Gastenboek

Welkom in het Gastenboek van De Deel Eemnes. Hier kunt u de ervaringen van onze gasten lezen.

Onderaan de pagina, kunt u zelf een reactie achter laten.


Geplaatst op 13 oktober 2017, 20:30 door Irith Luijben te Huizen

Op 9 september hebben we voor mijn 50e verjaardag een "fout" feestje in De Deel gevierd! Het was een super leuke avond! Carolien heeft er alles aan gedaan om het helemaal naar onze zin in te vullen. Het personeel was heel vriendelijk, de hapjes en drankjes waren heerlijk! Iedereen heeft genoten en het is voor ons een onvergetelijke avond geworden waar we met heel veel plezier op terug kijken!


Geplaatst op 8 oktober 2017, 00:02 door GGz Centraal

Op 21 september hadden wij ons personeelsfeest van GGz Centraal in de Deel, met ongeveer 100 collega's. Wat een feest was dat. Top locatie, top catering, top buffet, top bediening en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom voor ons een reden om zeker weer terug te komen! Carolien en medewerkers: hartelijk bedankt voor dit leuke feest en de mooie entourage.


Geplaatst op 4 oktober 2017, 16:56 door Miriam Rybier te Soest

Op 23 september hebben we een reünie gehouden met oud collega’s van VBK-E. Een kleinere groep als vooraf gepland, maar De Deel was uitermate behulpzaam en alles was tot in de puntjes verzorgd, waardoor we met z’n allen een topreunie hadden.


Geplaatst op 2 oktober 2017, 16:03 door henk en annemarie van de mheen te bunschoten

op 28 sept 2017 hebben wij ons 40 jarig huwelijk gevierd in de deel, we hebben een TOP feest gehad ,het was een geweldige avond.
Carolien en je team het was TOP hartelijk dank hiervoor.


Geplaatst op 8 september 2017, 09:56 door Hans en Truus Erbe te Duitsland

Op 25 augustus hebben wij een feest gegeven in De Deel, waar wij een super feest hebben gehad met geweldige gastvrouw en super bediening, geweldig georganiseerd. Wij hebben 12 1/2 jaar geleden ook onze bruiloft hier gevierd en vonden het geweldig mooi, daarom hebben we weer voor De Deel gekozen. Het is echt voor iedereen een aanbeveling om hier je feest te geven. GEWELDIG, bedankt allemaal voor de goede zorgen.



PLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Mail Ons Meer Informatie

Adres & Contact