Bedrijfsfeesten

 

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw bedrijfsfeest? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn tal van mogelijkheden. Graag stellen wij samen met u een programma samen, geheel naar uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een salsaworkshop met aansluitend een swingende dansavond onder begeleiding van een salsaband, waarbij u meteen het geleerde in de praktijk kunt brengen?

Of werkt u liever in een ontspannen sfeer aan de teambuilding van uw bedrijf? Dan zijn onze Oud-Hollandse spellen wellicht iets voor u. Terwijl u in teamverband tegen elkaar strijd zorgen wij dat u qua drankjes en eten niets te kort komt!

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een ontspannen avond waarbij de muziek en lekker eten en drinken centraal staan. Eventueel kunt u met een attractie (zoals de ‘bierfiets’) de avond opluisteren. Helaas is het voor ons onmogelijk om hier alles te omschrijven wat wij u kunnen bieden. Daarom volgen hieronder nog enkele suggesties. Voor inhoudelijke uitleg en andere mogelijkheden, zijn wij altijd bereid om u meer informatie te verschaffen.

Percussieworkshop (Muzikale en professionele begeleiding met een tikkeltje humor)

Luxe BBQ-workshop (Culinair hoogstandje)

Oud Hollandse Spelen (Informele gezelligheid)

Kookworkshop ("Onze" Herman den Blijker doet wonderen)

Casino-avond (Een gokje wagen)

Wijn proeverij (Een aanrader voor de "kenner")

Etc.

Mail Ons Meer Informatie

Adres & Contact