Welkom bij "het nieuwe normaal" door COVID-19

Volg onze ontwikkelingen via Facebook en Instagram of bel ons

November 2020

Hoera, De Deel is weer open! Maak kennis met De Deel. Kom bij ons een verrassend rondje lopen. Échte koffie to go, lekkernijen, eenvoudige lunch en het kost niet veel! Tevens een prachtige periode om ook buiten een kopje koffie of thee te nuttigen. Tot snel!

 

"We zullen met elkaar moeten zoeken naar "het nieuwe normaal" in de anderhalvemetersamenleving", zei premier Mark Rutte in april in zijn persconferentie. 

Binnenkort gaan wij weer (veilig volgens de regels van het RIVM) open! Benieuwd: volg ons op Facebook, instagram en de website

Iets te vieren in de toekomst of een andere reden voor een bijeenkomst?

Besloten gezelschappen: Ondertussen zijn wij, het team van De Deel, er helemaal klaar voor. U kunt vrijblijvend uw bijeenkomst of partij onder voorbehoud reserveren in het nieuwe jaar. "Het nieuwe normaal" is een uitdaging, maar met elkaar geven wij er een positieve wending aan. Uw gasten zullen veilig kunnen genieten van onze gastvrije en sfeervolle ruime locatie met een gezellig terras. De looproutes worden aangegeven met klompjes en lavendel, met onze ruime grote tafels garanderen we u zorgeloos te kunnen genieten van een heerlijke koffie of cappuccino met vers gebak. Misschien heeft u de voorkeur voor een lekker glaasje frisse huiswijn of toch een mooie fles wijn van de kaart. Een (fris)drankje of lekker biertje van de tap in combinatie met smakelijke hapjes. Genieten van een heerlijk diner, buffet of lunch met uw gasten in deze nieuwe maatschappij is mogelijk en wij hebben ondertussen al kunnen ervaren hoe dankbaar uw gasten zullen zijn.

Restaurant: Vanwege de maatregelen van het RIVM werden in maart 2020 alle besloten partijen verzet en werden wij door deze lege agenda de zomer van 2020 tijdelijk een restaurant met een ruim opgezet terras. Dit was een groot succes met volle terrassen en wellicht voor 2021 voor herhaling vatbaar als de zomerse avonden er weer zijn. De aankomende periode zullen we u via Facebook en Instagram op de hoogte houden van vooraf te reserveren "diner"avondjes. 

"Het nieuwe normaal" hebben wij dus uit ervaring gevonden. Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen: 035-5387628

Persconferentie Rutte:

"De belangrijkste aanscherping is daarom dat we iedereen het zéér, zéér dringende advies geven thuis voorlopig geen feestjes, borrels en andere bijeenkomsten voor grote groepen te organiseren. Als de Horeca volgens het RIVM weer open is, ga dan liever naar een horecazaal, waar meer ruimte is, waar je een vaste zitplaats hebt en waar dus die anderhalve meter ook beter te handhaven is. Als je thuis toch mensen ontvangt, dan geldt: beperk het tot maximaal 3 gasten, vraag of iedereen klachtenvrij is, en natuurlijk op anderhalve meter. Daarvoor moet je op anderhalve meter al een flinke woonkamer hebben"