Afscheid

En dan is het stil...

 

 

 

De Deel kan gebruikt worden als sfeervolle locatie voor een condoleance, herdenkingsbijeenkomst, uitvaart en waardevolle uitgeleide. Alles geheel volgens de regels van het RIVM. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Het afscheid is gekomen en nu.............

 

Wij luisteren naar uw wensen, ontzorgen en organiseren in overleg met u een waardevol afscheid. En hoewel er strenge regels gelden zoeken wij altijd naar mogelijkheden:

 

*De gehele uitvaart met uitgeleide kan vanuit onze sfeervolle locatie De Deel worden verzorgd. Heeft u specifieke wensen wat betreft catering, geluid, foto- of filmpresentatie en streamen? Deze kunt u met ons bespreken. 

 

*Het aantal genodigde voor een afscheidsbijeenkomst is soms beperkt. Stel uw dierbaren (familie, vrienden, leden van (sport)verenigingen, koren, buren etc) op de hoogte van de uitvaartroute, zodat zij (op gepaste afstand van elkaar) op persoonlijke wijze een laatste groet kunnen brengen.

 

*Een herdenkingsbijeenkomst inplannen op een later tijdstip? Bij De Deel kan deze datum geheel vrijblijvend in optie gezet worden. 

Wij adviseren u om contact met ons op te nemen over een datum op termijn in optie te zetten voor een samenzijn (familiebijeenkomst, herdenking, condoleance of een uiting van "vier het leven"). Uiteraard kan uw gekozen datum verzet worden, mocht op advies van de overheid en het RIVM de Horeca weer gesloten worden. We houden de richtlijnen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. 

 

Wij staan voor u klaar om u te ontzorgen, om naar uw wensen te luisteren en met u mee te denken over een bijzonder en waardevol afscheid.

 

 

U kunt ons bereiken op 035-5387628

 

Prijs berekenen?

Mogelijkheden bespreken?

Klik en bel, of laat hieronder een berichtje achter

velden met een * zijn verplicht