Gastenboek

Welkom in het Gastenboek van De Deel Eemnes. Hier kunt u de ervaringen van onze gasten lezen.

Onderaan de pagina, kunt u zelf een reactie achter laten.


Geplaatst op 23 februari 2018, 00:27 door Anja Randeraad te Baarn

Op 10-2 een mooi feest mogen vieren voor mijn 50e verjaardag. Warm, gastvrij en gezellig. Alsof je thuis een feestje geeft ,maar dan met al het werk uit handen genomen door Carolien en haar team. Super: heerlijk gegeten , lekker gedronken , gezellig muziekje ,fijne mensen , helemaal top.


Geplaatst op 31 december 2017, 17:06 door Ingrid Wilman te Bunschoten

28 dec.2017 mijn 65ste verjaardag gevierd in De Deel. Ik heb er een super avond gehad. Wat heeft Carolien dit goed georganiseerd samen met een top bediening allemaal even vriendelijk.
En wat een heerlijke hapjes.
Echt een aanrader voor een feestje.


Geplaatst op 11 december 2017, 13:33 door Johan en Lena Klein te HUIZEN

Op 24 november hebben wij ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd in de Deel met ongeveer 75 gasten. We hebben genoten van een heerlijk koud/warm buffet en daarna van een luxe dessert buffet. Wat zag ook dat laatste er feestelijk uit. Alles was goed georganiseerd en de bediening prima. Alles was bespreekbaar met Carolien . Onze gasten waren vol lof over deze fantastische avond. Hartelijk dank Carolien en team !!


Geplaatst op 8 december 2017, 13:58 door HLBOUWMAN te Gooiergracht. Laren.nh

20 November hebben wij Henk en Frieda met onze kinderen kleinkinderen familie en vrienden ons 60-jarig huwelijk gevierd in de Deel.
Heerlijk eten en het was heel goed georganiseerd Carolien en haar team hebben het fantastisch gedaan.
Iedereen was vol lof. Geweldig Gr van Henk en Frieda.


Geplaatst op 4 december 2017, 18:09 door Marcel & Joyce te Huizen

Afgelopen 2 december mijn 50e verjaardag, 5 jarige huwelijk en 5 jarig stabiele ziektebeeld gevierd in ‘De Deel’. Keuze om het in ‘De Deel’ te vieren was eigenlijk weer snel gemaakt omdat we daar ook ons huwelijksfeest hadden gegeven en zeer goed was bevallen.
Ook nu was het weer een superfeest en mede dankzij Carolien en haar super goede team. Gezellige bediening en alles tiptop verzorgd met als afsluiter de warme beenham aangesneden door de kok.
Ook de muziek door DJ the Goesmaster was erg geslaagd. Na het feest alleen maar positieve reacties gekregen van familie en vrienden.
Carolien en team....nogmaals bedankt.

Groetjes Marcel, Joyce & MitchelPLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Mail Ons Meer Informatie

Adres & Contact