Vergaderingen

Een vergadering, seminar of bedrijfspresentatie; wij hebben een gezellige ruimte en kunnen aan al uw wensen voldoen. Vraag naar onze mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lunch of dinerbuffet?

Geen gesjouw meer met allerlei apparaten: om het u makkelijk te maken, verhuren wij tegen zeer laag tarief een beamer en scherm.

Programma's op maat

Voor al onze programma’s die wij bieden geldt: niets ligt vast! Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk om arrangementen met elkaar te combineren of elementen eruit weg te laten. Wij bieden u te allen tijde programma’s op maat en luisteren naar uw wensen en (wellicht nieuwe) ideeën.

Persoonlijk advies

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid bestand opgebouwd van muzikanten, trouwrijders en professionele fotografen.

Natuurlijk adviseren wij u dan ook graag over deze en andere zaken die uw feest helemaal compleet maken. Graag staan we u te woord, bel of mail voor een afspraak!

Arrangementen

Per februari 2007 bieden wij tal van mogelijkheden om uw avond net even iets extra’s mee te geven. Wat denkt u bijvoorbeeld van ons ‘tapas-arrangement’, waarbij u gedurende de avond geniet van allerlei overheerlijke Spaanse en Mexicaanse hapjes. De avond krijgt bovendien een extra tintje als u uw gasten kunt verrassen met een salsaworkshop. Om het compleet te maken danst u daarna verder op de zomerse klanken van salsamuziek, eventueel onder leiding van een band.

Brengt u uw feest liever iets minder dynamisch door, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons ‘High Tea’ arrangement. Op ons buffet staan allerlei heerlijkheden uitgespreid die horen bij een echte Engelse High Tea. En natuurlijk mogen hier de verschillende soorten thee niet ontbreken.

Proeft u liever iets anders dan thee, dan heeft u de mogelijkheid om bij ons onder deskundige leiding een avond (of middag) wijn te proeven. Dit arrangement staat in het teken van Frankrijk. De hapjes die gedurende de avond geserveerd worden, zullen dan ook hun herkomst vinden in dit land.

Komt u met uw bedrijf naar De Deel dan is het wellicht een goed idee om in een gezellige, ongedwongen sfeer aan de ‘teamspirit’ te werken. Onze oud-Hollandse spelen, speelt u in teamverband en zorgen ervoor dat u samen met u collega’s een paar uur lekker met elkaar bezig bent, terwijl de hapjes en de drankjes in overvloed worden rondgebracht. Natuurlijk is dit ook een zeer geschikte activiteit voor families of andere gezelschappen.

Mail Ons Meer Informatie

Adres & Contact