Gastenboek

Welkom in het Gastenboek van De Deel Eemnes. Hier kunt u de ervaringen van onze gasten lezen.

Onderaan de pagina, kunt u zelf een reactie achter laten.


Geplaatst op 24 juli 2017, 15:19 door Esther en Tjerry Broer te Huizen

Op 7 juli 2017 hebben wij ons diner en trouwfeest gehouden op de Deel. We hebben genoten van het heerlijke eten en de fantastische verzorging! Aan alles was gedacht en tot in de puntjes verzorgd. De sfeer was ontzettend goed. Het bedienend personeel was uitmuntend. Iedereen heeft ontzettend genoten dankzij jullie topservice!! Bedankt!!


Geplaatst op 16 juli 2017, 11:09 door Mitch van Voorst te Huizen

Op 23 juni een prachtige bruiloft gevierd! Wat een ontzettend top feest! Carolien is absoluut een geweldige gastvrouw. Alles kan en mag, zolang er goed overleg is. Carolien heeft ons ontzettend geholpen met het opzetten van een mooi feest. Ze geeft je de ruimte om na te denken en je mag altijd langskomen om zaken te bespreken. Het personeel van de Deel is super; professioneel en zeer vriendelijk. Ik zou iedereen aanraden om bij de Deel een feest te organiseren. Het bruidspaar heeft al aangegeven om in de toekomst de jubileums ook hier te willen vieren!! Ik (ceremoniemeester) had mij geen betere locatie kunnen wensen. Op alle punten scoort de Deel een dikke 10!! Nogmaals wil ik Carolien en het team van de Deel bedanken voor een zeer geslaagde dag en hopelijk tot snel!!


Geplaatst op 7 juli 2017, 11:34 door W. Schipaanboord te Eemnes

Belangrijk bij het succes van de Deel is de entourage, de Deel zelf. Ieder jaar weer worden wij op een ontspannen, hartelijke manier ontvangen. Alles loopt soepel en niets is te veel.


Geplaatst op 6 juni 2017, 14:46 door Roosmarijn en Marcel de Wit te Kortenhoef

We hebben bij De Deel een fanatastische bruiloft gehad. Van de ceremonie tot en met het feest, alles was top verzorgd. Ook het diner was heerlijk. De zorg waarmee je omringt werd was zo bijzonder, dat wij een zorgeloze dag hadden!! Super bedankt voor alles!!


Geplaatst op 17 april 2017, 14:46 door Ronald Kool te Baarn

Geweldige High Tea Party beleefd, t.g.v. de 60e verjaardag van mijn echtgenote. In korte tijd goede voorbereid door Carolien. Hartelijke en goede ontvangst door het personeel op de deel. Heerlijk gevarieerde dis met louter goede producten. Op de Deel krijgt ieder zijn deel! Ronald KoolPLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Mail Ons Meer Informatie

Adres & Contact