Afscheid

En dan is het stil...

April 2021, nieuw: De Deel kan volgens de regels van het RIVM en in overleg met de Gemeente gebruikt worden als sfeervolle locatie voor een herdenkingsbijeenkomst, uitvaart en uitgeleide met catering, vraag ons naar de mogelijkheden.

Zo verdrietig, het afscheid is gekomen en nu.............

Het is zwaar in deze wereldwijde crisis, maar in het bijzonder nu voor u. Onbevattelijk wat u overkomt.

Alhoewel er strenge regels gelden zoeken wij altijd naar mogelijkheden: 

*De gehele uitvaart met uitgeleide kan vanuit onze sfeervolle locatie De Deel verzorgt worden. Ook uw wensen i.v.m. catering, geluid, foto/filmpresentatie en streamen kunt u met ons bespreken. 

*Uw dierbaren (familie, vrienden, leden van (sport)verenigingen, koren, buren etc) kunt u op de hoogte te stellen van de loop of rij route van de uitvaart, zodat men vrijblijvend (op gepaste afstand van elkaar) op persoonlijke wijze een laatste groet kan verzorgen 

*Ook een herdenkingsbijeenkomst op een nader te bepalen datum op termijn, die bij De Deel geheel vrijblijvend in optie gezet kan worden. Mogen we u adviseren om contact met ons op te nemen en een datum op termijn in optie te zetten voor een samenzijn (familiebijeenkomst, herdenking, condoleance of een uiting van "vier het leven"). De Deel is een mooie sfeervolle locatie om samen te komen in goede en in verdrietige dagen. Uiteraard kan uw gekozen datum verzet worden, mocht op advies van de overheid en het RIVM de Horeca weer gesloten worden. We houden de richtlijnen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. 

Juist in deze periode moet er zoveel georganiseerd en geregeld worden. We denken graag met u mee om deze eenmalige en ingrijpende gebeurtenis toch een waardevol afscheid te laten worden.

We zijn bereikbaar op 035-5387628

Prijs berekenen?

Mogelijkheden bespreken?

Klik en bel, of laat hieronder een berichtje achter

velden met een * zijn verplicht