Bedrijfsfeest, vergadering, teambuilding

Uw bedrijf is welkom in ons bedrijf

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw bedrijfsfeest of zoekt u een geschikte locatie om te vergaderen of wilt u met uw collega's werken aan de teambuilding?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn tal van mogelijkheden. Graag stellen wij samen met u een programma samen, geheel naar uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Grand Café pokerclinic of "let's play darts" of een salsaworkshop met een tapas arrangement met aansluitend een swingende dansavond onder begeleiding van een salsaband, waarbij u meteen het geleerde in de praktijk kunt brengen? 

Of werkt u liever in een ontspannen sfeer aan de teambuilding van uw bedrijf? Dan zijn onze Oud-Hollandse spellen wellicht iets voor u. Terwijl u in teamverband tegen elkaar strijd zorgen wij dat u qua consumpties en bittergarnituren/diner niets te kort komt!

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een ontspannen avond waarbij de muziek en lekker eten en drinken centraal staan.

Een geluidsinstallatie met microfoon, beamer, Wifi is uiteraard aanwezig. En er is ruim voldoende parkeergelegenheid en voor uw gasten die met het openbaar vervoer reizen: de bushalte staat voor de deur.  

Helaas is het voor ons onmogelijk om hier alles te omschrijven wat wij u kunnen bieden. Voor inhoudelijke uitleg en overige mogelijkheden, zijn wij altijd bereid om u meer informatie te verschaffen. Bel ons: 035-5387628. 

Uw wensen

Welk soort activiteit wilt u organiseren? *

Servering van eten *

Drinken *

velden met een * zijn verplicht

Prijs berekenen?

Mogelijkheden bespreken?

Klik en bel, of laat hieronder een berichtje achter

velden met een * zijn verplicht