Gastenboek

Welkom in het Gastenboek van De Deel Eemnes. Hier kunt u de ervaringen van onze gasten lezen.

Onderaan de pagina, kunt u zelf een reactie achter laten.


Geplaatst op 6 juni 2017, 14:46 door Roosmarijn en Marcel de Wit te Kortenhoef

We hebben bij De Deel een fanatastische bruiloft gehad. Van de ceremonie tot en met het feest, alles was top verzorgd. Ook het diner was heerlijk. De zorg waarmee je omringt werd was zo bijzonder, dat wij een zorgeloze dag hadden!! Super bedankt voor alles!!


Geplaatst op 17 april 2017, 14:46 door Ronald Kool te Baarn

Geweldige High Tea Party beleefd, t.g.v. de 60e verjaardag van mijn echtgenote. In korte tijd goede voorbereid door Carolien. Hartelijke en goede ontvangst door het personeel op de deel. Heerlijk gevarieerde dis met louter goede producten. Op de Deel krijgt ieder zijn deel! Ronald Kool


Geplaatst op 6 maart 2017, 23:16 door Fam. van Dijk te Baarn

Voorbereiding met Carolien in hele ontspannen sfeer en ook de avond zelf was goed verzorgd en samen met geweldige bediening, lekker tapasbuffet en DJ/Zanger hebben we er een geslaagde avond van gemaakt!


Geplaatst op 28 februari 2017, 16:48 door Fam Tasseron te Huizen

Feest gevierd met ca 70 personen met tapas buffet ijscokar, popcorn voor de kinderen.
Super gezellig super bediening gezellige aankleding en heerlijk gedanst
Een top locatie voor een feestje.
Carolien succes met de volgende feesten


Geplaatst op 28 februari 2017, 14:48 door Ans en Hans van der Torre te Zeist

Op dinsdag 7 februari hebben wij ons 50 jarig huwelijk gevierd. Wij hebben 10 jaar geleden ook hier een feest gegeven.Op deze bijzondere dag konden wij dan ook het feest met een gerust hart aan Carolien en haar team overlaten.Heel veel leuke reacties op het doen van de oud-Hollandse spelletjes en het eten werd door iedereen heel erg lekker gevonden.Ook de ijscokar met een ijsbuffet was een succes.Vooral de kids vonden het geweldig. Het is iedereen opgevallen, dat alles zo gedisciplineerd en zo rustig werd gedaan door Carolien en haar team. Complimenten voor jullie van alle mensen om ons heen. Super was het.Dank Dank Dank.PLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Mail Ons Meer Informatie

Adres & Contact