Evenement op maat

Programma's op maat bij De Deel

Voor al onze programma’s die wij bieden geldt: niets ligt vast! Wij bieden u programma’s op maat en luisteren naar uw wensen en (wellicht nieuwe) ideeën.

Persoonlijk advies

Door onze jarenlange ervaring kunnen we uw unieke partij samen stellen en hebben wij een uitgebreid bestand opgebouwd van entertainment, muzikanten, trouwrijders en professionele fotografen.

Natuurlijk adviseren wij u dan ook graag over deze en andere zaken die uw feest helemaal compleet maken. Graag staan we u te woord, bel of mail voor een afspraak!

Wat denkt u bijvoorbeeld van een ‘tapas-arrangement’, waarbij u gedurende de avond geniet van allerlei overheerlijke Spaanse hapjes. De avond krijgt bovendien een extra tintje als u uw gasten kunt verrassen met een salsaworkshop. Om het compleet te maken danst u daarna verder op de zomerse klanken van salsamuziek, eventueel onder leiding van een band. Of een 'Sixties/seventies'-arrangement', waarbij uw gasten zich kunnen houden aan een dresscode en bij de D.J. zelf LP's en singles uitkiezen, succes verzekerd!

Brengt u uw feest liever iets minder dynamisch door, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons ‘High Tea’ arrangement. Op ons buffet staan allerlei heerlijkheden uitgespreid die horen bij een echte Engelse High Tea. Op de achtergrond sfeervolle (live) muziek of heeft u de voorkeur dat de De Deel fungeert als een klein theater met gelegenheid voor cabaret?    

Proeft u liever iets anders dan thee, dan heeft u de mogelijkheid om bij ons een avond (of middag) wijn of bier proeverij te organiseren, uiteraard weer in combinatie met onze culinaire heerlijkheden of diner.  

Voor bedrijven en familiefeesten

Komt u met uw bedrijf of familie naar De Deel? Dan is het wellicht een goed idee om in een gezellige, ongedwongen sfeer aan de ‘teamspirit’ te werken. Onze oud-Hollandse spelen, speelt u in teamverband en zorgen ervoor dat u samen met u collega’s/familie/vrienden een paar uur lekker met elkaar bezig bent, terwijl de hapjes en de drankjes in overvloed worden rondgebracht. Overige aanraders: Let's play darts, pokerclinic, pubquizz, Virtual reality teambuilding of toveren we De Deel voor u om tot Casino.  

Prijs berekenen?

Mogelijkheden bespreken?

Klik en bel, of laat hieronder een berichtje achter

velden met een * zijn verplicht