog bedankt voor een geweldige avond en over,5 jaar zie je ons zeker weer terug (maar misschien bedenken we nog wel eerder een reden voor een feest) gr Jacqueline en Marcel

Miranda en Chris Segerius- vd Maagdenberg 17-09-2008

6 september hielden wij…

6 september hielden wij een feest ter ere van het feit dat wij beiden0 jaar geworden zijn. Het was een ontzettend geslaagde avond mede dankzij jullie voortreffelijke en vriendelijke bediening en de geweldige muziek van VOF Scorpio. Onze hartelijke dank daarvoor en de complimenten, we kunnen jullie met een gerust hart aanbevelen. Groeten Chris en Miranda

Rob & Monique 15-06-2008

Wij hebben juni ons ja-woord…

Wij hebben juni ons ja-woord gegeven. Mede dankzij jullie goede lokatie en de sfeervolle zaal is het een geweldige dag geweest. De taart en het eten was heerlijk, aansluitend door een geweldig feest waar ook niemand iets te kort kwam heeft alleen maar super goede reacties gegeven! Mede dankzij jullie inzet is het voor ons een onvergetelijke dag geworden, super bedankt! Groetjes, Rob & Monique

fam van de werken 11-06-2008

Het was echt een super…

Het was echt een super bruiloft op een top locatie alles was goed en lekker eten we hebben een hoop positieve reacties gehad van familie en bekenden. We willen iedereen van de Deel bedanken voor een geweldige avond. Groeten van de fam van de werken.

C van Hamersveld 15-05-2008

Om zijn0e verjaardag…

Om zijn0e verjaardag bij jullie te vieren was een fantastisch idee. Mijn vader heeft genoten. Mooie locatie,goede bediening en een heerlijk buffet. Zeker een AANRADER. Carolien nogmaals erg bedankt.

Yvonne (Tergooiz'huizen) 11-04-2008

Namens de collega's van…

Namens de collega's van onze laboratoria wil ik Carolien en medewerkers heel hartelijk danken voor het zeer geslaagde feest op9 maart jl. Bij de voorbereiding bleek dat alles kon en mocht. Het eten was super. Meer dan voldoende en echt heel erg goed. De sfeer zat er gelijk in. We kijken terug op een meer dan geslaagde avond. Bedankt!!!!!

suzanne en melanie 03-03-2008

Bij deze willen wij mia…

Bij deze willen wij mia hartelijk danken voor het geslaagde feest van j.l zaterdag.Tevens willen wij de bediening en de muzikanten van tijdloos ook bedanken.Zij hebben hebben ons op een geweldige manier bediend en een leuk stuk muziek gebracht.

patrick en roza gorter we hebben jou 15-02-2008

Hoi Carolien, we hebben…

Hoi Carolien, we hebben jou niet kunnen bedanken voor alles.Het eten was overheerlijk en erg lekker,de bediening toppie. Iedereen heeft genoten en wij kunnen echt terug kijken op een fantastiche huwelijksdag. Jullie waren allemaal geweldig. Carolien bedankt!!!!!!

Fam Ten Hengel 21-11-2007

Het was voor ons een…

Het was voor ons een geslaagd feest en de bediening was zeer goed. En de Band Scorpio was ook uitstekend. We hopen er nog eens een keer te komen voor het volgende feest. Groet peter en inge

Cor Niebeek 19-11-2007

Bijzonder goed verzorgd…

Bijzonder goed verzorgd, anders kunnen we niet zeggen, hallo Carolien, wat een heerlijke avond is het geworden, m'n moeder sprak van maatwerk. Ik heb je geen hand kunnen geven maar bij deze erg bedankt voor de onvergetelijke avond. Wil je je vader ook bedanken voor z'n inzet, prachtig zoals die iedereen de zaal binnenhaalde na een verkleedpartij, tussen alle lekkers door. Wat ook belangrijk was is dat er tussen door gelegenheid werd gegeven tot een praatje, heel goed in verhouding allemaal. Van heel veel genodigden hoorden we naderhand fijne reacties.. Nogmaals dank! Groet Cor Niebeek

Frans van Tongeren 16-11-2007

De0ste verjaardag van…

De0ste verjaardag van mijn vrouw, hadden we op geen betere manier en locatie kunnen vieren. De medewerking en het meedenken was geweldig. Hartelijk dank daarvoor en zeker tot een volgend keer

Fam. van Middelaar 10-11-2007

TOP FEESTJE GEHAD DAAR…

TOP FEESTJE GEHAD DAAR OP DE DEEL IN EEMNES!!!!! APPLAUS VOOR DE GOEDE,EN VOORAL ZEER VRIENDELIJKE BEDIENING!!!!!!

Ruben & Janneke 17-09-2007

Beste meedewerkers van…

Beste meedewerkers van de Deel, Nogmaals bedankt namens ons en al onze gasten welke jullie professioneel en met zo veel vriendelijkheid hebben bediend. mede dankzei jullie was onze trouwedag onvergetelijk. bedankt hiervoor.

Astrid en Ron 25-06-2007

Carolien en medewerkers…

Carolien en medewerkers, jullie hebben er afgelopen zaterdag voor gezorgd dat onze trouwdag onvergetelijk is. Niets dan lof!!! De complimenten voor de organisatie, het ontzettend vriendelijke personeel en de geweldige BBQ. Wij en onze gasten hebben genoten. Nogmaals dank.

M.S. ten Velden 13-06-2007

Ik heb er geen woorden…

Ik heb er geen woorden voor maar als ik dan toch wat moet zeggen."het was een superdag en feest, het eten was een culinair hoogstandje, de bediening was top, het hele plaatje ronduit geweldig". een dag om zeker lang over na te praten. Bedankt voor alles namens mij en Tamara!

Famillie Koelewijn 12-05-2007

Echt een hele mooie locatie…

Echt een hele mooie locatie voor een gezellig trouwfeest. Onze dochter en schoonzoon hebben er leuke herinneringen aan! Bedankt!

Martine en Qusay Jibrail 17-04-2007

Wij hebben een zeer leuke…

Wij hebben een zeer leuke bruiloftsfeest bij jullie gehad! Leuke zaal en zeer verzorgd qua hapjes en drankjes! Ook de visspektakel was super! Bedankt.