Welkom bij "het nieuwe normaal" door COVID-19

Volg onze ontwikkelingen via Facebook en Instagram of bel ons

2021

De Deel ("koffie to go") is per 10 april 2021 gesloten voor groot onderhoud tot we weer écht op het terras mogen zitten. En de PUZZELTOCHT EEMNES kun je hier downloaden

Steeds zijn wij op zoek naar mogelijkheden en ja die zijn er:

NIEUW: vanaf februari 2021: een leuke wandel/fietsroute door Eemnes gemaakt door de medewerkers van De Deel

NIEUW: per heden kunt u De Deel als trouwlocatie gebruiken, uiteraard de regels van het RIVM in acht nemend

NIEUW: per heden is De Deel ook beschikbaar als sfeervolle locatie voor herdenkingsbijeenkomsten, uitvaart en uitgeleide, uiteraard de regels van het RIVM in acht nemend.

Bel ons en vraag naar de mogelijkheden: 035-5387628

"We zullen met elkaar moeten zoeken naar "het nieuwe normaal" in de anderhalvemetersamenleving", zei premier Mark Rutte in april 2020 in zijn persconferentie. 

Binnenkort gaan wij weer (veilig volgens de regels van het RIVM) open! Benieuwd: volg ons op Facebook, instagram en de website

Iets te vieren in de toekomst of een andere reden voor een bijeenkomst?

Besloten gezelschappen: Ondertussen zijn wij, het team van De Deel, er helemaal klaar voor. U kunt vrijblijvend uw bijeenkomst of partij onder voorbehoud reserveren. "Het nieuwe normaal" is een uitdaging, maar met elkaar geven wij er een positieve wending aan. Uw gasten zullen veilig kunnen genieten van onze gastvrije en sfeervolle ruime locatie met een gezellig terras. Genieten van een gezellig feest, heerlijk diner, buffet of lunch met uw gasten in deze nieuwe maatschappij is binnenkort weer mogelijk en wij hebben ondertussen al kunnen ervaren hoe dankbaar uw gasten zullen zijn.

Restaurant: Vanwege de maatregelen van het RIVM werden in maart 2020 alle besloten partijen verzet en werden wij door deze lege agenda de zomer van 2020 tijdelijk een restaurant met een ruim opgezet terras. Dit was een groot succes met volle terrassen en wellicht voor 2021 voor herhaling vatbaar als de zomerse avonden er weer zijn. De aankomende periode zullen we u via Facebook en Instagram op de hoogte houden van vooraf te reserveren "diner"avondjes. 

Koffie to go: per oktober 2020, van harte aanbevolen! Hét uitje van 2020/2021, wie had dat gedacht

Op 9 april 2021 was de eerste huwelijksvoltrekking weer in De Deel, heel bijzonder.

Per 10 april gestart met groot onderhoud om ons klaar te maken om het terras te openen, we kunnen niet wachten u dan weer te mogen ontvangen. 

"Het nieuwe normaal" hebben wij dus uit ervaring gevonden. Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen: 035-5387628