Gastenboek

Welkom in het Gastenboek van De Deel Eemnes. Hier kunt u de ervaringen van onze gasten lezen.

Onderaan de pagina, kunt u zelf een reactie achter laten.


Geplaatst op 31 december 2017, 17:06 door Ingrid Wilman te Bunschoten

28 dec.2017 mijn 65ste verjaardag gevierd in De Deel. Ik heb er een super avond gehad. Wat heeft Carolien dit goed georganiseerd samen met een top bediening allemaal even vriendelijk.
En wat een heerlijke hapjes.
Echt een aanrader voor een feestje.


Geplaatst op 11 december 2017, 13:33 door Johan en Lena Klein te HUIZEN

Op 24 november hebben wij ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd in de Deel met ongeveer 75 gasten. We hebben genoten van een heerlijk koud/warm buffet en daarna van een luxe dessert buffet. Wat zag ook dat laatste er feestelijk uit. Alles was goed georganiseerd en de bediening prima. Alles was bespreekbaar met Carolien . Onze gasten waren vol lof over deze fantastische avond. Hartelijk dank Carolien en team !!


Geplaatst op 8 december 2017, 13:58 door HLBOUWMAN te Gooiergracht. Laren.nh

20 November hebben wij Henk en Frieda met onze kinderen kleinkinderen familie en vrienden ons 60-jarig huwelijk gevierd in de Deel.
Heerlijk eten en het was heel goed georganiseerd Carolien en haar team hebben het fantastisch gedaan.
Iedereen was vol lof. Geweldig Gr van Henk en Frieda.


Geplaatst op 4 december 2017, 18:09 door Marcel & Joyce te Huizen

Afgelopen 2 december mijn 50e verjaardag, 5 jarige huwelijk en 5 jarig stabiele ziektebeeld gevierd in ‘De Deel’. Keuze om het in ‘De Deel’ te vieren was eigenlijk weer snel gemaakt omdat we daar ook ons huwelijksfeest hadden gegeven en zeer goed was bevallen.
Ook nu was het weer een superfeest en mede dankzij Carolien en haar super goede team. Gezellige bediening en alles tiptop verzorgd met als afsluiter de warme beenham aangesneden door de kok.
Ook de muziek door DJ the Goesmaster was erg geslaagd. Na het feest alleen maar positieve reacties gekregen van familie en vrienden.
Carolien en team....nogmaals bedankt.

Groetjes Marcel, Joyce & Mitchel


Geplaatst op 23 november 2017, 15:23 door Johan en Elly Jansen te Hilversum

Op 3 november 2017 hebben wij, Johan en Elly, met onze (klein)kinderen, broers en zussen in De Deel ons 50-jarig huwelijk gevierd.
Alles was die dag tiptop geregeld. Het begon met de bruidstaart. 50 jaar geleden was dat nog niet zo de gewoonte. Iedereen was vol lof over het lunchbuffet.
Eén van de zussen dacht van tevoren: wat gaan we de hele dag doen. Maar toen gingen we de Oud Hollandse spelletjes doen; daar heeft ze erg van genoten.
Dat de jongste kleinkinderen met glunderende gezichten de ijskar binnenbrachten was een mooie afsluiting van de dag. Bovendien was er nog voldoende keus uit andere desserts.
Al met al iedereen en met name Carolien bedankt voor deze geslaagde dag.
Zeker een aanrader om hier een feest te geven.
Groetjes, Johan en Elly Jansen.PLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Mail Ons Meer Informatie

Adres & Contact