De Deel Eemnes

Een unieke lokatie voor uw:

trouwerij, jubileum, receptie, reünie, vergadering, bedrijfsfeest, verjaardag, diner, lunch, tapas, high tea, oud Hollandse spelen of gewoon een gezellig feest!
Met ons professionele horecateam bezorgen wij u een aangenaam en betaalbaar verblijf in De Deel te Eemnes.

De Deel Eemnes

De Deel, een stukje historie

De Deel is gelegen aan de Wakkerendijk, een historische boerendijk tegenover de groene Eemnesser polder. De bebouwing aan de dijk ligt als vanouds aan de westzijde van de Wakkerendijk, waar de meeste boerenbedrijven gevestigd waren. Vele daarvan zijn nu woonboerderijen geworden.

De Deel is in 1962 eigendom geworden van de familie van Valkengoed. De boerderij is in 1965 door Joke en Frans van Valkengoed nagenoeg volledig herbouwd, maar bleef in het bezit van de originele ‘Deel’.

De Deel is oorspronkelijk het winterverblijf van de koeien met daarin de onmiskenbare ‘hilt’ voor voederopslag. Deze ruimte is door ons omgetoverd tot een unieke ruimte die zich zeer goed leent voor partijen van dertig tot honderdzestig personen

Al sinds 1968 is Zaalverhuur De Deel als feestlocatie in gebruik.

Per januari 2005 neemt dochter Carolien van der Wardt-van Valkengoed "De Deel" over. Met het team bieden wij u vanaf dan nog meer mogelijkheden en daarnaast kunt u natuurlijk ook nog steeds bij ons terecht voor het ‘oude recept!

Mail Ons Meer Informatie

Adres & Contact