Gastenboek

Welkom in het Gastenboek van De Deel Eemnes. Hier kunt u de ervaringen van onze gasten lezen.

Onderaan de pagina, kunt u zelf een reactie achter laten.


Geplaatst op 28 februari 2017, 16:48 door Fam Tasseron te Huizen

Feest gevierd met ca 70 personen met tapas buffet ijscokar, popcorn voor de kinderen.
Super gezellig super bediening gezellige aankleding en heerlijk gedanst
Een top locatie voor een feestje.
Carolien succes met de volgende feesten


Geplaatst op 28 februari 2017, 14:48 door Ans en Hans van der Torre te Zeist

Op dinsdag 7 februari hebben wij ons 50 jarig huwelijk gevierd. Wij hebben 10 jaar geleden ook hier een feest gegeven.Op deze bijzondere dag konden wij dan ook het feest met een gerust hart aan Carolien en haar team overlaten.Heel veel leuke reacties op het doen van de oud-Hollandse spelletjes en het eten werd door iedereen heel erg lekker gevonden.Ook de ijscokar met een ijsbuffet was een succes.Vooral de kids vonden het geweldig. Het is iedereen opgevallen, dat alles zo gedisciplineerd en zo rustig werd gedaan door Carolien en haar team. Complimenten voor jullie van alle mensen om ons heen. Super was het.Dank Dank Dank.


Geplaatst op 20 februari 2017, 12:56 door H.W.M. Gillis te Soestdijk

Graag wil ik mevrouw Carolien van der Wardt en haar team bedanken voor de geweldig verzorgde Nieuwjaarsbijeenkomst op 12 Januari 2017 Voor gepensioneerde van Paleis Soestdijk en Paleis Amsterdam.Geweldige sfeer en bediening en voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet. Harry Gillis


Geplaatst op 16 februari 2017, 09:56 door Gemma Anink-Bakker te Eemnes

Medewerkers van de DEEL.

Via dit bericht wil ik graag iedereen bedanken voor de prettige bediening en het heerlijke eten op zaterdag 28 januari, van alle gasten heb ik alleen maar lovende reacties gekregen over de ruimte en het HEERLIJKE eten.
Mijn dank uiteraard ook voor alles.
Groeten van Gemma Anink Bakker


Geplaatst op 4 februari 2017, 19:53 door Erna Kuiper te Huizen

Ik heb mijn 50e verjaardagsfeestje gevierd op De Deel met alle familie en vrienden die mij lief zijn erbij. We hebben een DJ ingehuurd en ik heb gewoon een fantastische verjaardag gehad met als klap op de vuurpijl een huwelijksaanzoek. Mijn avond kon niet meer stuk en het team van Carolien heeft mij en mijn gasten een topavond bezorgd.
Groetjes van ErnaPLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Mail Ons Meer Informatie

Adres & Contact