Van harte...........welkom

na een wervelend jaar

April 2022

Een volle agenda, dankbare gasten en een gezellig team, we genieten!

 

Terugblik:

2020-maart

De horeca sluit plotseling, maar steeds waren wij op zoek naar mogelijkheden:

2020-Juni

Restaurant: Vanwege de maatregelen van het RIVM werden in maart 2020 alle besloten partijen verzet en werden wij door deze lege agenda de zomer van 2020 tijdelijk een restaurant met een ruim opgezet terras. Dit was een groot succes met volle terrassen.

2020-Augustus

Besloten gezelschappen (huwelijk, jubileum, verjaardag, uitvaart) aangepast aan de regels van het RIVM

2020-Oktober

Horeca sluit, maar wij openen koffie to go: Hét uitje van 2020/2021, wie had dat ooit gedacht. Koffie of thee met heerlijke monchou gebak of appeltaart en in de wintermaanden erwtensoep of warme chocolademelk met slagroom.

Ons team maakt nog een uitje: PUZZELTOCHT EEMNES hier downloaden

2021-April

De eerste huwelijksvoltrekking weer in De Deel, heel bijzonder. Volgens de dan geldende regels van het RIVM zijn alleen uitvaarten (uitgeleide) en huwelijksvoltrekkingen toegestaan. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt en wij hebben weer mogen ervaren hoe onze gasten zich hier "thuis" voelen.  

2021-Juni

Hoera, de horeca mag weer open.

Helaas waren de meeste besloten partijen alweer verzet, maar Derek Ogilvie tovert De Deel om tot klein "theater" en vult de inmiddels beschikbare dagen dankbaar in. Zeer indrukwekkende optredens volgen.

Ondertussen zijn wij, het team van De Deel, er wéér helemaal klaar voor. U kunt vrijblijvend uw bijeenkomst of partij onder voorbehoud reserveren. "Het nieuwe normaal" is/was een uitdaging, maar met elkaar geven wij er een positieve wending aan. Uw gasten zullen veilig kunnen genieten van onze gastvrije en sfeervolle ruime locatie met een gezellig terras. Genieten van een geheel verzorgd gezellig feest, heerlijk diner, buffet of lunch met uw gasten is weer mogelijk en wij hebben ondertussen al kunnen ervaren hoe dankbaar uw gasten zullen zijn. Ook vergaderen of teambuilding is weer mogelijk.

2021-Juli

Voorzichtig worden de eerste familiefeesten en zakelijke bijeenkomsten weer georganiseerd, genieten.

De Deel wordt per 1 juli 2021 een officiële trouwlocatie.

En ook is onze sfeervolle locatie zeer geschikt en beschikbaar voor geheel verzorgde uitvaarten met uitgeleide. Bezoekers voelen zich thuis in onze sfeervolle locatie en voor ons een eer om een afscheid ondanks groot verdriet waardevol te mogen maken.

2021-Augustus

De agenda van De Deel staat bomvol en met ons team van 25 medewerkers gaan we er met veel plezier tegenaan. Sluitingstijd is wel 00:00 uur, maar mag de pret niet drukken.

2021-November

Door de Corona scan kunnen gasten en team veilig genieten van gezellige partijen. Er wordt uitbundig "gevierd". Ook waardevolle afscheidsbijeenkomsten mogen doorgaan.

"We zullen met elkaar moeten zoeken naar "het nieuwe normaal" in de anderhalvemetersamenleving", zei premier Mark Rutte in april 2020 in zijn persconferentie.

"Het nieuwe normaal" heeft het team van De Deel dus uit ervaring gevonden. Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen: 035-5387628

 

2021-November 13

Sluitingstijd is aangepast naar 20:00 uur. We zien nog mogelijkheden, want overdag kun je prima "het leven vieren" en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. 

2021-December

Sluitingstijd 17:00 uur, kortom we kunnen toch nog wat voor onze gasten betekenen en dat doen we.

2021-December 19

Helaas, Horeca sluit

2022-Januari 29

Hoera, we gaan weer open en zijn er weer klaar voor. Gelukkig weten gasten uit het hele land ons weer te vinden. De agenda van 2022 en 2023 stroomt weer vol, wat een gezelligheid.